Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.09.22 0 0 79

Még nem láttam, de kíváncsi vagyok rá! Rávettél, hogy belenézzek! :D

Előzmény: Szajci (78)
Szajci Creative Commons License 2018.09.04 0 0 78

Az ATV-n a Heti Napló nekem nagyon tetszik, ajánlom figyelmetekbe

Diótörő Creative Commons License 2010.08.01 0 1 77
Egyre lejjebb süllyed a Napló színvonala, főleg amióta ez a sapkás Trtvko vezeti.
A mai szám teljesen elbulvárosodott.Na persze nem hiányozhat belőle a kis pufók vörös hajú Klaudia, de még egy témának is celebek a szereplői és na persze Norbi+Réka.
De vajon miért gondolja ez a Trt...gyerek, hogy ezek az emberek olyan sok mindenkit érdekelnek?
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.16 0 0 76
Üdvözletem az olvasóknak!
Látom régen írtak ide, igazából én még tv műsorral kapcsolatban sosem írtam be, de ez a mai Napló adás (2010-05-16) , teljesen kiakasztott!
Az orvosok védelmével kapcsolatban, hogy ők és az ápolók mennyi erőszaknak vannak kitéve, a rendelési időben sokat várakozó betegek által!
Én bizony a másik oldalt képviselem, 30 éves vagyok, dolgozó nő, ezt azért írom mert az egyik a Naplóban nyilatkozó Dr. nő , egy fiatal várokozó iskolásban, bűntudatott keltett, hogy mit tud ő az életről ő még csak iskolás és csak annyi a kötelezettsége hogy végig üli a 45 percet… Ez a kijelentetés botránkoztatott meg a legjobban a műsorban. Nem kellene valakiben a kora miatt bűntudatot kelteni és szerintem több okból sem volt igaza, hogy ezt mondta Neki!
Először is, ahogyan kivettem a fiatalember szavaiból a nagymamáját kísérte el orvosi vizsgálatra, tehát a nagymamát képviselte! Ami tiszteletre méltó tett!
Másodszor szerintem illedelmesen közölte, hogy elege van a több órás várakozásból!
A Dr. nő személyeskedéssel reagált erre, a helyett hogy elnézést kért volna, elmondta volna, hogy sajnos ennyien vannak az orvosi ellátásban és teszik a feladatukat ahogyan tudják, tehát ha ezt közölte volna, szerintem ez a fiatal ember megértette volna!
Tanácsolom a „kedves „ Dr. nőnek az ajánlott konfliktuskezelő tanfolyamot, mert úgy hiszem nem ez a kijelentése volt a megfelelő a helyzet kezelésére. Ebből a kijelentésből látszik a nem megfelelő bánásmód!
Harmadszor pedig, 16 év iskolai múlttal kijelenthetem, hogy nem csak egyszer 45 percet kell egy nap végigülni az iskolában, de szomorú, ha ezt egy orvosnak magyarázni kell! A személyeskedés nem megfelelő konfliktuskezelésre! Mélyen elítélem a nyilatkozó Dr. nőt !
A másik a műsorral kapcsolatban!
Tehát mint írtam 30 éves vagyok, sajnos 3 igazolt, öröklött betegséggel, így rengeteget kell orvoshoz járnom! Annyit, hogy ezt egész napos munkaidővel nem is tudom megoldani, tehát jelenleg, 4 órában dolgozom, az eddigi 14-16-18óra munkaidő helyett!
Van úgy, hogy egy héten két-három napot is eltöltök szakrendeléseken, több órát ebből várakozással!
Ez azt jelenti, hogy kb. napi 4 órát várakozom, ez az átlag! Volt, hogy 2 óra hosszat, volt, hogy (nem túlzok!) 10 óra hosszat vártam! Sajnos sok esetben időponttal is 2 órát!
Biztosan írhatom, hogy nem csak a több órát várakozó betegek stílusán lenne mit csiszolni! A nővérek és sokszor az orvosok lekezelő, flegma, elutasító stílusa hozza ki a nyugodtan, várakozási időre rákérdező beteget a sodrából!
Többször gondolkodtam azon, hogy felveszek egy két esetet, hogyan bánnak a betegekkel, akik nyílván nem jókedvükből, unatkozásból ülnek több óra hosszat a rendelőkben!
Most sajnálom igazán, ez után a műsor után, hogy ezt még nem tettem meg!
Nem gondolom, hogy az a megoldás hogy biztonsági őröket állítanak az orvosok és a nővérek mellé a védelmükben, mert akkor nyugodtan lehetne minden beteg mellé is állítani egyet, a sokszor nem megfelelő bánásmód miatt!
Sok beteggel beszélgetve már erről a témáról , feltételezem a megoldás erre az lenne ha több orvos, több nővér lenne! Nyílván nagy rajtuk a nyomás!
Viszont tudom, ez így túl egyszerűen hangzik, és tudom, hogy nem kivitelezhető ez egyik napról a másikra, tehát, addig is, ne biztonsági őrökről beszéljünk, hanem igen, ahogyan egy pszichologus elmondta a műsorban, tanulják meg ezeket a helyzeteket az orvosok, nővérek tiszteletre méltóan a betegek felé méltósággal kezelni!
Erőszak szüli ugyanis az erőszakot!
Ha ezen túl vagyunk és a konfliktuskezelő tanfolyam után is türelmetlenek, erőszakosak lennének a betegek, jöhet a védelem az orvosoknak, nővéreknek! Addig nem!
Egy beteg ember, akinek fájdalmai vannak, tudja, hogy függ az orvosától (tapasztalatból tudom, hogy e helyzettel mennyi orvos él vissza sajnos), rengeteget kell várakoznia, nem hiszem, hogy szándékosan keresné a konfliktust! Ha szépen megértetik vele, hogy sajnos ennyien vannak az ellátásra, legyen türelmes, akkor biztosan állíthatom, amelyik beteg erre magától nem jött rá, az meg fogja érteni! Csak szépen, kedvesen, türelmesen, kedves orvosok és nővérek! Akkor nem lesz gond!
Persze lehet mondani erre is, hogy az orvos is a nővér is csak ember, hát a beteg is az!
Üdvözlettel: Rannus
sirtek Creative Commons License 2008.03.04 0 0 75
2001 "Bázis" TV2 csatornán futó katonai kiképző reality show ÍRJ HA MEGVAN NEKED!!
Coma Creative Commons License 2008.01.13 0 0 74
A mai emeltdíjas sms kérdés lehetne:

Ha gyerekkora óta megerőszakolná Önt édesapja, halálra szúrkálná-e egy konyhakéssel?

IGEN - NEM

(kíváncsi lennék az eredményre...)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.11 0 0 73

Orbán vagy Kósa?

Szavazás ma.

Balikaa Creative Commons License 2007.05.21 0 0 72
Nagyon jó, Tényleg valahol Hopentől van ez keletre a tengerben:-) Szánalmas...
B.
Előzmény: Smouse (70)
Balikaa Creative Commons License 2007.05.21 0 0 71
Na, akkor megnézem én is gugliörszön. Én csak azon röhögtem, hogy nem bírtak szögpercnél pontosabbat mondani. Ez így azért elég nagy terület... És akkor azt mondták a sátorra, hogy Magyar Kutatóbázis... Hehehe, akkor olyanom nekem is volt...
B.
Előzmény: Smouse (70)
Smouse Creative Commons License 2007.05.21 0 0 70
És ami igazán röhej, hogy ami koordinátát bemondanak (ÉSZ 79°59' KH 15°12') a tenger közepére esik :) pedig a riporton látszódnak a közelben hegyek, meg valami patakról és tavacskáról is beszélnek...
Balikaa Creative Commons License 2007.05.18 0 0 69
Jónapot!
Mivel Vujity úr sikeresen eljutott a Spitzbergákra, tán érdemes kicsit felébreszteni ezt a topicot. A műsor vasárnap este lesz a Naplóban. Biztos lele lesz szép felvételekkel és valótlansággal. Minden esetre én megnézem. Ma reggel a bézbólsapkás barátunk nyilatkozott a Bumeráng c. rádióműsorban, és már itt is jó nagy baromságokat (pl. Tromső Norvégia legészakibb városa, valami eszkimókról Svalbardon, stb.) mondott, úgyhogy csak oda figyelni, ki mit hisz majd el a műsorból.

A TV2 weboldalán található interjúból:
"korlátlanul halászhatunk, vadászhatunk, bázist telepíthetünk, híradástechnikai eszközöket állíthatunk fel, sőt: korábban bányászhattunk is, ám azt mára kivásárolták."

Mivel nemzeti park vagy term. védelmi terület az egész, senki sem vadászhat, halászhat korlátlanul. Még az ott élők sem.

"Egyebek mellett, a TV2 tízéves történetének legdrágább útjáról van szó. A hely szinte megközelíthetetlen, közlekedni is alig-alig lehet, lévén nincsenek utak, sőt, gyakorlatilag semmi nincsen.

A nagyköveten, és magatokon kívül minden bizonnyal más magyar sem volt…

Vujity Tvrtko: De, egy igen, ő viszont norvég állampolgár…"

Érdekes, hogy én 2005-ben simán, kevesebb, mint 100 000 Ft.-ből oda-vissza megtártam... Úgy tűnik, edig marha olcsón utazott a Tv2. Megközelíthetetlen a hely... persze.

"Ötrétegű ruhában, tizenegy órát hómobiloztunk, hogy elérjük a mi kis magyar bázisunkat. Gyakorlatilag erről szól a film, egy hihetetlen útikaland a jégszigetre, ahol Sváby András barátommal egy hét alatt megvalósítottuk a nagy történelmi álmot: elsőként a magyarok közül, éltünk az előjogainkkal."

Vajon az én sátram nem volt bázis:-) Jó, biztos megvannak a jogi dolgai, hogy mitől bázis a bázis...

"Ma már azt mondják, az oroszoknak kizárólag az az érdeke, hogy megfigyeljék a területet: bányásznak. Ám mivel Oroszország a világ legnagyobb bányászati lelőhelye, nagy valószínűséggel nem csak azért vannak ott, hogy bányásszanak…
"

A rádióban is kifejtette, hogy szerinte az oroszok csak stratégiai célból, megfigyelni vannak ott. Lehet, hogy ez is cél (bár manapság pl. műholdakkal jobban lehet megfigyelni, mint bányászokkal), de akkor miért küzdenek évek óta azért, hogy bővíthessék a bányájukat Barentsburgnál?

Hát így. Azért jó kis tényfeltáró műsor lesz:-)
B.
Boriska. Creative Commons License 2007.05.07 0 0 68
Szóljon már valaki M. Kissnek, hogy válasz gyanánt ne ühümözzön. Egy egyszerű igen jobban kivenné magát...:) 
horst_fuchs Creative Commons License 2007.03.06 0 0 67
ez demagóg volt...
Előzmény: Cessna 172 (57)
Cessna 172 Creative Commons License 2007.03.06 0 0 66
Attól nem hiszem hogy félt a Kiser-re feankón ráhuzták az egészet.

Asszem enél a mukinál találták meg a fegyvert is.

Neki is vannak gyerekei kiw vok elgondolkodott e rajta hogy a bankb megöltek egy házaspárt is...... (kicsigyerek(ek) meg a bank előtt voltak asszem a nagypapával....
Előzmény: Daily Telegraph (65)
Daily Telegraph Creative Commons License 2007.03.06 0 0 65

A lelkiismeret az valóban érdekes. Nem tudom milyen személyiségjegyei vannak. Van olyan pszichopata bűnöző, akinél a lelkiismeret ismeretlen fogalom. Lehet, hogy ő nem ilyen és akkor szenvedhetett a lelkiismeretfurdalástól ( plusz a lebukástól való rettegés.)

Előzmény: Cessna 172 (64)
Cessna 172 Creative Commons License 2007.03.06 0 0 64
Bennem se....

Csak azt montam hogyha igaz a története akkor...... (2 gyereke van meg egy felesége)

A döbbenetes az az sztem hogy ennyí ideig milyen jól elvolt a lelkiismeretével.
Előzmény: Daily Telegraph (63)
Daily Telegraph Creative Commons License 2007.03.06 0 0 63
Nagyon rossz a kérdés, mert nem az a kérdés ÉN mit tennék ( ezt egyébként nem tudom és karosszékből dumálni tök felesleges is volna ) hanem, hogy ő mit tett. Nekem innen egyébként, mint újságolvasó embernek nem tűnik meggyőzőnek a védezése. Ettől még igaz is lehet. Én azt mondom, hogy azért mert előadott egy elég hihetetlen mesét (najó védekezést) még nem ébredt fel bennem a baromi nagy együttérzés az irányukban.
Előzmény: Cessna 172 (62)
Cessna 172 Creative Commons License 2007.03.06 0 0 62
NINCS bizonyíték arra sem hogy nem igaz amit mond.

ÉS HA IGAZ AKKOR ÉN MEG MÉGEGYSZER MEGKÉRDEM TE MIT TENNÉL.
Előzmény: Daily Telegraph (61)
Daily Telegraph Creative Commons License 2007.03.06 0 0 61
Akkor én meg még 1X mondom, hogy ez csak a védekezésének a része, bizonyíték erre tudtommal semmi, arra viszont, hogy ott volt a bankban, több is van.
Előzmény: Cessna 172 (59)
Cessna 172 Creative Commons License 2007.03.06 0 0 60
Nekem az nem tetszett ahogy a műsorvezető pacák szívózott a börtönbe a Kaiser-el
Cessna 172 Creative Commons License 2007.03.06 0 0 59
Akkor mégegyszer mondom ha neked ki akarnák írtani a családod mit tennél?

Előzmény: Daily Telegraph (58)
Daily Telegraph Creative Commons License 2007.03.06 0 0 58
Egyelőre ez csak a védekezésének a része, (nem túl meggyőző egyébként) ami viszont bizonyosnak látszik, hogy ott volt a bankban. Nehogymár sajnálnom kelljen.
Előzmény: Cessna 172 (57)
Cessna 172 Creative Commons License 2007.03.06 0 0 57
Nem álltak mellé----

Amúgy nem tudom te mit tennél ha a családod kiirtásávl fenyegetnének.
Előzmény: horst_fuchs (55)
Daily Telegraph Creative Commons License 2007.03.06 0 0 56
A könyvvel mi volt a trükkje a csávónak ? ( Amikor a "dolog" szót kitalálta ?) Vagy a leeső tollnál ? Vagy poén volt ?
horst_fuchs Creative Commons License 2007.03.05 0 0 55

éjszaka belenéztem az ismétlésébe. Nem tetszett, hogy megint a bűnözők mellé álltak. Jajj, szegény ember,kényszerítették, hogy álljon őrt a mészárlásnál, szegényke blablabla.

kábelbúvár Creative Commons License 2007.01.12 0 0 54

M. Kiss nem akar nekimenni Svábynak2

A műsorvezető reagált lapunk reggeli cikkére. Szerinte nem a Napló konkurenciája indul rövidesen az MTV-n az ő vezetésével.

M. Kiss Csaba a Hírszerzőnek elmondta: eleve úgy érkezett a MTV-hez ez, hogy az első feladata lesz a Kékfény "gatyába rázása", majd következő lépesben egy színvonalas riportműsor létrehozásában vehet részt.

A Kékfény nézettsége megháromszorozódott. "Most jutottunk el eszméletlen sok munka után, hogy már kezdem élvezni a műsort" – fogalmazott a főszerkesztő-műsorvezető.

A Szempont néven március elején induló riportműsor időpontja kapcsán annyi bizonyos, hogy "A szólás szabadsága" miatt nem vasárnapra tervezik. "Nem ellen-Naplót akarunk készíteni" – tette hozzá M. Kiss. (Hírszerző)

Mongyuk lehetne kicsit frissebb a Kékfényben..........

Néha asszem, el fog alunni.

Loft_ Creative Commons License 2006.10.08 0 0 51
szokásos manipulatív felvételek a fidesz tüntetésről...
nem unják?
fika2 Creative Commons License 2006.05.01 0 0 50
A majom állatja!
Előzmény: toloba (49)
toloba Creative Commons License 2006.04.30 0 0 49
Most lesz érdemes nézni a Naplót!
Benne a kultúrált fideszes apuka, amint nyakában a 2-3 éves gyermekével kommunista kurvaanyázik...
dunavize Creative Commons License 2006.03.06 0 0 48
Ez a Napló, nem a Hír TV! Az egy másik topik! Vagy ezt szidod?
Előzmény: lbence (46)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!