Már megint Te kezded egy korábbi hozzászólásra írt válasszal, pedig megegyeztünk, hogy ignoráljátok egymást.
Tényleg nem látod, hogy így törnek ki újra és újra a harcok? Vagy direkt csinálod?
Nem tudtam szó nélkül elmenni a bántások és szúrkálódások mellett sajnos
Amit az esetek 80-90%-ában te kezdtél, ezt ne felejtsd el hozzátenni.
Sok a megkeseredett ember erre felé
Ez tény. Egyetértek. (De nem feltétlenül azok tartoznak bele ebbe a kategóriába, akiket te belesorolnál.)
Azt sem bírom, ha valaki lenéz embereket a súlyuk vagy szakmájuk miatt
Én sem. (De azt sem, ha valaki pusztán irigységből utálja azokat, akiknek kemény munka árán sikerült többet, vagy jobbat összehozni.)
(U.i.: Ha már oly kedvesen küldözgeted a leveleim szerteszét, mint ahogy hallom, legalább légyszíves ne hivatkozz arra, hogy én is ugyanezt teszem, ugyanis ez hazugság, s mint nyilván rájöttél, a hazudozást nem bírom. Én egyetlen alkalommal, egyetlen valakinek küldtem el a SAJÁT LEVELEIMBŐL egy kis szemelvényt, bizonyítandó, hogy nem én vagyok te. Mostanában egész jól megvagyunk - lehet, hogy azért, mert ritkán vagyok itt, lehet, hogy azért mert kevesebbet hazudsz és öntömjénezel - ne akard ezt mindenáron elrontani.)
Ide írok, nem rondítok össze más topikot. Az a problémám, hogy nem léptet be a fórum. Illetve igen, de mégse. Törölve nem vagyok, csak minden hozzászólásomnál be kell lépjek! Tapasztalt valaki hasonlót?
F
Nem hinném, hogy itt csupa elvhű embernek kellene lenni, aki elhatározza, hogy ő pl. dühös vagy indulatos sose lesz.
Gondolj bele. Ha tele lenne a husz szenvtelen sztoikussal, akinek vihara soha nincs. Ha pofonütik nyekken, ha hasbarúgják bókol :-)
Mint egy pojáca, vagy báb. Halál élettelen és unalmas.
Automatizmus. Undorító.
Szerintem legyen nyugodtan harag és indulat, de amellett értelem is, olyan ember, aki ha dühös, akkor is tudja mit csinál.
Persze vedd hozzá, hogy a hely sajátossága miatt ezt nem várhatod el száz százalékosan, és szvsz itt fölösleges irl-url viselkedést emlegetni.
Én nem élvezem, ha "hozzáértők" hosszasan elemeznek adott témát, szabad erőszakosabbnak lenni a kelleténél, csak rendesen érezni kellene, meddig lehet elmenni.
Persze ezzel nem azt akartam mondani, hogy ilyen ember létezik, csak azt, hogy ilyen az ideálom, tehát, hogy ilyesmi felé kéne törekedni :-)
Az életkori megoszlásról van egy sanda gyanúm :-( Ez magyarázat lehet sokmindenre :-)
Rám ez az életben nem jellemző, amit itt csináltam párszor.
Nem tudtam szó nélkül elmenni a bántások és szúrkálódások mellett sajnos, pedig semmi értelme nem volt.
Sok a megkeseredett ember erre felé és ezt nem én írtam először, hanem vki írta ezt egy emilben nekem a HUSZ-ról. Egyetértek.
Azt sem bírom, ha valaki lenéz embereket a súlyuk vagy szakmájuk miatt, és sokat gondol önmagáról, azt hiszi, hogy csak ő érezheti jól magát a világban és belelát másokba olyat, amit szeretne, pedig nem úgy van.
Ez jogos! Látod, rengetegszer leírom, mit gondolok, viszont nem öntöm cizellált formába és máris le vagyok bunkózva a HUSZ-on tett kijelentéseim és megjegyzéseim miatt. Nem érdekel.
Csak a képmutató, hazug emberek bunkózzák le a másikat, akik még önmaguknak is hazudnak. De hogy tudnak így élni?
Megérte, mert úgy tűnik vannak, akik látják, hogy nem csak magamról beszéltem, hanem általánosságokról. Bízom benne, hogy lehet még itt helyem a HUSZon. (Még ha oly érzékeny is vagyok.) :)) Valóban, a topik mai megnyitására saját keserűségem késztetett, de megnyitottam volna egyébként is, max. később. Van valakinek tippje arra vonatkozólag, hogy miért van ez a sok off a topikokban, és miért a másikkal van elfoglalva mindenki? És ha a fórum fórum, az élet meg élet, akkor miért viselkedünk itt is úgy, mint az életben? Miért nem lehet legalább virtuálisan tisztelni a másikat? (Akinek nem inge... :))
F
Általában nekem sem szokásom a személyeskedés, mert nem tartom helyesnek... úgy is mondhatnám, hogy igyexem visszafogni magam. De mikor "rólam" beszél, akkor nem tudok elvonatkoztatni...
Nekem is úgy tünt, hogy vannak akik túl mereven veszik az ideírtakat és hajlamosak túldramatizálni sok mindent.
A fórum az fórum, vélemények, hozzáállások, az élet meg az élet.
Ennyi.
Ugyan!
Bizonyára mások is idegesítik, de a másik topicjába írt véleményem minden bizonnyal. A topicnyitó fele rólam szól (személyeskedés?), pedig Isten látja lelkem, nem rosszindulatból szóltam. Ha böki a csőrét, én nem fogom kimoderáltatni azért, ha megírja a véleményét...