Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2003.04.24 0 0 52
"Havas Henriket személyesen Árpa Attila rúgta ki az RTL Klubtól, állította Árpa Attila abban a könyvben, melyet az RTL Klubtól történt kirúgása után írt az RTL Klubról. A kötet fenti állításával már a megjelenés napján vitába szállt a fent nevezett tévés személyiség.

A Blikkben közölt részletek szerint a műsorok mellett újságíró-iskolát is vezető Havas a reflektorfény megszállottja, ugyanakkor nem tartja sokra rajongóit.

Havas Henrik csütörtökön, szintén a Blikk frontvonalán lendült ellentámadásba. A bulvárlaphoz eljuttatott levelében csúsztatással és hazugsággal vádolta Árpát.

Sziámi ikrek

A hajzselé értelmetlen használata mellett is elkötelezett volt kreatív igazgató, a Való Világ egykori producere azonban további heves reakciókra számíthat.

Az ál-bérgyilkosok szerepeltetésével két éve megbukott Frei Tamást Árpa például egy sziámi ikreiket Magyarországon megoperáltató "szegény, székely család" átverésével vádolta meg.

Münchausen-szekció

A 'Ha én ezt a klubról elmesélem' című könyv külön részben foglalkozik Csiszár Jenővel, aki Árpa szerint egy fehér színű Jaguár típusú gépkocsit, dupla gázsit, egy külön bejáratú műsort és havi két rend öltönyt kért magának Heti Hetes-szerződése meghosszabbításáért cserébe.

Csiszár a Blikknek cáfolta a Jaguárról szóló részt, mivel állítása szerint neki már van ilyen kocsija, igaz, hogy fekete színben. "Baromságnak" nevezte az öltönyökről szóló részt is, hiszen az ilyen ruházat "nem illik" hozzá. Elismerte viszont, hogy igényt tartott a magasabb gázsira és egy saját műsorra.

Csiszár a könyvet egészében Vujity Tvrtkó Pokoli történeteihez hasonlítva a "Münchausen-szekcióba" sorolná be. "

INDEX

Törölt nick Creative Commons License 2003.04.23 0 0 51
szép
Előzmény: kábelbúvár (44)
kissfalusi_zoli Creative Commons License 2003.04.23 0 0 50
Várjuk ki a végét! Kár, hogy erre sajnálom a pénzt, de kiváncsi vagyok:D
Előzmény: fika2 (46)
kissfalusi_zoli Creative Commons License 2003.04.23 0 0 49
Vazze! Nem tudok olyan topicba belelépni, hogy ne te osszad az észt.
Na figyelj haver:
1, Vajh mit szólnak becsületes jómunkásember szüleid, hogy leprolizod szinte az egész várost.
2. Különösen tetszett, hogy szerinted e két kerület prolijai szavaztak az EU-csatlakozásra
/Én budai fiú vagyok, de TUDOM, hogy a két kerületben nem él majdnem 4MILLIÓ ember:DDD/
3. Lehet elhúzni a polfórumokba!! Apropo! Szüleid mennyire bánják, hogy nem ismerték a kotont?
Előzmény: I.Zogu (47)
I.Zogu Creative Commons License 2003.04.23 0 0 48

egy nagy emberrel gazdagodott a Klub Rádió. Remélem ez a média produktum is egyszer eltöröltetik a föld szinéről,z összes pártatlan, kiegyensulyozott, a a legkényesebb szakmai elvárásoknak eleget tevő, a BBC közszolgálitását felülmuló nagy nagy embereivel együtt.
Előzmény: fika2 (46)
I.Zogu Creative Commons License 2003.04.23 0 0 47
Remélem hogy még én is megélem hogy a diszkont virslit majszirozó és olcsó sört visszaböfögő józsefvárosi és józsef attila lakótelepi csőcselék egyszer majd észhez tér és ugy mint bagdadban nekiveselkedik a Róna illetve a Fehérvári úti médiamogulok székháza elé és saját magá dönti le az új rabság szimbolumait, hogy aztán jó szokás szerint sóvval hintse be azt!
fika2 Creative Commons License 2003.04.18 0 0 46
Jól beleszart a saját fészkébe.
csokkergirl Creative Commons License 2003.04.16 0 0 45
el nem tudom képzelni milyen célközönséget akarnak, akiknek osszák majd az észt.
Előzmény: kábelbúvár (44)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.04.15 0 0 44
"Árpa Attila a Klub Rádióban médiakritizál

NOL • 2003. április 15. 12:06

Hétfőn új, hetente jelentkező műsor indul a Klub Rádióban, amelyben Superman, alias Erdélyi Zsolt és Árpa Attila az RTL-klub korábbi kreatív igazgatója a tervek szerint televíziós műsorokról fog beszélgetni - adta hírül a ma.hu.

Az RTL Klubtól távozott Árpa Attila a Klubrádió újonnan induló műsorának - hétfőnként 22 órától éjfélig - lesz állandó vendége. A műsor házigazdája Erdélyi Zsolt, aki a Tilos Rádióban tűnt fel mint rádiós műsorvezető Superman néven.

Árpa Attila vélhetően egyfajta szakértője lesz az új műsornak, mely különféle tévés produkciókat tárgyal, kritizál, elemez. A két műsorvezető mellett feltűnnek majd olyan közéleti személyiségek is, akik érintettek lesznek az egyes témákban.

A ma.hu szerzője megjegyzi, hogy „Árpa és SUPERMAN a jelek szerint nem fognak kegyelmezni a jelenleg futó televíziós műsoroknak. Furcsa azonban az, hogy ha egy volt tévés producer kiemeli egyes régóta futó kereskedelmi műsorok hibáit. Felmerülhet bennünk a gondolat, hogy vajon nem ő követte-e el azokat korábban. Érdekes dolgok várhatóak, mivel nem volt még példa, hasonló próbálkozásra.” "

Atlanta81 Creative Commons License 2003.03.24 0 0 43
Igaz,hogy a márc.23-i Vasárnapi Blikkben mesélt a könyvéről?Lemaradtam róla!Be tudná valaki szkennelni? Vagy leírni hogy mit írtak?
Előzmény: Törölt nick (40)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.24 0 0 42
Valjon mikor jelenik meg a várva várt Árpa könny?
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.14 0 0 40
Mondjuk én azzal egyetértek, hogy Csiszár, Frey, Klaudia tehetségtelen, Pokrivtsák Mónika meg idióta. Szóval ebben igaza van Árpának.
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.11 0 0 39
És lelkiismerete nincs? Nagy ügy, bőr a képén az van. És ha azt mondja, hogy nem? Kötelező neki akármelyik szennyműsor kreatívjának lenni? Vajon, ha most nem rúgják ki, akkor is előjön a nagy erkölcscsősz grállovag dumájával? Álságos a pacák, jobban tenné, ha hallgatna. Ezen nincs mit kimagyarázni, egyik vezetője volt az amúgy tovább folytatódó tömeges népbutításnak és harácsolásnak.
Előzmény: Pokol Bugyor (33)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.03.11 0 0 38
Megjelent valami könyve, amiben mindenkiről leszedi a keresztvizet?!
Thas Creative Commons License 2003.01.23 0 0 37
Azért túl a pénzen, ez egy elég érdekes meló (már amennyit én láttam belőle). Mindenesetre sokkal jobb mint itt ülni az irodában és bámulni a monitort napi nyolc órát....

Üdv.: Thas

Előzmény: Rozsgyensztvenszkij (36)
Rozsgyensztvenszkij Creative Commons License 2003.01.23 0 0 36
A kérdésedben benne van a válasz. A pénzért.

Itt nem is Árpa Attiláról van szó, hanem mindenkiről, aki manapság a médiában akar elhelyezkedni.

Hatalmas összegekért hülyítik a népet (mindig azzal takarózva: Mé' hát erre van igény?), utána meg leesik nekik, hogy nem hagyják őket kibontakozni.

Ja, kérem, akkor nem kellett volna elvtelenül a pénzt kajtatni.

Előzmény: SEDI (34)
Desire Creative Commons License 2003.01.23 0 0 35
Nem, kicsit sem nehéz elképzelni, hogy esetleg kényszerhelyzetbe került.
De, nekem is olyan információim vannak, hogy abszolut szabadkeze volt, vagyis az ő személye és döntései voltak az egyedüliek és az absolut meghatározóak.

De gondolkodjunk együtt!
Igazgatóként ki az, aki felette áll és utasíthatja a meggyőződésével és a jó ízléssel ellentétes cselekvésre. Ha jól sejtem, ez vezérigazgató, esetleg tulajdonosi irányító tagok lehetnek. Utóbbi számomra teljesen hihetetlen, és az előbbi is erősen kétséges.

Előzmény: Pokol Bugyor (33)
SEDI Creative Commons License 2003.01.23 0 0 34
Lehet, hogy jó ember, de aki a médiában dolgozik, az ezekre a dolgokra számíthat. Akár jóindulatú, akár nem.
Nem is értem, miért akar valaki "a médiában elhelyezkedni", és ahogy látom sok ilyen van. Mi a jó az egészben? (a nagy rakás pénzen kívül) Mostanában ez a menő...
Előzmény: Pokol Bugyor (30)
Pokol Bugyor Creative Commons License 2003.01.23 0 0 33
Én sem vagyok elfogult, nem mondtam, hogy egy szent. Viszont azt is tudom mi az, amit ő akart csinálni és mi az, amit mondtak neki, hogy bele kell raknia és kénytelen volt. A pornósztárt például. Mindenkinek van főnöke. Olyan nehéz elhinni?
Előzmény: Desire (31)
Rozsgyensztvenszkij Creative Commons License 2003.01.23 0 0 32
Normális ember?

Nem ő nyilatkozta, hogy nem akarnak a BB féle szexműsor szintjére süllyedni?

És ki rakott be egy pornósztárt, meg egy kurvát a műsorba?

Miután megszedte magát az ilyen tré műsorokkal, utána könnyű a kultúrát csinálni... :-(

Előzmény: Pokol Bugyor (30)
Desire Creative Commons License 2003.01.23 0 0 31
Én viszont elfogulatlan vagyok vele szemben.:)
Nem a Blikk és nem más újságok alakították ki az ítéletemet.
Előzmény: Pokol Bugyor (30)
Pokol Bugyor Creative Commons License 2003.01.23 0 0 30
Ismerem személyesen, azért írtam, amit írtam. Normális, korrekt ember. Nem az, aminek a sajtó most beállítja. Sajnos az átlagnéző azt fogja elhinni, de a média már csak ilyen.
Előzmény: Desire (28)
xhris Creative Commons License 2003.01.23 0 0 29
Én meg úgy halottam, hogy kérdésessé vált a VV2, annyira tőle függött az egész.
Előzmény: Pokol Bugyor (27)
Desire Creative Commons License 2003.01.23 0 0 28
Kívülről ellenőrizhetetlen, hogy ki és milyen módon, és milyen indíttatásból befolyásolta a műsor színvonalát. Egymással ellentmondó hírek jelennek meg különböző orgánumokban, amik jellemzően inkább elmosnak és torzítanak, mint informálnak.
Nem tűnt úgy, hogy Árpa Attila pozitív és hathatós módon próbálta volna alakítani a műsorstruktúrát, illetve az alacsony színvonalat. Az egyik forrás számomra, éppen az ő nyilatkozatai és az RTL beszámolója a VV2 casting-járól.
Előzmény: Pokol Bugyor (27)
Pokol Bugyor Creative Commons License 2003.01.23 0 0 27
Kár, hogy Attila csak egy bűnbak. Pont, hogy nem ő akarta ezt az egészet, amilyen most a vv.
Előzmény: Desire (25)
dompimomper Creative Commons License 2003.01.23 0 0 26
A felvetéseddel egyet is lehetne érteni, ha nem lenne sokkal árnyaltabb a kép. Természetesen a Blikk nem tartozik napi olvasmányaim közé, sőt a Való Világot sem nézem. A jelenség viszont súlyos probléma. Ezt kár lenne tagadni.

A tömegkultúra megkerülhetetlen, s nem gondolom, hogy minden esetben csak rossz és elitélendő dolgokat közvetít. Csakhogy ezek a műsorok nem kultúrát, hanem gagyiságot, unintelligenciát, moralitást nélkülöző, a másságot csak a botrány kedvéért bemutató kvázi "cirkuszi bohócságként" közvetítik. A szereplők pedig maguk egyszerűségében semmit sem tesznek, semmi tehetséget, valamihez való nagyfokú hozzáártést, kimagasló tudást nem mutatnak be.

A televízió hatalom, lehet rosszul és jól is sáfárkodni vele. A valóságshow az előbbit teszi. Kiegészül a primitívsége a borzasztóan egyszerű talkshowkkal, az aggasztóan katasztrófális, a más gondolkodású emberek lejáratására szakosodott úgynevezett humorműsorokkal például a Heti Hetessel.

Egészében egy nagy butítás tanúi vagyunk, amiben a pénz, a fogyasztás az első számú érdek, az üdvözítő megvilágosodás.
Ezért nem csak azokra tartozik ez az egész akik élvezik, szeretik ezeket a műsorokat, az újságokat, hanem azokra is akik nem teszik ugyanezt. Tehát ránk. Rám és esetleg Rád is!

Előzmény: Sveriges fana (23)
Desire Creative Commons License 2003.01.23 0 0 25
Egyetértek! A tömegkultúra önmagában is egy elég kritikus terület. Ha Árpa Attila és hasonló emberek alakítják ebben a csapásvonalat, akkor pedig végképpen elkeserítő.
Előzmény: dompimomper (12)
SEDI Creative Commons License 2003.01.23 0 0 24
:-)
Előzmény: Fáradt Vándor (21)
Sveriges fana Creative Commons License 2003.01.22 0 0 23
csatlakozom...
egyébként meg akit nem érdekel az efféle fos, az ne vegyen blikket...:))
GG
Előzmény: Slint (22)
Slint Creative Commons License 2003.01.22 0 0 22
"Árpa Attila, az RTL Klub kreatív igazgatója és a ValóVilág produkciós igazgatója a mai nappal elhagyja a csatornát, hogy újabb szakmai kihívásokat keressen. "

Ki a tökömet érdekli?

Előzmény: dompimomper (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!