Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2005.10.23 0 0 2

 

Kedves Lajos Barátom!

Innen meg én mutatok egy kiragadott példát (abban a biztos tudatban, hogy akad még számtalan ebben a megtiport országban), hogy vannak kik mernek és tesznek!

 

Lásd: Felavatták a második világháborús Turul-emlékművet Budán.

 

Tekintettel a szokásos körülményekre, én inkább ezt a címet adtam volna a tudósításnak: Mégis felavatták a második világháborús Turul-emlékművet Budán.

 

Egyik leghangosabban jajveszékelő a sok közül, a másságos körökben 'népi hősnek' tekintett Ungár Klára volt.

 

budapest parádé (ien, csak így kisbetűsen!) Búgóhangú Klára asszony (b***d meg), talán nagyobb sikert aratna, amennyiben nyálverése helyett saját köreiben parádézna és fújná fütyülőjét!

(Na ja, most meg biztos látens vagyok :)....)

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.10.22 0 0 1

 

Vérlázító módon kitiltott BAJAI BARÁTUNK, Turáni Lajos küldi Ausztráliából ezt az alábbi szép virágkollekciót, az 1956-os forradalom, az elhunyt bajtársak előtt tisztelegve.

Méghogy demokrácia :(......

 

 

 

Muity Mijo

 

 

Előzmény: sydbaj (-)
oszibá Creative Commons License 2003.01.27 0 0 0
"vagy talán már készek az eredmények???"

Jó kérdé??

Előzmény: sydbaj (-)
sydbaj Creative Commons License 2003.01.27 0 0 topiknyitó
Mitörtént a demokrácia alapelveivel????
Miért csak a 4-párti vélsztási bizottság ellenörizheti a népszavazás eredményeit???Mi arra a biztositék, hogy ezen pártok igazán képviselnék az igazi eredményeket??? Lakoség 80% nem párt tag,hogy kire szavazott az itt ebben a kérdésben lényegtelen.. Azért nincsen annyi hüséges pártkatona mint a 4-oldalon aki tüzön-vizen keresztül követné pártját.Ma már a magyar gondolkodni is képes.Ha már ez a 4-párt elkötelezte magát ennek a XXI-li EU Trojai- falónak az még nem jelenti, hogy a töbség is el kötelezett.Civil szervezeteknek és a kissebb pártoknak van joga, és kötelessége tagjaikkal szemben.Illene hogy ezen rétegek is képviselve elgyenek az ellenörzésben.Valahogy igy kellene müködni-e a demokráciának, ha csak nem egy ál-demokrácian él az ország.Ami szintén kissé érthetetlen,egyik média-orgánum sem emiti ezt a kérdést..Ugyan miért???vagy talán már készek az eredmények???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!