Sziasztok szívesen beszélnék terhes lányokkal (nőkkel) na terhes szex-ről hogy milyen érzés meg hogyan szerették csinálni és mekkora pocakkal szexeltek..... és hogy érezték hogy a pocaklakó mocorgott közben.. 😉
Szívesen támogatnék terhes hölgyet, keresek olyan hölgyet is akinek van felesleges teje amit megosztana velem. Ha szeretnéd a párod is jelen lehet és akár hármasban is összegabalyodhatnánk.
Ha ismertek ilyen hölgyet, örülnék az ötleteknek is.
Szerintem is normális az is, ha egy kismama kívánja, mint ahogy az is, ha nem a szexet.. Sok férfi idegenkedik, hogy a várandós feleségével közösüljön. Zavarja Őket a baba jelenléte, meg, hogy közel kerül a nemi szerve a babához, vagy fél, hogy káros a gyereknek a behatolás..
Én azt mondom, ami jó a Anyának, az jó a babának is.. Én úgy tudom a sperma tele van vitaminnal, ami hasznos lehet a pocaklakónak..
Ha a kismamának kellemes, nyugodtan tövig lehet hatolni.. A babának jó, ha érzi, hogy a szülei mennyire szeretik egymást.. Lehet, hogy mivel az Anyának kellemes, a baba is érez kellemest..
Tudom, hogy fogok kapni hideget-meleget, de igenis jár a kismamáknak is kellemes, kiadós szex, ha igénylik..
Nem perverz dolog szeretkezni áldott állapotban, mint ahogy az sem, ha közben simogatják a pocakot.
Sokan azt is szégyenlik, ha úgy alakul, szülés, szopiztatás közben, hogy "kellemes" érzései lesznek..
Bevallom irigylem a férjed. Sajnos nálunk a mai napig az ellenkezője van.(egy év) Mondjuk a napi egyről van hová vissza esni. Csak sajnos nagyon nehéz elviselnem.
Szia! Szerintem is normális, az első terhességemnél én is így voltam. (sőt sajnos még utána is jó darabig, amire majdnem ráment már a házasságom, de aztán visszajött minden). Most viszont, újra babát várok és épp az ellenkezője van velem... totál kiszámíthatatlan az iylesmi :)
Kedves Fórumozók! Az én tapasztalatom az volt (most másfél éves a Fiam) hogy csodálatos és változatos a szex terhesség alatt. Sokkal jobban kívántam mint átlag. Ahogy a pocaklakó növekedett mindig kitaláltunk kényelmes és újszerű pozokat. Császárral szültem és uttána igencsak átrendezödött a hormonális és érzelmi életem is átmenetileg. Szerintem a terhes szexnél nincs jobb :-)
Megnyugtathatlak, teljesen normális, hogy nem kivánod a szexet. Én most a második gyerkőccel vagyok 27(+2 napos) hetes terhes és az első időben nálam is igy volt. Pedig drága párom nagyon megörült a megnövekedett mellkasi méreteimnek (érdekes, igy a másodiknál sokkal korábban előjöttek ezek a "tünetek") - pedighát elötte sem volt kicsi! Olyannyira visszaesett a házaséletünk (köszönhető volt ez nálam a szinte egész napos - sőt, talán még estére rosszabb! - rosszulléteimnek), hogy már félrelépéssel lettem meggyanusítva! :)Aztán olyan 12.-14. hétre elmúltak a rosszulléteim, addigra viszont már elég szép kis pocakom lett (mondom, nálam a 2.-nál egy kicsit fokozottabb minden), addigra a párom vágya hagyott alább... Szerencsére az utóbbi hónapokban beállt egy kb. azonos szintre az igényünk, így most teljes a harmónia. :))
Nézd, először is az a véleményem, hogy sokkal több nő érzi így mint aki be is vallja, mert manapság szinte szégyen bevallani ilyesmit, rögtön valami rendellenességre gyanakodnak.
Másodszor is szerintem tök normális amit érzel, végső soron a nőknél a szexuális vágy nagyon is együtt jár a tehesség kívánásával. Ha teherbe esik az ember, egészen más hormonok lepik el a szervezetet, amelyek a szülés után hirtelen kiürülnek - figyelj a szavamra, majd ne csodálkozz, ha a szülés után mindenen bőgni fogsz mint egy kisgyerek, ez annak lesz köszönhető és szintén tök normális dolog.
Harmadszor is, mondhat bárki bármit, régen minden terhes nőt - ha nem is tiltottak, de azt mondták nem ajánlatos - a terhesség első és utolsó harmadában a nemi élettől. Az első harmadban a túl nagy alhasi vérbőség néha még vetélést is okozhat, az utolsó harmadban pedig koraszülést. Mondom: okozHAT, egyáltalán nem törvényszerű és nem gyakori, de ez is benne van a pikszisben.
Meglátod, ha már túl leszel a gyermekágyi folyáson is, milyen örömmel művelitek újra! (Secperc alatt újra terhes lettem én is, szóval ha nem akarsz rögtön utána megint szülni mint én, majd vigyázz a védekezéssel.)
Ha ez vigasztal én pontosan így voltam, még a gondolatától is rosszul voltam, hogy nemi életet éljek. A szülés és gyermekágy után ez egycsapásra megszünt. Másoktól is hallottam ugyanezt.
Szóval üzenem a párodnak, hogy türelem rózsát terem, vegye úgy, hogy ő így veszi ki a részét a várandósságból.
Sziasztok!Én új vagyok itt,most vagyok első terhességem 7.hetében.
Arról mindenhol olvastam,hogy egy rendben lévő terhességben semmi problémát nem okoz a szex, a nő orgazmusa. Az én kérdésem az lenne,hogy normális dolog-e, hogy kb. 3 hete egyáltalán nem vágyom a szexre. A páromat imádom,jól esik, hogy mellettem van,jól esik a símogatás, stb., de a szex az nem.
Kérlek írjátok meg tapasztalataitokat!
Köszi!:)