Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

pacs_425 Creative Commons License 2007.04.09 0 0 127
Akkor felhozom a topikot :)

Szombat este is mét Kőröshegy, ismét ellenőrzés, ismét két alvó gyerek, ismét azonnal továbbengedés :)
Gratula, lehet ezt így is csinálni.

Másik pozitív:
A kaposvári rendőrök megengedték a nagyobbik fiamnak - három és fél éves - hogy beüljön kormányozni az Octaviába. Plusz villogtak és szirénáztak is neki, a kölök teljesen odavolt.
Nekünk is Octaviánk van, nagy élmény volt a gyereknek, azóta is mindenkinek ezt meséli :)

--
pacs_425
pacs_425 Creative Commons License 2006.08.14 0 0 126
Pentek este Koroshegyen kozuti ellenorzes.
Megallok, kertek a papirokat. Meg oda sem adtam oket, mikor a rendor benez hatra, meglatja az egyik gyereket.
- Alszik?
- Igen, mind a ketto.
Erre elengedett :)
Biztosan van tapasztalata hogy milyen ket nyugos/uvolto gyerekkel az autoban kozlekedni.
En meg nagyon orultem, mert ha sokaig ott vacakolunk, valamelyik biztosan felebredt volna. Igy viszont nyugodtan tettuk meg a hatralevo ~60km-es utat Kaposvarig.

Ezuton is koszi, + 1 nagy piros pont! :)

--
pacs_425
williamsf1 Creative Commons License 2006.02.16 0 0 125
Ma este!
Házon kívül - 22:45 Rendőrkorrupció
williamsf1 Creative Commons License 2006.02.16 0 0 124
Sziasztok!

Nekem is volt már + élményem rendőrségi igazoltatáskor. De főleg negatív köszönhetően hogy amióta jogosítványom van Bmw - vel rohangálok. De ne hidjétek azt hogy minden Bmw - s őrült és csak száguldozik. Pl.: 2 hete megbüntettek 50 - es táblánál gyorshajtásért (92 km/h) jelentős sebesség túllépésért. Elismerem bűnös vagyok. Nem is ez a lényeg - én 3 évet dolgoztam a rendőrségen és rengeteg ismerősöm van. Táppénzen vagyok sajnos szeptember óta és emiatt kevesebb a bevételem is, bementem a Szabálysértési előadóhoz,hogy valamilyen segítséget kérjek (halasztást, részlet fizetést) akkoriban nagyon jó munkatársak voltunk, szinte haverok.
Már a köszönésnél is lekezelő volt (magázott, és látszott rajta hogy mivel ő a rendőr, ezért már ő az atya úristen) pedig megismert. És szinte szó szerint elküldött a fenébe.

Ennyit erről.
C200UF Creative Commons License 2006.02.16 0 0 123
KAF-056 tegnap délután Miskolcon: Beengedtem magam elé a sávba és ezt szépen megköszönte az elakadásjelzővel. Innen üzenem: Szívesen.
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.12 0 0 122
Most majd meg lesz Gergényi féle vérdíj országosan???
ZolikA Creative Commons License 2003.08.13 0 0 121
Ez egy szép történet de megint csak a kis hülyék szivják meg ! :-(

Az a két csucsrendőr meg szerintem az első lenne a sorban ha vesztegetésről lenne szó csak most többet kapnak a kapitánytól !

Viszont ez nem lesz mindig igy . Egy rendőrnek csak kéne önnáló döntéssel rendelkezni még ha az illegális is . Ha én rendőrként ugy látom hogy nem érdemli meg a fickó hogy megszivassam mert nem a szabálysértés a lételeme akkor azt biztosan elengedném .

Persze jól meg kéne fizetni a rendőrőket !

Előzmény: Jókai út 27 (120)
Jókai út 27 Creative Commons License 2003.07.31 0 0 120
BRFK-vérdíj: egy teherautósofőr az első áldozat

Index
2003. július 30., szerda 22:38

Rendőröket próbált megvesztegetni a XIV. kerületben egy teherautósofőr - olvasható a rendőrség honlapján. A férfi pótkocsijának műszaki érvényessége három napja lejárt, ezért ellenőrzéskor hatezer forintot akart a rendőröknek adni, akik inkább főnökük 33 ezres jutalmát választották.

Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének!
Nyomtatható változat a támogatásával

A BRFK XIV. kerületi kapitánysága vesztegetés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 44 éves, budapesti lakos ellen.

A férfit július 30-án a Füredi úton állították le közúti ellenőrzésre. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi pótkocsijának műszaki érvényessége 2003. július 27-én lejárt. A gyanúsított három darab kétezer forintos bankjegyet helyezett el a gépjármű műszaki leírásában azért, hogy a rendőrök a további intézkedéstől elálljanak.

A járőrök nem fogadták el a pénzt, inkább vesztegetés gyanúja miatt előállították. A további eljárást a Fővárosi Főügyészség Ügyészségi Nyomozó Hivatala folytatja le.

Mint arról beszámoltunk, Budapest rendőrfőkapitánya a jövőben 33 ezer forintos jutalmat fizet azoknak a fővárosi rendőröknek, akik határozott és szakszerű intézkedéssel leleplezik, és az eljárás lefolytatásához szükséges bizonyítékokkal együtt az ügyészségnek átadják azokat, akik megkísérlik megvesztegetni őket. Gergényi Péter dandártábornok ezzel is gyorsítani kívánja a BRFK beiktatásakor megígért "öntisztulását".

Leon_ Creative Commons License 2003.07.21 0 0 119
Jelentem Hatvanban korrekt rendőrök vannak, éjszakai igazoltatás során kisebb apróságokkal megfogtak, de teljesen korretekten egy magasfokú ejnyebejnye kíséretében elengedtek.Ezúton is köszi nekik! :-)))
Herbie_ Creative Commons License 2003.07.14 0 0 118
Szóval, Lánc-híd.
Előzmény: Herbie_ (117)
Herbie_ Creative Commons License 2003.07.14 0 0 117
CSütörtök, Erzsébet-híd, záróvonalon tolakodok a hídra, gőzöm nem volt az ottani forgalmi rendről, táblát nem figyeltem, nem akartam tenni még egy kört. Rendőr bácsi persze kiszúr, kiint a nehezen megszerzett pozíciómból, elirányít az autója mőgé, közben utánam szól, hogy megírjuk a csekket. Megállok az autója mögött, közben oda ér, kéri a papírokat. Azonnal arra hivatkozok, hogy itt tekergek már fél órája és nem találok ki az M1-re, győri vagyok nem ismerem a környéket.
Erre a válasz az volt, "ha valóban győri és minden papír rendben van akkor elengedem". Így is volt. Köszönöm neki.
ZolikA Creative Commons License 2003.06.11 0 0 116
Jó lenne ha közel ilyen figurákból állna az állomány mindenhol ......
Előzmény: Törölt nick (112)
ZolikA Creative Commons License 2003.06.11 0 0 115
Jaja !

"Fiattal nem kellet volna kezdni"

Talán olaj nélkül ne hajtsál autót kellet volna mondani ! De hát rendőr a lelkem nem egy gondolkodó ! :-DDDD

Előzmény: AstraF16v (108)
belepofazok Creative Commons License 2003.06.09 0 0 114
"Mindezt egy olyan állapotú opelben"

Mármint ez a mi opelünkre vonatkozik, nem az ő tipp-topp Vectrájukra.

Előzmény: belepofazok (113)
belepofazok Creative Commons License 2003.06.09 0 0 113
Az első alkalommal, amikor Németországban jártunk a családdal, beállt mögénk egy rendőrautó (akkor még nem vettük észre). Éjjel 11.30 volt, alig voltak az úton (északnémet kisvárosban jártunk, Bpről érkeztünk, egyhuzamban tettük meg az utat, úgy is néztünk ki). Jól eltévedtünk a kisvárost övező "körgyűrűk gyűrűjében".
Határozatlanul mentünk, kanyarogtunk össze-vissza, valami láthatóan "nem volt rendben". Fel is nyomták a rendőrök villogót, de ez sem nagyon tűnt fel nekünk, csak néztünk előre kifelé.
Végül elkezdtek vinnyogni is, akkor kaptunk a fejhez, hogy mi is az a zöldes villogás.
Kiálltunk az út szélére. Roppant morc polizei bácsi előrejött, elkezdett vartyogni (hogy mit...?) válaszul kinyújtottuk az 5db útlevelet.
Fél óra nézegetés a lámpafényen át, masszírozgatás hátha elmosódik, stb.

Mikor úgy kezdtek rájönni (addigra odajött a másik is), hogy a német átlagnál "kicsit" csóróbb, de jószándékú turisták vagyunk, akkor angolul megkérdeztük tőlük, hogy hol is van a megadott cím. Felvezettek odáig...
Mindezt egy olyan állapotú opelben, hogy szerintem azt sem tudták a rendőrök, hogy ők gyártották valaha...

Előzmény: Törölt nick (112)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.08 0 0 112
Lehet, hogy ez nem magyar vonatkozású,ezért egy kicsit off,de a Bosnyák rendőrökben igen kellemesen csalódtunk néhány napja, amikor ott voltunk három napot.
Sebességet mértek hárman egy golfIII- al.
(ahogy láttam mindig három van egy autóval, de kb 5-600 méterenként találkozol egy kocsival az biztos)
Tehát mérték a sebességet, mi meg eltévedtünk Tuzla másik végén jártunk már, odamentünk hozzájuk, kérdeztük, hogy merre van a hely, amit kerestünk, elkezdte magyarázni segítőkészen, de annyira messze jártunk, hogy fogta a papírjait, odaadta a másiknak, azokat ketten a lézerrel otthagyta, beült a golfba és előttünk haladva odavitt a keresett helyre, ami jó tíz kilóméter volt.
Akartunk neki adni 10 eurót, de nem fogadta el, csak hajtogatta hogy "policija" és mutogatott magára, hogy neki ez a dolga.
Pedig olyan félve érkeztünk az országukba, mert azért az mégis csak a balkán ugye, meg olyan sok rosszat hallottunk róluk.
Rookiecoupe Creative Commons License 2003.06.08 0 0 111
egyenesen cukik voltak :)))
Előzmény: AstraF16v (108)
logoutx Creative Commons License 2003.06.08 0 0 110
És tömegverekedésekhez taffipaxos kocsival szoktak érkezni?

Mert nekem spec. a bűnügyi helyszinelőkkel semmi bajom...

Előzmény: Sabc (109)
Sabc Creative Commons License 2003.06.08 0 0 109
Egy másik topicban olvastam, de idevág: Állítólag némelyik amcsi rendőrautóra ez van kiírva: "A rendőrt nem kell szeretni. Ha legközlebb megtámadnak, hívj segítségül egy huligánt!"
AstraF16v Creative Commons License 2003.06.07 0 0 108
@ZolikA

Hatalmas figurák voltak a rendőrök a "shoppingon", nem?! :))

Előzmény: ZolikA (106)
logoutx Creative Commons License 2003.06.07 0 0 107
Ugye ugye!
És én nem vagyok depressziós!!:)
Pesszimista meg pláne nem.
Előzmény: ZolikA (106)
ZolikA Creative Commons License 2003.06.07 0 0 106
Ezt teljesebben képtelen lettem volna kifejezni ! Csodálatos és megható és példaértékű gondolatsor volt ! :-))))))))
Előzmény: logoutx (105)
logoutx Creative Commons License 2003.06.07 0 0 105
Örüljünk közösen Leon boldogságának, így mi is boldogabbak lehetünk, és pozitív kisugárzásunk átragadhat embertársainkra, és ennek tudatában váljunk/legyünk társadalmunk hasznos tagjává hogy boldog, hosszú életet élhessünk és sokáig örülhessünk Leon boldogságának amíg időnk és egyéb tényezők engedik. Mert mint tudjuk senki sem él örökké.... És olyan szomorú vagyok:)
Előzmény: ZolikA (104)
ZolikA Creative Commons License 2003.06.07 0 0 104
Ha én nem vagyok legalább Ő az ! :-))))

Irigylem a srácot ! :-)))

Előzmény: logoutx (103)
logoutx Creative Commons License 2003.06.07 0 0 103
Leon egy boldog ember:)
Előzmény: ZolikA (102)
ZolikA Creative Commons License 2003.06.07 0 0 102
Jóvan Leon ! Csak igy tovább ! :-))

Te jó rendőrökkel találkozol ! :-))

Előzmény: Leon_ (100)
Omegatd Creative Commons License 2003.06.04 0 0 101
100 :)
Leon_ Creative Commons License 2003.06.04 0 0 100
100?! :-)
Leon_ Creative Commons License 2003.06.04 0 0 99
Látom csak én írok ide néha :-))

Mindenesetre én megdicsérném azt a rendőrt, aki 2 napja állított meg a Helikopter úton, és papírok átnézése után, még figyelmeztetett, hogy nemsokára lejár a zöldkártyám jó lenne megcsinálni, mert azért még a rendszámot is levehetik. Ez nekem jól esett, igaz tudtam róla, hogy itt tart már a ZK, de akkor is, hogy nem szó nélkül visszaadta, hogy na majd jól megvágjuk pár nap múlva, hanem még külön szólt is. Köszönet érte!

Leon_ Creative Commons License 2003.05.05 0 0 98
ok :-)
Előzmény: logoutx (97)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!