Nekem meg volt olyan ,hogy rendes voltam, de balfasz. Odamentem magam adtam, a k..va jól érezte magát, én meg szarul lankadtam.
többet nem lesz ilyen szamaritániusság az biztos.
azóta halál 50 órájának hívom azt a randit:)
biztos eljársz mindenfelé. nem mondom, hogy mindenhol vadászni kell, de szinte bárhol lehet, nem?!?
open your eyes! ((c:§
(mennyé' barkácsboltba! ott sok pasi megfordul. lehet tőlük segítséget kérni.
vagy bringázzál! 10-ből 8-szor a magányos bicós lányokat leszólítják. és egész normálisan hülyék... (c:§
vagy csak szimplán amikor nem találsz helyet az ebédnél valahol, ülj le egy szimpatikusnak tűnő sráchoz aki szintén egyedül van - gyorsétterem, pláza, menza, stb.
vagy...)
bár ahogy megfigyeltem az embernek legtöbbször akkor jön össze amikor nem akarja/nem számít rá. csak úgy van valahol és eccercsak lesz neki Valaki. (c:§
Hát ez így alakult... :-))
Nem vettem a szívemre. Tavasszal építkezem, ahhoz edzek... Bírok fapofát vágni minden helyzetben, és nem hagyom magam átverni. Ez a terv legalábbis.
Addig meg tanulgasd, hogy "Üdvözöllek, dicső lovag....", akkor nem ijed meg.
De komolyra: Nem a Te hibád, ha valaki tapló. Nekem is volt olyan esetem, hogy randiztam netről lánnyal, és nem tetszettem neki. De azért nem húzott el (illetve egy lehet, én úgy tudtam, hogy el sem jött). Inkább taliztunk egy kicsit, aztán megegyeztünk, hogy inkább nem...
Lehet hogy pont az a lényege. Kis hirdetés, titok, meglepi...Mindenki azt gondol hozzá amit akar.
Legyintettem én jó nagyot, de pofátlanságnak tartom ha a másik veszi a fáradtságot meg minden.
Na mind1. Majd én is feladok egy ilyen oszt válogatok... :-(((
Rosszak vagytok.... :-((
Valakinek nincs más na. Tegnap megbeszéltem egy randit (netes) oszt jó pofáraestem. Az illető ott állt, mikor rákérdeztem hogy te vagy az Géza, aszonta hogy nem és elhúzott. Pedig megismertem a hangját...
Ja, mondjuk ha ilyen választékosan fogalmaz a fickó, akkor biztos nagy igényei is vannak. Mindenesetre hívd fel és akkor megtudod. (És persze meséld el nekünk is!) :))