Az lenne a kérdésem, hogy a memória kártya olvasót javíttatta-e valaki, hol és mennyiért ? Nekem a hiba úgy kezdődött, hogy eleinte csak pár képet volt hajlandó tárolni, majd most már bármelyik sticket beteszem, a memory stick error jelenik meg a C:13.01. sz. hibaüzenettel. Nagyon köszönöm a válaszokat előre is !!!!
Nekem is van egy Sony DS-CF717-es gépem.Nagyon szép állapotban,tökéletes akkumlátorral,gyári töltövel.Többnyire makro fotózásra használtam,döbbenetes képeket keszit.Történhetett vele valami,mert fotózásközben a kép visszanézéskor egyszer csak azt írta ki (memory stick error).Bele tettem egy másik kártyát,azt is hibásnak minősítette.A két hibásnak minősített kártyát ki próbáltuk egy mási Sony fényképezővel,az szépen dolgozott mind kettővel.A gép kártya nélkül tökéletesen működik minden funkcióval,csak akkor azt írja ki (no memo ristick).Nem tudja valaki mi történhetett a géppel?Esetleg így eladnám ha valakit érdekelne.
Eladó első tulajdonostól Sony DSD -F717 fényképező gép 100% esztétikai, müszaki állapotban. CCD 2 éve garanciális csere volt ./ sok Sony gépnél gyári hibás volt, emiatt a világon mindenhol automatikusan cserélték../ Tarozékok: Eredeti Sony bőr ftós táska,memoria kártyák 256gb 2db,1gb 1db, Quantary MC Skylihgt 1A szűrő 58mm Quantary Diffusion Filter 58mm Sunpak PicturesPlusz Filter ND4X 58mm Quantary +1 előtét 58mm Quantary +2 előtét 58mm Quantary +4 előtét 58mm Kérésre fotókat küldök... Ár :40eFt
Kifogástalan állapotú, kb 6000 expos 717-esemtől megválnék. Van hozzá: 0.45 ös nagylátó és macro előtét, + gyári akku, külső rendszer vaku, CPL, több memorystick. Első és eddig egyetlen tulajdonos vagyok, csak a kihasználatlanság miatt adnám el. A gépen már kicseréltettem a CCD-t, így már nem fog elromlani.
Egy furcsa hiba jelent meg a jó öreg 717-esemen: a keresőn és a kijelzőn is egyszínű zölddé változott a kép. Számítógépre áttöltve a felvételen minden szín megvan, de felvétel közben is és visszanézéskor is csak zöld színt látok. Valahol a két megjelenítő közös forrásában lehet a hiba.
Tapasztaltál már ilyet? Kíváncsi vagyok, mennyire komoly a hiba, és érdemes-e javíttatni.
Gondolom már nem aktuális az eladás, lévén áprilisi a hozzászólásod?? Keresnék eladó gépet a lakásbetörésben ellopott gépem helyet, amennyiben tud valaki eladó, jó állapotút, kérem írjon itt a topikon.
Nekem a 13. kerületben egy lakótelepi ház aljában lévő sony szervizben cserélték ingyen a ccd-t kb 3 éve, bár engem is rábeszéltek még valami alkatrészre. Egyébként ha jól emlékszem akkor a sony meghatározott egy időintervallumot amíg ingyen cserélik a ccd-t. Lehet hogy már lejárt és tőled ezért akartak pénzt kérni. 2004-es a gépem azóta is tökéletesen működik.
A hotel Hélia mellett van egy szerviz, korrektül ingyen cserélték az enyémben a CCDt kb. 3 éve, de rábeszéltek egy plusz fizetős alkatrész cseréjére, valami szalagkábel az optika belsejében, amire azt mondták, hogy idővel mindenkinek elromlik. Azóta is jó egészségnek örvend a jószág.
sziasztok ! keresek az országban mindenkit ,aki SONY DSC f-717 -es géppel rendelkezik .hogy szűkítsem a kört ,azokat , akik a fővárosban javítatták ( sony szervizben ) meg ( cseréltették ki ) a tönkrement ccd-t és most jön a lényeg !! ezért nekik fizetniük kellett !! irjatok !!!