Azt hiszem a legújabb kedvencem a Zagar topik, valamelyik nap beleolvastam, hát mit mondjak, tele van köcsöggel. Mondjuk mit várjon az ember egy köcsög zenekar topikjától?
Miért süllyedt el ez a topik?
Ez, végignézve a hozzászólásokat, a 280-asra reagálva (amelyen jót nevettem) jutott eszembe, merthogy betekintettem ma a Törzsasztalba, és kapásból 10-12 vasút-, busz-, metró-, villamos- stb. témát találtam (mindezt most, aszongya: éjjel 2 óra 26 perckor.
Javasolnám a moderátoroknak, hogy készítsenek már egy külön fórumot a járműőrülteknek. Nem hiszem, hogy hatszáz ilyen topikban annyira különböző dolgokat lehet megbeszélni. Miért nem lehet ezeket egy csoportba rakni? Végül is vannak fórumok, ahol kevesebb témák is vannak, és sok fórumból már szinte lehetetlen kiválasztani az érdekes témákat, folyton ugyanazokkal találja magát szembe az ember.
szerintem az a sok-sok topic, ahol arról vitatkoznak, hogy a 48523698 és a 48523699 számú villamoskocsik miért nem egymáshoz illesztve járnak X városban, illetve az 1945863 számú tömegközl. jármű mikor 1987-ben vagy 1919-ben kapott sárga kerekeket.
De gustibus non disputandum. (ha elrontottam, bocs)
szerintem az a sok-sok topic, ahol arról vitatkoznak, hogy a 48523698 és a 48523699 számú villamoskocsik miért nem egymáshoz illesztve járnak X városban, illetve az 1945863 számú tömegközl. jármű mikor 1987-ben vagy 1919-ben kapott sárga kerekeket.
a huszban milyen események történnek?! hát a legostobább köcsögök a legbénább, leggázosabb nickneveken írják a legstupidabb hozzászólásokat vagy a legkínosabb közhelyeket. de ez még mindig a jobbik eset, mert amikor elkezdenek vicceskedni..... áááh, nem lehet elmondani, nézz bele. BÁRMELYIK topikba.
Nem olvastam ezt az elejétől,de mi a véleményetek "a közösség a Föld az smafu, he?" c. topikról, vagy egyáltalán mi folyik ott. Bölcsészek, Hamvasosok vagy mi? (a cím nálam elvitte a kekszet)
És persze említeném a hullarabló topikokat - ha bármilyen szinten ismert közéleti személyiség meghal, kb 10 emléktopik bukkan fel azonnal, ahol mindenki megredülve nyilvánít részvétet. Miért érzik ezek az emberek kötelességüknek, hogy halott embereken lovagolva bizonyítsák, milyen együttérző személyiségek is ők. Übermegabénaság köbön.
Emléktopik nyílt az elmúlt időkben Barry White-nak, Cserhátinak, Faragó Judynak, Knézy Jenőnek, Papp Lacinak ......................................................................, tetszés szerint carry on.
Hogy van időtök ennyi topikot olvasni? Nekem sokszor még a kedvencekbe betetteket is nehezemre esik követni.
Mi a faszom??? Ógörög zenematematika?!?!?!? Ne vicceljetek már. Kizárt, hogy van ilyen, csak vicceltek, de jó volt amúgy, hehe.