Keresés

Részletes keresés

riki86 Creative Commons License 2003.01.29 0 0 28
Sziasztok! Lufika teljesen rendbe van, azóta semmi gond nincs vele. Szerencsére! Köszönjük jól vagyunk! Olvaslak titeket rendszeresen, de nem mindig van időm írni. Aztán, ha akad egy kis időm, akkor bepótolom.
Előzmény: coney (27)
coney Creative Commons License 2003.01.29 0 0 27
Szia! Nagyon nem sokat látunk itt mostanában! Mi újság van a kutyokkal? Azóta nincs több daganat szerűség?
Előzmény: riki86 (26)
riki86 Creative Commons License 2003.01.28 0 0 26
Ő mopsz. Egyébként én is szoktam figyelni az emberek reakcióját az utcán és mindenki megnézi, vagy azért, hogy "jaj, de édes!" vagy "úristen, de ronda!" Pedig szerintem tündéri pofija van. És az én reakciómat is el lehet képzelni, amikor valaki nemtetsző megjegyzést tesz a kisasszonyra. Az egy más dolog, hogy 8 hetesen elfért a tenyeremben és a pici fején a szemei akkorák voltak, hogy úgy nézett ki, mint egy pöröly cápa. A lábai pedig szétcsúsztak a parkettán. Cuki volt akkor is és most is. Igazi kis mókamester. De, ha csak a horkolását hallanád, azt hinnéd egy nagytestű kutya vagy egy 120 kg-os ember.
Előzmény: AliceCsodaországban (25)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.28 0 0 25
:-DDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!
Igen, igen igen, éppen ilyen pofát vág, miután elgázosított mindenkit, és egymást taposva menekülünk az ablakot kinyitni!!!!
Ha vendégek vannak ez kínosabb, mert ők előbb tapintatosan úgy tesznek, mintha mi lettünk volna a tettesek... :-(((

A képen látható kuty szintén francia bulldog? Mert a szomszédé ilyen, csak hótt fekete. És kicsit olyan denevérszerű feje van...

Muszáj elmesélnem egy történetet ezzel kapcsolatban. Unokahúgom egy török fickóhoz ment férjhez, és jöttek hozzánk látogatóba. A szomszéd kutyi, a kis francia bulldog éppen a lakásunk előtt játszadozott, és mikor az autóból kiszált a török fiú, akkor odarohant, és vehemensen ugatni kezdett. Ehhez tudni kell, hogy általában a muszlim országokban a kutya egy megvetett állat, olyan, mint nálunk mondjuk a patkány. Szóval Hakan (a török gyerek), kiszállt a kocsiból, és kereste az ugatás forrását, mert arra már rákészült, hogy nálunk van kutya, még képeket is látott róla. De sehol nem látta, csak mikor a lába elé nézett.

Gyerekek, ne tudjátok meg, milyen képet vágott mikor először látott életében francia bulldogot!!!! Először a döbbenet, aztán egyszerűen OLYAN RÖHÖGŐGÖRCS FOGTA EL, HOGY KÉPTELEN VOLT ABBAHAGYNI A NEVETÉST, egyszerűen már kínos volt, mert olyan volt mint egy roham. Én felkaptam a szomszéd kiskutyáját, és bevittem a kertükbe, és kicsit simogattam meg minden, ugyanis a kutyi is ledöbbent, nem értette....

Azóta is emlegeti az esetet - utólag elmondta, hogy valóban megrázó élmény volt számára, ő még életében ilyen nevetséges állatot nem látott...:-DDD

Előzmény: riki86 (24)
riki86 Creative Commons License 2003.01.28 0 0 24
És azután a bizonyos bűzös gáz után néz ártatlanul:
Előzmény: riki86 (23)
riki86 Creative Commons License 2003.01.28 0 0 23
"pedig nem is mopsz vagy ilyesmi" - akkor el tudod képzelni, hogy ő mennyire horkol? Mint egy 120 kg-os kövér ember!!! Engem nem zavar, de a férjem odahúzza a kosarát éjjelre maga mellé, hogy fel tudja ébreszteni, amikor horkol. Én meg jókat derülök rajtuk. Na és amikor a férjem horkol? Akkor néz rám a kutya, hogy most mi van?
Előzmény: AliceCsodaországban (-)
sarah25 Creative Commons License 2003.01.28 0 0 22
A miénk pont így alszik, de totálisan, ugyanez a görbület is megvan benne.
Előzmény: gysz (16)
gysz Creative Commons License 2003.01.26 0 0 21
Ő egy beagle és rettenetes természete van,de azért imádjuk:))Lassan ő lesz a főnők a családban persze ez a hülye gazdiknak köszönhető:)))
Előzmény: AliceCsodaországban (18)
Ypszi Creative Commons License 2003.01.24 0 0 20
:)) Nem jellemző, ebben a pózban max pihizni szokott, vagy hizelegni, de aludi nem.. de nem ismeretlen a téma :)
Előzmény: gysz (16)
Ypszi Creative Commons License 2003.01.24 0 0 19
A mi (ex)dagi cicánk sosem evett sokat, azt mondták, a kipakolás után hormonálisan lett kövér.. de most naon vékon :(

Egyébként nálunk mindenki lány, még a növény is :)
Én cicámat nem ivartalanitottuk, minek, hisz lakásban él (már) és lányzó ugye. Bár azt mondták, szedhet össze fertőzést, amikor rájön a bagzás, és nem tud.. de nem akarom ivartalanitani, amig nem muszály.

Nekünk mindkét cica utcáról lett behozva, de egyik se egy "jani", sőőt.. olyan kis félénkek..

Előzmény: AliceCsodaországban (14)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.24 0 0 18
Csúcs ez a kutya. Én is egy ilyen tacskószerű izét szeretnék - valaha volt egy tacsim, azóta is szerelmes vagyok a tacskókba.
Csak a mostani lakásunkban túl sok a lépcső, attól félek, előbb utóbb a gerince látná kárát.
Előzmény: gysz (16)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.24 0 0 17
Bűnös lekiismerettel bevallom, hogy ez a félperzsa cica akiről írtam, annyira vad volt mindig, hogy arra gondoltam, juszt se ivartalanítom ki, teljen be a sorsa a sajátjai között. Viszont mikor úgy jött haza (ezt úgy kell érteni, hogy átlag hetente egyszer látogatott haza, olyankor igyekeztem kiszedni belőle a kullancsok garmadáját, néha sikerült megfürdetni stb, rettenetesen undorítóan nézett ki mindig), szóval mikor úgy állított haza, hogy a fél szeme éppen ki volt folyva, egyszerűen nem volt választásom, bármennyire is undorodtam hozzányúlni, mint az, hogy egyszerűen bezártam a lakásba és reggel vittük a dokihoz. Érdekes, hogy egyszerűen akármennyi altatót nyomtak bele, nem akart elaludni, már rossz volt nézni. Sajnáltam, mert láttam rajta azt a páni félelmet. No de nagynehezen mégis sikerült kiütni, és milyen jó volt, mert még a szemét is sikerült megmenteni, bár a szemhéjával a mai napig van egy kis bibi, nem tudja rendesen lehunyni, a mai napig olyan GONOSZ képe van - kicsit olyan mint a rajzfilmfiguráknál az elvetemült macska - de mára egész jól összebarátkoztunk, már oda mer jönni az ágyamba is, eltűri a simogatást stb. - de még mindig csak ő választja ki, hogy mikor simogathatom meg. Fura dolog egyébként, mivel 6 hetes kora óta nálam van, mégis valahogy olyan nomád életmódot folytatott mindig. (Szintén ellentmondás benne, hogy ő SOHA nem karmolna meg senkit, a világ legszelídebb és leggyávább macskája az emberekkel szemben.)
Előzmény: coney (15)
gysz Creative Commons License 2003.01.24 0 0 16
A tietek is igy alszik??Igy nem csodálom hogy horkolnak:))))

coney Creative Commons License 2003.01.24 0 0 15
Ez tök jó! Én a kutyámat pakoltattam ki. Ő nem hízott meg, csak egy kicsit, mondjuk figyelek is rá rendesen (no meg a kedves családra), meg is van az ereménye, sok nasitól mentettem meg, korgó gyomrocskáját:O). Bár az tény, hogy szedett fel kilókat, de az kellett is, mert kb. úgy nézett ki, mintha denevér (nagyfülü), zsiráf(hosszú lábú), és őzike (riadt szemű) keverék lenne. Most már legalább nagyjából kutya formája van.

A keresztanyámék macskája is jani volt a maga módján, és sajna ez lett a végzete, mert egy alkalommal elég súlyos sérüléssel tért haza, a végén már infúziózni kellett, de sajnos végül nem sikerült megmenteni. :O(. Pedig ő volt az első és eleddig egyetlen szelíd cicájuk, és nagyon szerette őt mindenki. (Pedig a mi családunk nem túl macskás, de őóta megszerettük a macsekokat).
Ja, ő egyébként egy sima ház macska volt: füstszürke, hatalmas fejjel (jó, nem akkora, mint egy perzsának, de azért elég nagy), fehér zoknikkal és gallérral. És keresztapám után:Lajos volt a neve.

Előzmény: AliceCsodaországban (14)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.24 0 0 14
Olyan 8 kiló körüli. eredetileg afféle núbiai nyulánkságú volt, a lábai most is hosszúak és vékonyak, de jó kis kappanhája van a hasa alatt, mióta (vagy 14 éve) ivartalananítva lett, azóta az evés a legnagyobb élvezete. Már 2 éve diétáztatni kell, csak csirke meg hal, mert a veséje nem működik olyan jól, az egyik összezsugorodott - tipikus öreg macska tünet.
A másik macs. 9 éves, ő fehér perzsa és fekete nyulánk rövidszőrű házimacska keveréke, első pillanatra feketének látszik, de ha belefujsz a szőrébe, akkor a töve fehér, és az alkata is inkább perzsás. Nyomott pofi, kurta lábak, széles mancsok, és félhosszú szőr. Ő 6 éves koráig nem volt ivartalanítva, igazi vadmacska életet élt, ő volt a környéken a jani, mióta mégis elvittük ivartalanítani (akadt egy vetélytársa, aztán egyre súlyosabb sérülésekkel látogatott néhánynaponta haza), azóta csak a kertbe jár ki és ő is eszik cefettül. Ő is megvan vagy 8 kiló, csak ő borzasztóan izmos, olyan, mintha kőből lenne, ilyen izmos macskát még nem is láttam.
Előzmény: Ypszi (13)
Ypszi Creative Commons License 2003.01.24 0 0 13
Az kéne még csak, hogy a macskák is horkoljanak! Azok is körülöttem fexenek mindig, enyém a fejemnél, anyámé a lábamnál.. nemtom miért szoktak hozzám, anyám nagyobb ágyban alszik, de oda csak nappal mennek át...

Mennyire dagi a macsek? Anyué 10 kilós volt, de nagyon pici termetű egyébként. A hasával mindig összeszedte a porcicákat :) de nem horkol.. csak belebújik minden dobozba és zacskóba :))

Előzmény: AliceCsodaországban (12)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.24 0 0 12
Az enyém igen!
Nem is adok neki soha többé nedvedző tápot, mióta felfedeztük az összefüggést az időnként váratlan drasztikussággal fellépő gázbombák - mikoris némán csak lefordultunk a székről, ő meg csak nézett ártatlan, sőt, hogy úgy mondjam pajkos pofával - és a kaja között.
Egyszer vendégek voltak nálunk éppen, hát megállt kezükben a pohár az bizos! :-DDD

Ja, és a macskám is horkol, ő is elég kövér, no meg már öreg is, 15 éves, de ő még sípol is ilyenkor. (Vele nem tudok mit csinálni, felveszem és átviszem a nappaliba, onnan nem hallani.)

Előzmény: Ypszi (11)
Ypszi Creative Commons License 2003.01.24 0 0 11
Ciasztok,

végre egy testhezálló topic:)
Az én dögöm úgy alszik általában, hogy a fejét lelógatja az ágyról (jójó, már nem lehet leszoktatni), de ez ébren is szokása. Mindig attól félek, hogy agyvérzést kap, vagy tomisén.
És a horkolása! :) Én még nem döntöttem el, rémes-e vagy édes, mert néha tényleg tud zavarni, főleg, hogy mindig úgy helyezkedik, hogy minél közelebb legyen hozzám, így a fülemhez is.
Ami a prímet vitte, az az, hogy egyszer álmában elszellentette magát, felébredt rá, beleszagolt a levegőbe, és kiment. Nekem nincs máshol ágyam, így akkor éjjel a fürdőkádban folytattam az alvást, annyira elviselhetetlen volt. Ébren ilyet még nem alkotott:)

Tibbe Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10
jöhet bárki (akinek jó szándékai vannak) :-)
gysz Creative Commons License 2003.01.24 0 0 8
ÁÁÁ nem akarom kivetetni neki!Szerintem attól nem fog a helyzet javulni és jó ha ott van az a mandula:))
Én imádom egyébként ha horkol,bár volt már hogy erre ébredtünk mert önállóan befeküdt a nappaliba az ágyra:)))Akkor már lehet hallani a szomszéd szobában,de remélem őt nem zavarja:)))Bár nem úgy néz ki:))
Előzmény: AliceCsodaországban (6)
Lord Iffy Creative Commons License 2003.01.24 0 0 7
fokozom, mert nállunk a labbancs röfögni is szokott.:O))
ha valakit tulzottan zavar, sztem fektesse meszebb.
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.23 0 0 6
Sziasztok,
nehogy má' kivetessétek a kutyi manduláját, én még nem láttam olyan kutyát aki nem horkolt volna, csak mivel ez nagy, hangosabban is teszi! Régebben az is előfordult, hogy álmában túlvilági hangon vonyított is, na az se volt piskóta.
Ha éppen nem vagyok az álom és ébrenlét határán elalvás előtt, akkor annyira nem is zavar, de mindig akkor kezdi húzni a lóbőrt, mikor éppen elaludnék. (Bár javára szól, hogy míg a férjem ilyenkor, ha rászólok, dühödten nekemtámad, hogy ő nem is horkol, különben is hagyjam békén minek ébresztettem fel, a Füles valahogy rögtön abbahagyja, ha rászólok.)
Bár nem is tudom minek panaszkodom, a szomszédasszonykámnak francia bulldogja van, tegnap azt hallottam meg horkolni, hát mit mondjak? Eddig ő van a topon.

Azért érdekes, hogy míg nappal annyira lusta a kutya, hogy néha azzal viccelődünk, hogy tán jobb lenne kitömetni, nem kéne állandóan kutyakaja után járni, addig álmában valóságos futóversenyeket rendez...

gysz Creative Commons License 2003.01.23 0 0 5
A mi kutyánk is rettenetesen horkol és tényleg nagyon éééédes:)))Tényleg valami nem lehet rendben nála??Pár hónapja ki akarta venni a doktornő a torokmanduláját:(((Én nem akartam.Úgy gondolom az orrában lehet inkább valami baj...vagy tévedek??
Bár mi úgy vagyunk vele ha a kutyát nem zavarja akkor minket sem csak ne szenvedjen:)))
Előzmény: Lord Iffy (0)
Lord Iffy Creative Commons License 2003.01.23 0 0 4
még egy pár hozzászólás, és kérhetjük a moderátort hogy a rémest javitsa édesre.:O)))
Lord Iffy Creative Commons License 2003.01.23 0 0 3
nállunk leginkább szaladni szokott, rezegnek a lábai, közben ugat és vakkant.:O)) édes. imádom.
gondolom a macskát hajkurássza álmában vagy épp úszik..
a vili sajna nagyon kussban és ébren alszik, ha csak egy hangosabbat lélegzel már nyitva is a szeme. ő meg morogni meg nyögni szokott ha pl unalmas a tvmüsor. meg ugy fekszik az ajtó mellé, hogy mondtam neki ha kidől egyszer, megverlek.:O)
Előzmény: sarah25 (2)
sarah25 Creative Commons License 2003.01.23 0 0 2
Osztom a véleményedet Iffy! Mi is imádjuk amikor horkol, bár éjjel nem kell ezt elviselnünk mivel nem velünk alszik!Meg amikor grimaszol közben, vagy néha még szopikázik. Hát mi elolvadunk tőle.
Előzmény: coney (1)
coney Creative Commons License 2003.01.23 0 0 1
Tényleg káros? Az öreglány is horkol, (amikor apu is horkol) mindenben utánoznia kell a Papát, még ebben is. :O)

Mi is jókat röhögünk, de persze, nem nekem kell éjjel a duettet hallgatni, hanem anyunak. :O)

Előzmény: Lord Iffy (0)
Lord Iffy Creative Commons License 2003.01.23 0 0 0
te szenvedsz tőle? én elolvadok.:O)) (ok. mondjuk nállunk nem mellettünk alszik...)
imádom mikor "beszél" meg horkol álmában. olyankor a párommal mindig röhögünk rajta.:O)

egyébként a horkolás káros. valami betegség előjele lehet. nem lehet hogy lenyelt egy nagy 0-át? ;O))

Előzmény: AliceCsodaországban (-)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.22 0 0 topiknyitó
Meg még fut is álmában! Mivel afféle egygazdás kutya, állandóan ott van ahol én, az ágyam előtt alszik meg minden, de néha már megőrülök a horkolásától! Meg mikor az álombéli futástól anyira rugdossa az ágylábat, hogy remeg az egész ágy! Éppen most is itt alszik a lábamnál és HORKOL, pedig nem is mopsz vagy ilyesmi, hanem egy keverék.
Hányan szenvedünk a kutyáink horkolásától?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!