Keresés

Részletes keresés

Preggoluvr Creative Commons License 2016.05.25 0 0 8

Faradt, frusztralt, maganyos varandos holgyeket massziroznek, igeny szerint testi-lelki baratno szerepet is betoltenem.

Szivesen beszelgetnek, ismerkednek veled, irj batran: 

kismamakelonyben@gmail.com

 

 

vondeutsch Creative Commons License 2011.06.02 0 0 7

Szia!

 

Bevallom irigylem a férjed. Sajnos nálunk a mai napig az ellenkezője van.(egy év) Mondjuk a napi egyről van hová vissza esni. Csak sajnos nagyon nehéz elviselnem.

Előzmény: Sziszamama (5)
Maggancs Creative Commons License 2006.01.21 0 0 6
Szia! Szerintem is normális, az első terhességemnél én is így voltam. (sőt sajnos még utána is jó darabig, amire majdnem ráment már a házasságom, de aztán visszajött minden). Most viszont, újra babát várok és épp az ellenkezője van velem... totál kiszámíthatatlan az iylesmi :)
Előzmény: klorka (-)
Sziszamama Creative Commons License 2006.01.20 0 0 5
Kedves Fórumozók!
Az én tapasztalatom az volt (most másfél éves a Fiam) hogy csodálatos és változatos a szex terhesség alatt. Sokkal jobban kívántam mint átlag. Ahogy a pocaklakó növekedett mindig kitaláltunk kényelmes és újszerű pozokat. Császárral szültem és uttána igencsak átrendezödött a hormonális és érzelmi életem is átmenetileg.
Szerintem a terhes szexnél nincs jobb :-)
Eribari Creative Commons License 2003.01.20 0 0 4
Szia Klorka,

Megnyugtathatlak, teljesen normális, hogy nem kivánod a szexet. Én most a második gyerkőccel vagyok 27(+2 napos) hetes terhes és az első időben nálam is igy volt. Pedig drága párom nagyon megörült a megnövekedett mellkasi méreteimnek (érdekes, igy a másodiknál sokkal korábban előjöttek ezek a "tünetek") - pedighát elötte sem volt kicsi! Olyannyira visszaesett a házaséletünk (köszönhető volt ez nálam a szinte egész napos - sőt, talán még estére rosszabb! - rosszulléteimnek), hogy már félrelépéssel lettem meggyanusítva! :)Aztán olyan 12.-14. hétre elmúltak a rosszulléteim, addigra viszont már elég szép kis pocakom lett (mondom, nálam a 2.-nál egy kicsit fokozottabb minden), addigra a párom vágya hagyott alább... Szerencsére az utóbbi hónapokban beállt egy kb. azonos szintre az igényünk, így most teljes a harmónia. :))

Eribari

Előzmény: klorka (-)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.20 0 0 3
Nézd, először is az a véleményem, hogy sokkal több nő érzi így mint aki be is vallja, mert manapság szinte szégyen bevallani ilyesmit, rögtön valami rendellenességre gyanakodnak.

Másodszor is szerintem tök normális amit érzel, végső soron a nőknél a szexuális vágy nagyon is együtt jár a tehesség kívánásával. Ha teherbe esik az ember, egészen más hormonok lepik el a szervezetet, amelyek a szülés után hirtelen kiürülnek - figyelj a szavamra, majd ne csodálkozz, ha a szülés után mindenen bőgni fogsz mint egy kisgyerek, ez annak lesz köszönhető és szintén tök normális dolog.

Harmadszor is, mondhat bárki bármit, régen minden terhes nőt - ha nem is tiltottak, de azt mondták nem ajánlatos - a terhesség első és utolsó harmadában a nemi élettől. Az első harmadban a túl nagy alhasi vérbőség néha még vetélést is okozhat, az utolsó harmadban pedig koraszülést. Mondom: okozHAT, egyáltalán nem törvényszerű és nem gyakori, de ez is benne van a pikszisben.

Meglátod, ha már túl leszel a gyermekágyi folyáson is, milyen örömmel művelitek újra! (Secperc alatt újra terhes lettem én is, szóval ha nem akarsz rögtön utána megint szülni mint én, majd vigyázz a védekezéssel.)

Előzmény: klorka (2)
klorka Creative Commons License 2003.01.20 0 0 2
Sziasztok!

Balletje:köszönöm az ajánlást,elolvasgattam,bár ott igazán a szülés utáni szexuális problémákról volt szó.

Alice:köszönöm!Hidd el, már ez is sokat segített,hogy másnak is voltak,vannak ilyen problémái.Így a páromnak is mondhatom, hogy na látod!:))

Köszi!

AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.19 0 0 1
Ha ez vigasztal én pontosan így voltam, még a gondolatától is rosszul voltam, hogy nemi életet éljek. A szülés és gyermekágy után ez egycsapásra megszünt. Másoktól is hallottam ugyanezt.
Szóval üzenem a párodnak, hogy türelem rózsát terem, vegye úgy, hogy ő így veszi ki a részét a várandósságból.
Előzmény: klorka (-)
Balletje Creative Commons License 2003.01.19 0 0 0
Ajánl0m figyelmedbe:
Fórum >> Szülői munkaközösség >>
Szex,párkapcsolat - család mellett
(131 hozzászólás)
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9056964&uq=132
Előzmény: klorka (-)
klorka Creative Commons License 2003.01.19 0 0 topiknyitó
Sziasztok!Én új vagyok itt,most vagyok első terhességem 7.hetében.
Arról mindenhol olvastam,hogy egy rendben lévő terhességben semmi problémát nem okoz a szex, a nő orgazmusa. Az én kérdésem az lenne,hogy normális dolog-e, hogy kb. 3 hete egyáltalán nem vágyom a szexre. A páromat imádom,jól esik, hogy mellettem van,jól esik a símogatás, stb., de a szex az nem.
Kérlek írjátok meg tapasztalataitokat!
Köszi!:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!