Keresés

Részletes keresés

Csuti69 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 17

Szervusztok!

Nagy örömöre megnyugtattak a tanfolyam szervezői, hogy ha nem jön össze jövő hétre a 10 fő, akkor is inditják a képzést, csak legfeljebb néhány hetet késnek az indulással. Azért jó lenne minél előbb, már csak 3 jelentkező kell!!

Csuti

Milkabögre Creative Commons License 2003.01.27 0 0 16
Kedves Csuti!
Köszönöm a választ, de úgy látom, ez eléggé alapfokú, azon már jóval túl vagyok.
Azonkívül a baba csak a jövő héten születik, úgyhogy már ettől tárgytalan az egész.
Véletlenségből nyelvtanfolyamról nem tudtok? Itt kérdezzem azt is, a Szemere utcában? Telcsiszám esetleg?
Előzmény: Csuti69 (15)
Csuti69 Creative Commons License 2003.01.26 0 0 15
Szia!
A tanfolyamról amit még tudok : Heti óraszám: 16, a képzés dija: 102 000 Ft
Oktatásra kerülő tantárgyak:
Szám.techn. alapismeretek /120 ó/
Szövegszerkesztés /60 ó/
Táblázatkezelés /60 ó/
Adatbázis kezelés /50 ó/
Prezentáció (MS PowerPoint) /20 ó/
Munkaerő piaci tréning /30 ó/
A képzés költsége magában foglalja a tanfolyamon való részvétel, a szükséges tankönyvek, jegyzetek, eszközök, és az esedékes vizsgák diját, de nem tartalmazza a záróvizsga diját!
Az elméleti és a gyakorlati oktatás helye: 1051 Bp. Sas u. 25. V. em.
További információt a Mikrokozmosz Okt. Központ telefonszámán kérhetsz: 4720-682

Ha támogatást szeretnél a képzési dijból, Bp-i vagy és van diplomád, akkor a Fővárosi Munkaügyi Központ Bp. V. Szemere u-i ( a Szalay és az Alkotmány u. között) kirendeltségén kell jelentkezned, csütörtök kivételével minden de. fél 9-től. Akkor kaphatsz támogatást (nem teljes ktsgtéritést!), ha GYED-en ill. GYES-en vagy, és a gyerkőc elmúlt másfél éves. Ha nincs diplomád, akkor a lakóhelyed szerinti Munkaügyi Központban is lehet jelentkezni ugyanerre a tanfolyamra. Ha netán munkanélküli vagy, akkor is lehet támogatást kérni.
Ennyit tudtam ez ügyben, remélem segit a döntésben.
A szinvonalról nem tudok semmit, de a referenciák között több bank is van...
Csuti
Előzmény: Milkabögre (14)
Milkabögre Creative Commons License 2003.01.25 0 0 14
Mi a tematikája a tanfolyamnak? Milyen a színvonala?
Előzmény: Csuti69 (13)
Csuti69 Creative Commons License 2003.01.24 0 0 13
Legfrissebb információim szerint 6 jelentkező van eddig. Ez biztató!
Csuti69 Creative Commons License 2003.01.21 0 0 12
Kedves Alice!
Ha netán mégsem lesz elég jelentkező erre a bizonyos tanfolyamra, akkor szivesen venném további tanácsaidat e témában.
Köszi
Csuti
bigabatka Creative Commons License 2003.01.19 0 0 11
Ha valakit bővebben érdekel a dolog:
http://szamitogepoktatas.lap.hu/

http://www.mikrokozmosz.hu/
http://www.pentaschool.hu/

Én ha mégegyszer ilyenre adnám a fejem ide járnék:
http://www.controll.hu/
http://www.topsec.hu/

InterPC
Alice szintén zenész?
Nagy sumák egy társaság! Bár én kitünőre levizsgáztam náluk, azért az nem annak volt köszönhető, hogy mindenre maximálisan megtanítottak. :(

bigacsiga Kata

kopaszsas Creative Commons License 2003.01.17 0 0 10
Érdekel a téma, várom a levelet.
Előzmény: Csuti69 (8)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.16 0 0 9
Jó, akkor pontosítsunk: te azt akarod, hogy minél többen jelentkezzenek PONT ARRA TANFOLYAMRA, hogy meglegyen a létszám? Mert akkor tekintsd az előző beírásaimat tárgytalannak.
Végül is szóból ért az ember, kösz a világos megfogalmazást.
Előzmény: Csuti69 (8)
Csuti69 Creative Commons License 2003.01.16 0 0 8
Szervusztok!
Akkor most pontositanám a férjuram által megadott infókat. Mivel van diplomám, igy kizárólag a Munkaügyi Központ diplomások számára létrehozott kirendeltségén hajlandóak foglalkozni velem, és csak az általuk megadott tanfolyamokra adják meg a GYESen lévőknek járó támogatást. Úgy ősz elején már lett volna egy szimpatikus okitás, de sajna nem gyűlt össze elég jelentkező, igy a tanfolyam nem indult. Elképzelhető, hogy egész Budapesten nincs 10-12 GyESes anyuka aki szivesen részt venne ilyen támogatott képzésben??! Talán csak nem tudnak róla ?
Ezért szeretnék mindenkit kérni, hogy segitsen jelentkezőket keresni!
Néhány adat a mostani tanfolyamról: 2003.02.10-től 10.16-ig tart, 340 órás számitógépkezelő képesitést ad, ami irodai munkához jól alkalmazható. Az oktatás hétköznap (valószinűleg kedd és péntek) délután, ill. szombaton lenne a MIkrokozmosz/PentaSchool/ Bp. V. Sas u-i iskolájában. Ha valakit érdekelnek a részletek, annak szivesen rendelkezésére állok.
Köszönöm a figyelmeteket!
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.16 0 0 7
Javaslom, hogy b. nejed írja össze a kérdéseit, jó részletesen - és ha lehet legalább megközelítőleg írja meg hol lakik, értem ezalatt, hogy ha a fővárosban, akkor a kerületet legalább - no meg esetleg legalább egy mobilszámot, és akkor vagy/és maliban meg telefonon többet mondhatok jó?
Előzmény: bender (6)
bender Creative Commons License 2003.01.16 0 0 6
OK, este jövünk...
tg
Előzmény: AliceCsodaországban (5)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.16 0 0 5
Mikor én végeztem az egy éves tanfolyamot, azt hiszem én voltam az egyetlen, aki megfizette az árát, mert én nem dolgozom, a többiekét mind valaki más fizette, vagy a munkahelyük, vagy a minisztérium gondolom. Itt valami európai általános számitógép bizonyítványt is lehet szerezni. Mondjuk nekem szívás volt, mert én csak házi használatra akartam megtanulni, semmi szükségem nem volt a Qbasicre meg ilyesmikre, ezeket el is felejtettem azóta, és pont az internetről nem tanultunk, mert az a következő év tananyaga lett volna. (Szvsz. most nem fogok beiratkozni, de azért kiváncsi vagyok, hogy mit kínálnak.) Mondjuk amit kínálnak abból elég a felét elhinni, mert azt mondták, hogy a tanfolyam végén IRTÓ KEDVEZMÉNYESEN meg lehet venni az ottani PC-t, hát az az irtó kedvezményes egy nagy becsapás lett volna, szóval ilyesmiket nem kell elhinni. Az egészen biztos, hogy mindenféle időpontban volt, volt hétköznap délután kétszer 2 órai, és szombat délelőtti négyórás is.
Előzmény: bender (4)
bender Creative Commons License 2003.01.16 0 0 4
Köszönön Alice,
este asszonyomat leültetem a gép elé, Ő pontosítja a témát, mert én már csak ilyen vagyok, hogy a felét elfelejtem a fontos részeknek, a többi pedig számomra nem annyira fontos -> le sem írom... Az még érdekelne, hogy a 'Munkaügyi Központ' térített-e a tanfolyam árából, és kb. milyen %-ban?
tg
Előzmény: AliceCsodaországban (3)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.16 0 0 3
Az INterPC szintén indít tanfolyamokat áprilistól, ami ad bizonyítványt, többféle is van. Én tavaly előtt jártam egy 1 évesre, és már bejelentkeztek nálam, hogy eljönnek informálni az idei tanfolyamokról, ha akarod megadom a te címedet is. (Helyileg a XI. kerületben van ez, de biztos van más kerületekben is, ha érdekel.) Meg egy másik pasas is jön egy másik cégtől holnap, ha akarod elmehet hozzád is.
Előzmény: bender (2)
bender Creative Commons License 2003.01.16 0 0 2
Aranyosak vagytok, én nem tudtam pontosan...Ez az állami oktatásra vonatkozik. A múlt évi 'Felvételi Tájékoztatóban' nem volt olyan, amit szeretett volna. Lehetett jelentkezni bölcsésznek, tanárnak, de ez nem szeretne lenni. Egyéb tanfolyami szervezésben szeretné magát képezni. Szg ismeret mindenhol kell, a papirra is fegyelni kell, stb. Ezért menne ide. De ha nincs elég jelentkező, el sem inditják a tanfolyamot...
tg
Lucilla Creative Commons License 2003.01.16 0 0 1
Egy 0 + egy inf0: a gyesen lévő anyukák számára a második, harmadik, sokadik diploma is ingyenes az állami egyetemeken, főiskolákon:)
Előzmény: bender (-)
Lovászi Creative Commons License 2003.01.16 0 0 0
Kedves bender!

A másoddiploma megszerzését is támogatja az állam, olyannyira, hogy fizeti helyette a tandíjat. Ez biztos így van, én is így szerzem a mostani diplomámat. Nem kell mást tennie, mint kiválasztani a neki tetsző képzést, jelentkezni, majd a tanévkezdéskor az intézmény tanulányi osztályához írni egy kérvényt, hogy ő GYED-en, GYES-en, GYET-en van, vinni róla az igazolást, a többi már az intézmény dolga.

Tímea

Előzmény: bender (-)
bender Creative Commons License 2003.01.16 0 0 topiknyitó
Üdv Mindenkinek!
Feleségem jelenleg GYES-en van, és szeretné továbbképezni magát. Mivel van diplomája, ezért az első diploma megszerzésére már mincs mód, a következő megszerzését nem támogatják. Most talált egy tanfolyamot, ami 'Számítógép-üzemeltetői' képesítést adna, ha a tanfolyam elindul. a Mikrokozmosz szervezi, 230 órás, február elején indul, a vége október környékén. Jelenleg Ő az egyetlen jelentkező. A munkaügyi központok elvileg tudnak a tanfolyamról. Ha valakit érdekelne a dolog, akkor keressen engem, vagy a feleségem e-mailon (az Ő címe: toth.judit@freemail.hu, az enyém az adatoknál.)
Illetve várom más GYES/GYED-en lévőknek szervezett tanfolyamokról az infókat!
Sziasztok,
tg

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!