Nagy örömöre megnyugtattak a tanfolyam szervezői, hogy ha nem jön össze jövő hétre a 10 fő, akkor is inditják a képzést, csak legfeljebb néhány hetet késnek az indulással. Azért jó lenne minél előbb, már csak 3 jelentkező kell!!
Kedves Csuti!
Köszönöm a választ, de úgy látom, ez eléggé alapfokú, azon már jóval túl vagyok.
Azonkívül a baba csak a jövő héten születik, úgyhogy már ettől tárgytalan az egész.
Véletlenségből nyelvtanfolyamról nem tudtok? Itt kérdezzem azt is, a Szemere utcában? Telcsiszám esetleg?
Szia!
A tanfolyamról amit még tudok : Heti óraszám: 16, a képzés dija: 102 000 Ft
Oktatásra kerülő tantárgyak:
Szám.techn. alapismeretek /120 ó/
Szövegszerkesztés /60 ó/
Táblázatkezelés /60 ó/
Adatbázis kezelés /50 ó/
Prezentáció (MS PowerPoint) /20 ó/
Munkaerő piaci tréning /30 ó/
A képzés költsége magában foglalja a tanfolyamon való részvétel, a szükséges tankönyvek, jegyzetek, eszközök, és az esedékes vizsgák diját, de nem tartalmazza a záróvizsga diját!
Az elméleti és a gyakorlati oktatás helye: 1051 Bp. Sas u. 25. V. em.
További információt a Mikrokozmosz Okt. Központ telefonszámán kérhetsz: 4720-682
Ha támogatást szeretnél a képzési dijból, Bp-i vagy és van diplomád, akkor a Fővárosi Munkaügyi Központ Bp. V. Szemere u-i ( a Szalay és az Alkotmány u. között) kirendeltségén kell jelentkezned, csütörtök kivételével minden de. fél 9-től. Akkor kaphatsz támogatást (nem teljes ktsgtéritést!), ha GYED-en ill. GYES-en vagy, és a gyerkőc elmúlt másfél éves. Ha nincs diplomád, akkor a lakóhelyed szerinti Munkaügyi Központban is lehet jelentkezni ugyanerre a tanfolyamra. Ha netán munkanélküli vagy, akkor is lehet támogatást kérni.
Ennyit tudtam ez ügyben, remélem segit a döntésben.
A szinvonalról nem tudok semmit, de a referenciák között több bank is van...
Csuti
Én ha mégegyszer ilyenre adnám a fejem ide járnék:
http://www.controll.hu/
http://www.topsec.hu/
InterPC
Alice szintén zenész?
Nagy sumák egy társaság! Bár én kitünőre levizsgáztam náluk, azért az nem annak volt köszönhető, hogy mindenre maximálisan megtanítottak. :(
Jó, akkor pontosítsunk: te azt akarod, hogy minél többen jelentkezzenek PONT ARRA TANFOLYAMRA, hogy meglegyen a létszám? Mert akkor tekintsd az előző beírásaimat tárgytalannak.
Végül is szóból ért az ember, kösz a világos megfogalmazást.
Szervusztok!
Akkor most pontositanám a férjuram által megadott infókat. Mivel van diplomám, igy kizárólag a Munkaügyi Központ diplomások számára létrehozott kirendeltségén hajlandóak foglalkozni velem, és csak az általuk megadott tanfolyamokra adják meg a GYESen lévőknek járó támogatást. Úgy ősz elején már lett volna egy szimpatikus okitás, de sajna nem gyűlt össze elég jelentkező, igy a tanfolyam nem indult. Elképzelhető, hogy egész Budapesten nincs 10-12 GyESes anyuka aki szivesen részt venne ilyen támogatott képzésben??! Talán csak nem tudnak róla ?
Ezért szeretnék mindenkit kérni, hogy segitsen jelentkezőket keresni!
Néhány adat a mostani tanfolyamról: 2003.02.10-től 10.16-ig tart, 340 órás számitógépkezelő képesitést ad, ami irodai munkához jól alkalmazható. Az oktatás hétköznap (valószinűleg kedd és péntek) délután, ill. szombaton lenne a MIkrokozmosz/PentaSchool/ Bp. V. Sas u-i iskolájában. Ha valakit érdekelnek a részletek, annak szivesen rendelkezésére állok.
Köszönöm a figyelmeteket!
Javaslom, hogy b. nejed írja össze a kérdéseit, jó részletesen - és ha lehet legalább megközelítőleg írja meg hol lakik, értem ezalatt, hogy ha a fővárosban, akkor a kerületet legalább - no meg esetleg legalább egy mobilszámot, és akkor vagy/és maliban meg telefonon többet mondhatok jó?
Mikor én végeztem az egy éves tanfolyamot, azt hiszem én voltam az egyetlen, aki megfizette az árát, mert én nem dolgozom, a többiekét mind valaki más fizette, vagy a munkahelyük, vagy a minisztérium gondolom. Itt valami európai általános számitógép bizonyítványt is lehet szerezni. Mondjuk nekem szívás volt, mert én csak házi használatra akartam megtanulni, semmi szükségem nem volt a Qbasicre meg ilyesmikre, ezeket el is felejtettem azóta, és pont az internetről nem tanultunk, mert az a következő év tananyaga lett volna. (Szvsz. most nem fogok beiratkozni, de azért kiváncsi vagyok, hogy mit kínálnak.) Mondjuk amit kínálnak abból elég a felét elhinni, mert azt mondták, hogy a tanfolyam végén IRTÓ KEDVEZMÉNYESEN meg lehet venni az ottani PC-t, hát az az irtó kedvezményes egy nagy becsapás lett volna, szóval ilyesmiket nem kell elhinni. Az egészen biztos, hogy mindenféle időpontban volt, volt hétköznap délután kétszer 2 órai, és szombat délelőtti négyórás is.
Köszönön Alice,
este asszonyomat leültetem a gép elé, Ő pontosítja a témát, mert én már csak ilyen vagyok, hogy a felét elfelejtem a fontos részeknek, a többi pedig számomra nem annyira fontos -> le sem írom... Az még érdekelne, hogy a 'Munkaügyi Központ' térített-e a tanfolyam árából, és kb. milyen %-ban?
tg
Az INterPC szintén indít tanfolyamokat áprilistól, ami ad bizonyítványt, többféle is van. Én tavaly előtt jártam egy 1 évesre, és már bejelentkeztek nálam, hogy eljönnek informálni az idei tanfolyamokról, ha akarod megadom a te címedet is. (Helyileg a XI. kerületben van ez, de biztos van más kerületekben is, ha érdekel.) Meg egy másik pasas is jön egy másik cégtől holnap, ha akarod elmehet hozzád is.
Aranyosak vagytok, én nem tudtam pontosan...Ez az állami oktatásra vonatkozik. A múlt évi 'Felvételi Tájékoztatóban' nem volt olyan, amit szeretett volna. Lehetett jelentkezni bölcsésznek, tanárnak, de ez nem szeretne lenni. Egyéb tanfolyami szervezésben szeretné magát képezni. Szg ismeret mindenhol kell, a papirra is fegyelni kell, stb. Ezért menne ide. De ha nincs elég jelentkező, el sem inditják a tanfolyamot...
tg
A másoddiploma megszerzését is támogatja az állam, olyannyira, hogy fizeti helyette a tandíjat. Ez biztos így van, én is így szerzem a mostani diplomámat. Nem kell mást tennie, mint kiválasztani a neki tetsző képzést, jelentkezni, majd a tanévkezdéskor az intézmény tanulányi osztályához írni egy kérvényt, hogy ő GYED-en, GYES-en, GYET-en van, vinni róla az igazolást, a többi már az intézmény dolga.
Üdv Mindenkinek!
Feleségem jelenleg GYES-en van, és szeretné továbbképezni magát. Mivel van diplomája, ezért az első diploma megszerzésére már mincs mód, a következő megszerzését nem támogatják. Most talált egy tanfolyamot, ami 'Számítógép-üzemeltetői' képesítést adna, ha a tanfolyam elindul. a Mikrokozmosz szervezi, 230 órás, február elején indul, a vége október környékén. Jelenleg Ő az egyetlen jelentkező. A munkaügyi központok elvileg tudnak a tanfolyamról. Ha valakit érdekelne a dolog, akkor keressen engem, vagy a feleségem e-mailon (az Ő címe: toth.judit@freemail.hu, az enyém az adatoknál.)
Illetve várom más GYES/GYED-en lévőknek szervezett tanfolyamokról az infókat!
Sziasztok,
tg