Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.01.23 0 0 12
"Például Afganisztántól 15ezer kilométerre, én is minden további nélkül felvállalom, hogy nem szeretem sem Oszamát, sem Omar mollát, sem a hosszú szakállat. Ott viszont, 3 évvel ezelőtt, igencsak meggondoltam volna az ezzel kapcsolatos felelőtlen nyilatkozatokat :)"

Te figyuzz, mi is a bajod velem? ;)

Előzmény: Muster Mark (-)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.01.22 0 0 11
Az eredményt illetően igazad van, de...
Nem rosszindulatú, nem buta és nem agresszív. Beteg. Meg merem kockáztatni, hogy a diagnózist is rosszul állítottad fel: nem kisebbrendúségi érzés, hanem éppenséggel eltúlzott fontosságérzet, és nem feltűnési viszketegség, hanem patologikus küldetéstudat. Igazából nem is kellene topikolni róla. Szegény, szánandó ember.
Előzmény: Muster Mark (10)
Muster Mark Creative Commons License 2003.01.22 0 0 10
Minket a dolog a tolerancia szemszögéből érdekel. Van egy rosszindulatú, buta és agresszív, kisebbrendűségi komplexusoktól és feltűnési viszketegségtől gyötört ember, aki névleg jót akar, gyakorlatilag viszont a toleráns gondolkodásnak ad mind nagyobb sallereket.
Előzmény: Hy (8)
Tamás Creative Commons License 2003.01.21 0 0 9
Én a magam részéről egyszerűen baromi károsnak tartom az ilyen idióta megnyilatkozásokat. Márminthogy az olyanokat, mint pl. Radicsé... :-(
Előzmény: Hy (8)
Hy Creative Commons License 2003.01.21 0 0 8
No most ezért lehet, letiltanak de ez már sokkk!

MI A FASZON RÁGÓDTOK ENNYIT?
Itt mindenki MÁS, és ezt élvezi?

Tamás Creative Commons License 2003.01.21 0 0 6
Szerintem a melegek valamelyik érdekképviseleti szervezete nyilvánosan határolódjon el (vagy hasonló) Radics baromságától, mert a végén tényleg baj lesz az ilyen hülye önjelölt prófétákból...
refuse Creative Commons License 2003.01.21 0 0 5
:DDDDDDDD
Előzmény: bandifater (4)
bandifater Creative Commons License 2003.01.21 0 0 4
És a néger még mindég az intenziven van?
Előzmény: Kovács Béla Sándor (3)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.01.21 0 0 3
Tévedsz, a szexuális mássága szerepet játszott a megveretésben, bár nem kizárólagosat. Valami feka hmcs beszólt neki, hogy "What is the happening, Fag?" Mire ő jópofán visszavágott, hogy "Te meg néger vagy! Na és?". Innen már egyenes volt az út az intenzívre.
Egyébként békén kellene hagyni. Szegény, szánnivaló, tönkrement ember.
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2003.01.21 0 0 2
Én+ azzal; amit írtál.
(de már ott is túlléptünk a fogyizásán)
Előzmény: Muster Mark (1)
Muster Mark Creative Commons License 2003.01.21 0 0 1
Ott az éhségsztrájkjáról van szó, itt pedig az egész "életművéről". Azért a különbséget én sem tartom olyan nagynak, hogy elleneznék egy moderátori topicösszevonást, tehát egyet tudok érteni veled.
Előzmény: Árgyélus királyfi (0)
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2003.01.21 0 0 0
M0st a másik t0pic mér nem v0lt j0?
Muster Mark Creative Commons License 2003.01.21 0 0 topiknyitó
Tőmondatokban összefoglalnám az illető eddigi működését...

Kezdődött a dolog ott, hogy nyíltan felvállalta homoszexualitását. Ez volt szerintem az első és utolsó pozitív cselekedete. Persze, onnan az USÁ-ból könnyű, némileg hitelesebb lett volna, ha mindezt itt, Magyarországon teszi. Például Afganisztántól 15ezer kilométerre, én is minden további nélkül felvállalom, hogy nem szeretem sem Oszamát, sem Omar mollát, sem a hosszú szakállat. Ott viszont, 3 évvel ezelőtt, igencsak meggondoltam volna az ezzel kapcsolatos felelőtlen nyilatkozatokat :)

Ezt követően megtámadták és megverték. Én nem hiszem, hogy ebben a szexuális preferenciája bármiféle szerepet játszott. Az USA nem az a hely.

Ezután jött az éhségsztrájkja, a pápai áldásért. Ezzel több gond is van. Először is: az éhségsztrájk lényege, hogy az éhségsztrájkoló demonstrálni kívánja, hogy az, ami ellen sztrájkol, az emberi életet sem kíméli: hisz tárgyalás, kommunikáció nélkül hajlandó lenne végignézni Radics halálát. Ha 26 napig éhségsztrájkol valaki, és eközben vitaminokat azért fogyaszt, az nem éhségsztrájkol: az pusztán csak hírverésre vágyik.

Ráadásul olyan dologhoz nyúlt, amihez nem kellett volna nyúlnia: a vallásszabadsághoz. Nagyon jól tudta, hogy pápai áldást az életben nem fog kapni, de különösen akkor nem, ha azt éhségsztrájkkal kívánja elérni. A maximum, amit egy ilyen ember megérdemel, az az, hogy az egyház egy képviselője elbeszélgessen vele, és megpróbálja megértetni vele hitének indítékait, ezáltal feloldani a konfliktust. Egyébként nem a katolikus az egyetlen vallás, amely elítéli a homoszexualitást, neki azonban különös mód mégis csakis a katolicizmussal volt baja.

Most jött legutóbbi "hőstette": kirúgták a tévéből, erre elkezdi kürtölni, hogya homoszexualitása miatt rúgták ki. Ez egyrészt rágalom, mert bizonyítékot, azt nem mutatott fel. Ezzel az erővel akárki, akit állásából kirúgnak, megrágalmazhatja korábbi munkaadóját.

Ő persze oly mértékben fel van háborodva, hogy rögtön le is akar mondani magyar állampolgárságáról. Ez egyrészt nem kunszt, ha van neki egy másik is. Másrészt az ilyet kérvényezni kell, beadni a személyit/útlevelet a megfelelő nagykövetségen vagy az állandó lakcím szerinti népességnyilvántartóban, és kész. Nem a sajtónál kell kérvényezni. A sajtónál azt kell kérni, hogy "ugyan, hadd kerüljek még egy kicsit adásba, nekem feltűnési viszketegségem és kisebbrendűségi komplexusom van, meg egyébként is marhára szeretnék már szerepelni egy picit".

Mádl nagyon jól teszi, ha nem foglalkozik az üggyel. Ez egy piti, sokkal inkább rágalmazási, mint kisebbségvédelmi ügy, egyszerűen nem köztársasági elnöki szintre való. Enyhén szólva.

Én azt gondolom, hogy mindaz, amit Radics csinál, nem hogy békítené az ellentéteket, nem a toleranciát erősíti, hanem pont, hogy fölöslegesen élezi a helyzetet. Egyszóval az ellentétét csinálja, mint amit állítólag szeretne. És mivel szerintem Radics egy intelligens ember, kizártnak tartom, hogy ugyanezt ő maga nem is tudná. Hát ezért gondolom, hogy bár megfogalmazott céljaival egyetértek, őt magát egy piti bajkeverőnek tartom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!