Keresés

Részletes keresés

DrShan Creative Commons License 2003.01.11 0 0 1
"A valós adta 54,8. Vagyis a határ magyar oldalán nagyobb a fertőzöttség!!!" A határ másik felén ez a hivatalos adat, ezen meg 64,9. Amúgy téged ez mit nyomaszt? hogy most 59, vagy 64 ember a 100ezerből, az statisztikailag ugyanaz.
Előzmény: djknockout (-)
rolpol Creative Commons License 2003.01.11 0 0 0
Sajna az ilyen műsorok nem nulla alkalomszor ferdítették már el a tényeket.
Végy egy mély levegőt, és nyugi.
0 visszhangja lesz a felháborodásodnak.
rolpol
Előzmény: djknockout (-)
djknockout Creative Commons License 2003.01.11 0 0 topiknyitó
Nyílt levél a TV2-nek!

Az TV2 Aktív című műsorában múlt héten volt egy anyag a kárpátaljai TBC helyzetről (a riporter Komendó Beatrix), mejben kárpátalját a TBC melegágyaként állították be. A műsorban pontatlan adatok és HAZUGSÁGOK hangoztak el. Következő levelemben elküldöm azt a cikket ami a Kárpáti Igaz Szóban jelent meg és megcáfolja az Aktívban elhangzottakat. És remelem, hogy ezen szanalmas, hazug műsoruknak minnél nagyobb vízhangja lesz! Remélem, hogy az Ukrán Kormány is tiltakozni fog! Ezek után egy szavát sem hiszem el az Önök műsorainak.
Csak egy hamis állításukra térnék ki. Önök bemuttak egy térképet melyen 59,5 beteg jutott 100ezer emberre szabolcs megyében és azt irták, hogy ez Kárpátalján 64,9, pedig a 64,9 az teljes Ukrajnára vonatkozik. Vagyis egy megyei adtaot hasonlitottak össze egy országossal. A valós adta 54,8. Vagyis a határ magyar oldalán nagyobb a fertőzöttség!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!