Keresés

Részletes keresés

Őrködő Webáruház Creative Commons License 2020.12.22 0 0 4

Biztonsági kameráknál érdemes az alapokat megteremteni. Tanyára a villany, meg természetesen az internet ha ezek a feltételek teljesülnek akkor lehet kamerát telepíteni. Miért is? mert szeretnénk látni a megfigyelt tanyánkat távolról, otthonunkból viszont internet nélkül ez nem fog menni. Ezekkel a kamerákkal talán megoldható a probléma:https://orkodo.hu/vezetek-nelkuli-kamera

XNC Creative Commons License 2020.11.05 -1 0 3

Aztán az anyagi keret mennyi rá?

Csak hogy túl nagy hülyeséget ne mondjunk.......

Előzmény: Melzso (1)
kisbetu Creative Commons License 2020.11.05 0 0 2

víz-villany-net?

Előzmény: Melzso (1)
Melzso Creative Commons License 2020.11.05 0 0 1

Sziasztok!

Azt érdeklődném, aki tudna segíteni, hogy milyen kamerát telepítsek egy egyszerű kis tanyára, (ahol már számomra eléggé sok az érték, ahhoz, hogy ne figyeljem meg, mikor nem tudok ott lenni)

Tehát valami olyan elképzelésem lenne, ami rögzít is és jelet is küld, ha emberi mozgást észlel. 

Vadkamera is szóba jöhet, de milyen típust ami még nem túl horror árú is.

köszönettel.

utazni Creative Commons License 2019.06.02 0 0 0

Én is kérdezem: nézi még valaki ezt a fórum témát!!?

Van egy IP kamerám, amit a korábbi telekomos digitális elosztón keresztül használni tudtam , úgy, hogy a mobilomon láthattam a kamera képét. Lecserélték digitális központ nevű elosztóra, aminek a menüjében ott van a kamera, de nem tudok belépni a Kamera menüjébe, nem látom a képét, semmit!!!

Mi a megoldás???

KISUSTI Creative Commons License 2003.01.18 0 0 topiknyitó
Üdv mindenkinek!

A segítségeteket szeretném kérni. Van egy Coo-iCam Movi 4 in 1 kamerám, amit majd webkameraként szeretnék használni a későbbiekben.
Egyenlőre állóképet csináltam vele. Először nem is volt gondom, azonban újratelepítés után, ha új képet készítek csak akkor tudom kiolvasni a kameráról, ha teljesen törlöm az eszközt, majd újra telepítem. Minden ilyen alkalommal keresi a vfwwdm32.dll, és vfwwdm.dll file-okat, amiket az első telepítés során nem keresett. Nem tudom mit rontottam el.
Előre is köszi a segítséget!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!