Ha egy profi landing oldalt keresel kampányhoz, a https://turbolanding.hu/ mindent is tud. SEO és AIO! optimalizált, brutálisan gyors, mobilon is, és támogat mindenféle tesztet meg mérést. Én imádom!
Sziasztok! Nem vagyok programozó, talán még műkedvelő se, de csináltam egy kis alkalmazást, és szeretném elérhetővé tenni a Google Play Áruházban. Ezért 12 embert keresek, akik letöltik, és legalább 14 napig nem törlik (tesztelők ---> belső tesztelés).
az utóbbi időben óriási változások voltak a kódolásban (llm), a módszerekben... olyanokkal beszélnék online bizniszről, akik értenek a programozási részhez. a terület ami engem érdekel: az értékesítési szpotok (affiliate meg hasonló százalékos részesedés) meg a fogadásnak a fogadói része, ami szintén lehet részesedés, pl. statisztikai app focihoz.
amennyire látom, ezekből 10ezreket lehet szakitani euroban havonta, alapmeneten. valamennyire értek a programozáshoz meg már a deepseek meg chatgpt is elég ügyes. valszeg kéne pár nap, de meg lehetne oldani telóra az alapszintű adatbázist meg shop-listát és mehet a online világba. van jó nevem is, a magyar piac is kiadó, de fel lehet osztani akármelyik térséget, ma má nem waszdasz a olasz, a kinai, a japán lokalizáció, minden mást ad a piac, mi csak a platformot adjuk, mi mondjuk meg h mit árulunk,
csak össze kell hoznunk a appot mert kihozzák
(2) API Server (api.js) | Reads [products.json] | Creates endpoint ➔ /api/products | Serves product data over HTTP
(3) Website (index.html) | Fetches data from ➔ /api/products | Displays products (name, price, image, link)
Szintén vállalunk eseti, vagy átalánydíjas keresőoptimalizálást, szövegírást, link építést. Dolgozunk már most is több ügynökséggel, megvan a kellő rutinunk.
A rovat amit sikerült kiválasztanom a cikkhez talán kicsit túlzó kifejezés lenne, de ehhez áll a legközelebb az az eszköz amiről a véleményeteket szeretném kikérni.
Lehetőségem nyílt idén egy olyan webshopot megalkotni ami automatizáltan gyüjti össze a termékpalettájához tartozó konkurens árajánlatokat, majd ezekből az adatokból kikalkulálja a tulajdonosok elvárásai alapján hogy mi az a legalacsonyabb ár amivel az eddig legalacsonyabb ár és az elvárások közé kerülhet. Ez természetesen csak az árazás része, maga az adatbank xmlekből csv-kből érkezik be hozzánk mielőtt elemzésre kerülne, így telnek meg az adatbázisok végeredményben mostmár több mitn 50ezer termékkel.
Ebből fakadóan adódnak a kérdéseim is, a jelenleg hasnzált renszerek rendszerint 10ezer termék magasságában feladják a harcot és inkább pihennek egyet. Az én motorom már kibír most 50ezer terméket vizsont már érezhetőek a kezdetleges túlterheltségei jelek. Ha időtök engedi kérlek nézzetek rá mit tud a site és szórjatok meg tanácsokkal mivel lehet még fejleszteni az adatok kezelésének sebességét, Természetesen ezekből a részletekből amiket megosztottam veletek nem számítok preciz válaszokra, épp elég ha irányba állítotok a többit valszeg megoldom ha tudtok tanácsot adni:)
Addig is hogy megtudjátok nézni miről beszélek, a weboldal címe https://arukhaza.com Ha megvennétek valamit ne állítsátok meg magatok:D.
Jelentkezőket keresek az alábbi weboldal készítés projektre, részletesebb leírást email jelentkezés után küldök (nevemre katt, elérhetőséget ott találsz), számlaképesség NEM feltétel.
- saját részre
- minimál design oldal
- egyszeres könyvelés
- analitikák készítése
- sok egyéb funkció
A projekt június 1-el indulna, okt 31-ig kellene elkészülni. Köszönöm!
Sziasztok. Van itt olyan weboldal készítő aki ebbe az oldalba: www.aszfalt-utepites.eu tud bele tenni, szerkeszteni plusz dolgokat, úgy hogy nem barmolja szét az oldalt? itt elérsz bbudapestt kukac gmail com