Keresés

Részletes keresés

V3ntur4 Creative Commons License 2023.04.05 0 0 20

Már tényleg 8000 ft körül van az átlag korrepetálási óradíj? https://oktass.hu/blog/hogyan_alakulnak_maganora_arak_magyarorszagon_2023ban

tutimagantanar Creative Commons License 2022.05.08 0 0 19

Sziasztok!

 

Ha magántanárt kerestek, nézzetek szét a TUTI magántanár-közvetítőn. Több mint 500 tanár hirdetését találjátok a honlapon (óradíjjal együtt): 

www.tutimagantanar.hu

 

Egyszerű, gyors, ingyenes tanárkeresés regisztráció nélkül.

V3ntur4 Creative Commons License 2019.11.17 0 0 18

Sziasztok, Hasonlóan az előttem szólóhoz, szeretném nektek ajánlani az oktass.hu magántanár kereső weboldalt. Rengeteg Angol, matematika, magyar, zene és még sok más tanár között böngészhettek.

 

Ha te szeretnél valamilyen tudást átadni másoknak, akkor az ingyen1ho kuponkóddal 1 hónapig ingyenes tagságot kapsz :) A tagság utána is csak 990ft/hó. Próbáld ki. Nincs fizetési kötelezettség. 

 

Regisztrálni itt tudsz: oktass.hu/regisztracio

 

Legnépszerűbb tantárgyak:

oktass.hu/tema/angol

oktass.hu/tema/matematika

oktass.hu/tema/nemet

oktass.hu/tema/fizika

oktass.hu/tema/kemia

 

tanarbazishu Creative Commons License 2019.11.11 -1 0 16

Sziasztok,

 

Ajánlom nektek a www.tanarbazis.hu oldalt, ha tanárt vagy tanítványt kerestek. Budapesten és online.

matematika fizika kémia Creative Commons License 2019.08.30 0 0 16

Budapesti 43 éves tanár vagyok, matematika, fizika, kémia korrepetálást vállalok. Koromnál fogva megtalálom a hangot a diákokkal, ugyanakkor 15 év tapasztalatom van a reál tárgyak tanítása, összefüggések elmagyarázása, koncepciók kialakítása terén. Sajnos az iskolai oktatás egyáltalán nem alkalmas arra, hogy a gyerekeknek sikerélményt nyújtson, egyénileg foglalkozzanak velük. Reál tárgyak esetén minden egymásra épül, akivel nem foglalkoznak személyre szabottan, hamar elvesztik a fonalat.

A korrepetálás részben pszichológia is. (Ez lenne ideális az iskolákban is, ha nem futószalagon egy kódszám lenne a diák, frusztrált tanárok közt.) 
Attól hogy felnőtt vagyok, semmivel sem vagyok több a diáknál, a haveri viszony, tegeződés, jó hangulat alap, ami nem mond ellent a tanulásnak, következetességnek, koncepciónak

Érthetően, ha kell az alapoktól (ebben szokott hiány lenni), az elmélet mellett sok gyakorlati feladatlappal korrepetálok, jó hangulatban, így a siker garantált, a diákok motiváltak, sikerélményeik vannak. Mindig javít az, ahol nem csak aktuális tűzoltás a feladat hanem időben, stressz nélkül kezdjük a tanulást az adott évre, felvételire, érettségire, pótvizsgára is!

Központi helyeken tartok órát, ( esetleg házhoz megyek ) így nem kell a tanárhoz járni, ami nagy időkiesés lenne iskola után a diákoknak.

A KöKI TERMINÁLBAN / SHOPMARKBAN (volt EUROPARK)

valamint heti egyszer az ÖRS VEZÉR TERÉN az IKEÁBAN és ÓBUDÁN az EUROCENTERBEN tartok órát,

VAGY -egyéni megbeszélés szerint, időarányosan- házhoz megyek a 18., 19., 20., 23. kerületben.

Matek, fizika, kémia, ( igény szerint ) a fenti helyeken:

-90 perc = 6000 Ft, 
-120 perc = 8000 Ft 



Egyéni megbeszélés alapján házhoz megyek, vagy KöKI / SHOPMARK / IKEA ÖRS / EUROCENTER 

(Hétköznap és hétvégén is!)

E-mail: matekfizikakemiakorrep@freemail.hu

Tel.: 0630 9999008

pert2 Creative Commons License 2019.07.05 0 0 15

Nekem otezer forintos mernokoradijat szamoltak felva korrepetalassnel Feltöltès leg fontosabb estben, ebbol persze en csak kb ketezret kaptam meg pluszban az alapfizetesen felul. Utoljara uttorokoromban kellett ingyenesrn korrepetalni egy osztalytarsamat matekbol, de kettoig sem tanult meg szamolni, ezert aztan bortonbe zartak bigamiaert.

matematika fizika kémia Creative Commons License 2019.06.29 0 0 14

V3ntur4 Creative Commons License 2019.02.19 0 0 13

Sziasztok :) 

 

Most regisztráltam az oktass.hu magántanár kereső weboldalra! Ez egy nagyon jól működő modern és fiatalok új oldal.

Most az első 50 regisztrálónak ingyenes magántanár fiókot adnak. Siessetek, nehogy lekéssétek ezt a lehetőséget. 

 

Az oldal nagyon jó. Már most nagyon sok magántanár és sok tantárgy fent van az oldalon.Szerintem nagyon jól csinálják a srácok. 

Az egyikőjükkel telefonon is beszéltem, miután felhívott, hogy hogy véleményt kérdezzen a regisztrációm után.

 

Nagyon kellemes meglepetés volt, és meglepődtem, hogy manapság ilyen még létezik!

 

Tehát regisztráljatok bátran: https://oktass.hu

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2018.04.15 0 0 12

Budapesti 39 éves tanár vagyok, matematika, fizika, kémia korrepetálást , felkészítést vállalok, évtizedes tanári gyakorlattal. Sajnos a mai iskolai rendszer, hozzáállás, egyáltalán nem alkalmas arra, hogy a gyerekeknek sikerélményt nyújtson, egyénileg foglalkozzanak velük. Reál tárgyak esetén minden egymásra épül, sajnos, akivel nem foglalkoznak személyre szabottan, egyénileg, hamar elvesztik a fonalat, és kudarcélményekkel lesznek teli.
Buta gyerek nincs, mindenkinek megvannak a képességei, csak egyénileg kell őket fejleszteni, stresszmentesen, baráti hangulatban.
A korrepetálás nálam, részben pszichológia is. (Ez lenne az ideális az iskolákban is, ha nem futószalagon egy kódszám lenne a diák, hitelekkel, problémákkal teli, kiégett tanárok közt...) A természettudományok megszerettetése, hozzátartozó számolások megértetése, elmagyarázása mellett, az illető egyéni személyiségbeli képességeit is ismerni kell, ahhoz kell igazítani a módszereket, amihez több év gyakorlat szükséges.
Kizárólag egyesével foglalkozom a tanítványokkal, nem körasztal mentén többekkel.
Érthetően, ha kell az alapoktól (ebben szokott hiány lenni), az elmélet mellett sok gyakorlati feladatlappal korrepetálok, jó hangulatban, így a siker garantált, a diákok motiváltak, sikerélményeik vannak, mindig javít az, ahol nem csak aktuális tűzoltás a feladat hanem időben, stressz nélkül kezdjük a tanulást, nem akkor amikor már vészhelyzet van.

Gyakorlást, pótvizsgára, felvételire, osztályozó vizsgára való felkészülést nyugalomban, stresszmentesen, mielőbb el kell kezdeni, így bőven van idő a hiányok pótlására, a logikus elmagyarázásra, gyakorlásra! A lenti linken látható, hogy nem szoktak gyomorfekélyt kapni a tanítványaim, nem gonosz dolog mielőbb elkezdeni a gyakorlást, felvételire, vizsgára készülést. Jó hangulatban, a diák eleve motiváltabb.
Aki jövőre megy középiskolába, januárban van a felvételi, mielőbb érdemes a módszereket, múltbeli feladatokat begyakorolni, rengeteg feladatlappal, garantáltan fel tudunk készülni.

Ami szerintem lényeges:

- Gyakorlat, 15 éve tanítok, rengeteg problémával találkoztam.

- Fontos a haveri viszony. Attól hogy felnőtt vagyok, nem vagyok több a diáknál. Sokkal motiváltabbak, ha nem gyomorgörccsel, hasmenéssel várnak, hanem jó viszony van.

- Csak egyesével vállalok diákokat. Sokan vállalnak egyszerre többet, nyilván úgy jobb órabér, csak épp a diákkal nem lehet foglalkozni "körasztal" mentén. 

- Házhoz megyek. Így nekem a 2 óra a gyakorlatban, oda vissza úttal legalább 4 órát vesz el, sokkal kedvezőbb annak aki otthon ül, hozzá járnak a diákok, és nem megy el a délutánja fele utazgatásra. Különben viszont a gyereknek kéne iskola után utazgatni, ami a tanárnak duplaannyi órabér, viszont a diáknak nagyon fárasztó a napi suli után délután utazgatni, este hazaérni és még egyebekből tanulni...


Matek, fizika, kémia tárgyban tudok segíteni hiszen 15 éve tanítok, így nem kell külön matek, fizika, kémia, stb. tanárokhoz eljárni.

Budapesten házhoz megyek a 18. 19. 20. 21. 23. kerületben, ill. adott napon a 17. kerületben és a belvárosban, így nem neked kell a délutánt utazással tölteni, nekem vesz el plusz órákat. Egyéb esetben a KÖKI Terminálban tudok órát tartani, sok megfelelő, nyugis hely van ott. 

120 perc matek, fizika, kémia tárgyakra 7000 Ft, 
90 perc = 6000 Ft, amiért a fenti régiókban házhoz megyek, vagy a KÖKI Terminálban.

Tapasztalatom hogy ennyi idő kell, pláne matek, fizika, kémia esetén, átvenni, begyakorolni a témakört, de sokkal több időt pedig már nem lehet koncentrálva hasznosan eltölteni.)

Tel: 0630/ 9999-008
E-mail: matekfizikakemiakorrep@freemail.hu

További infok, képek:
https://www.facebook.com/korrepetalas.matematikafizikakemia

( Kérem hogy lehetőleg e-mailt, üzenetet küldjenek, mert előadások, órák alatt gyakran nem tudom felvenni...)

Vizsgázz Creative Commons License 2017.01.03 0 0 11

v

Kedves Fórumozó!

 

Ha korrepetáló tanárt keresel, vagy különórát vennél: válogass a magántanárok, tanárok és nyelvtanárok ajánlatai közül! Ha pedig jó vagy valamilyen tantárgyból, vagy van érzéked a nyelvtanításoz, ne habozz!

Adj fel hirdetést INGYEN és kezdj el pénzt keresni magánórák adásával!

 

Üdvözlettel:

Vizsgázz.hu

ro-ger Creative Commons License 2016.12.07 0 0 10

Középiskolás diákokat tanítanék matematikára és fizikára.
Végzett fizikus vagyok, tanítok egyetemen, és középiskolások tanításában is van három év tapasztalatom.
Lehet szó dolgozat előtti egyszeri óráról is, rendszeres heti óráról is. 
Egyetemistáknak vállalok fizika, analízis, lineáris algebra, komplex függvénytan, C-programozás oktatást, ZH-felkészítést.

 

2000Ft/60 perc

m7rooszg kukac gmailpontcom

csengo70 Creative Commons License 2016.10.07 0 0 8

Egyetemistát keresünk Fizika és Matek korrepetáláshoz

 

8. osztályos diák mellé keresünk egyetemistát, aki elsősorban Fizikából korrepetálna.

Jó lenne ha a Matematika korrepetálást is tudná vállalni, de ez nem feltétel. Most elsősorban Fizikából kell a segítség.

Budapest XIV. kerület.

 

Telefon: 06-70-3-hetven-5-41-egy-kilenc

Törölt nick Creative Commons License 2015.06.27 0 0 7

Sziasztok! Ha akartok valakit aki jó tanár, jó szakember, érdekli a diákok lelkivilága is, és nem kiégett, frusztrált, gyerekgyűlölő tanár nézzétek meg a linket. Matek-fizika-kémia területen tanít, érthetően, baráti hangulatban, házhoz megy Bp nagy részén.

 

https://www.facebook.com/korrepetalas.matematikafizikakemia

 

kgyj Creative Commons License 2013.11.06 0 0 6

Elsőéves egyetemista fizikából korrepetálást vállal alsóbb évfolyamosok számára Budapesten, a XVIII. kerületben. (Általános iskolás diákok számára is!) 

 

információ: kgyj95@citromail.hu  

szomorce Creative Commons License 2006.06.11 0 0 5
Hol láttál ilyen zongoraórát?
Előzmény: takkI (3)
csl Creative Commons License 2003.02.10 0 0 4
Köszi!
Előzmény: takkI (3)
takkI Creative Commons License 2003.02.03 0 0 3
tapasztalatból:
(jelenleg Budapesten)
angolóra 2400 Ft
zongoraóra 3000 Ft
(mindkét esetben az óra=60 perc és házhoz jön)
De szerintem ezt embere válogatja (na meg a környék)
Üdv
csl Creative Commons License 2003.02.03 0 0 2
Tam7 Creative Commons License 2003.01.17 0 0 1
De amúgy én 1 éve vidéken korrepetáltam angolt általános iskolásnak 800/óráért. Ma Budapesten tenném ugyanezt 2000/óráért (értsd óra = 60 perc, mert valaki 45 percben számol).
Előzmény: csl (-)
Tam7 Creative Commons License 2003.01.17 0 0 0
0 forintért én nem korrepetálok :)
csl Creative Commons License 2003.01.17 0 0 topiknyitó
Korrepetálás óradíjak érdekelnének. Elsősorban felsőoktatásban, esetleg felvételi előkészítésben; tantárgyanként, esetleg országrészenként. Köszi. Aki tud már ilyen topikról, írja meg légyszi, köszi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!