Fellépésére ezúttal gyerekes családokat is elvárnak, hiszen Miniszterelnök Urunk nemcsak nemzetünk bölcs vezetője, de egyúttal a gyermekek nagy barátja is. Így aztán szokásos beszéde felmondása előtt egy mesével kedveskedik a kicsinyeknek.
Nem, nem vagyok jós, se jósnő!
De már most le tudom írni pártatlan, szakértő hiteles véleményedet!Ezért mondom, Orbáné jobbbbbb!Neked legyen mondva.....
Orbáné sokkal színvonalasabb lesz.KÖRmondatai tagoltak és érthetőek, logikája kiváló, szótagolása okán még az általános iskolások is érteni fogják,és különben is sokkal szebb ember!
S ez fontos egy választópolgárnőnek!!!!!
Pontosítsál.
Meggyessy országértékelést tart, Vityka meg happeninget...
Azért hallgassad ájult tisztelettel az Idolt, amint szótagolgatja a tőmondatokat, hogy megértsétek...
:O)))
hi!
sok mindenben igazad van, ezt kész vagyok elismerni, azonban szerintem a fő probléma az, hogy az országértékelő beszéd fogalma a kormányfővel fonódott össze, és nem OV.-val. ettől függetlenül engem nem zavar, aki akarja nézze meg, én valszínűleg nem fogom, gaz, az előzőt sem láttam.
üdv
Nem érzem úgy, hogy nekem kellene magyarázkodnom Orbán Viktor országértékelő beszéde miatt. Akinek nem tetszik, hogy Orbán Viktor ilyen beszédet tart, az ne nézze meg, na hallgassa meg, ne olvassa el. Engem érdekel, ezért meg fogom nézni, és utólag is el fogom olvasni. De ez nem kötelező. További kérdés?
:)
"Az irta vmelyik olvtárs, hogy civil szerveződés kérte fel. Ne nézzetek hülyének. Ez többek között az a jobboldalról gyakran hallható ócsak manipuláció amit kényszeresen csinálnak."
Nem nézlek hülyének, de mi mást írhatnék, amikor ez az igazság:
"Orbán Viktor sokszor szerepelt a polgári együttműködés programjaiban úgy is mint ellenzéki politikus, és mint miniszterelnök is. Most ismét ellenzéki politikusként látogat el hozzánk, de ez nem változtat azon a hagyományon, amelyet az egyesület 1995-ös indulásától kezdve képvisel - szögezte le Martonyi. Egy biztos: minden évben meg fogjuk őt hívni, lehet, hogy többször is."
Körülnéztem és úgy találtam, hogy nem nekem kéne mértékletességet tanúsitani, hanem pl neked és az elfogultaknak. Az elfogultság mindenkinek rossz.
Teljesen oldalsemleges.
Az irta vmelyik olvtárs, hogy civil szerveződés kérte fel. Ne nézzetek hülyének. Ez többek között az a jobboldalról gyakran hallható ócsak manipuláció amit kényszeresen csinálnak. Rettenetesen unalmas, a csúsztatós duma, a féligazságok félremagyararázása.
Pontosan igy használták a törvényeket is. Ezen az alapon 1 hét=3 héttel, stb.
Még mindig azt hiszitewk, hogy ez ehető szöveg?
Ideje lenne egy kis mértékletességet tanúsitani! Látod, ezzel maradéktalanuk egyetértek. Ha megpróbálsz elfogultság nélkül körülnézni akár ezen az egyetlen topikon, rögtön meg fogod látni, kiknek is kellene egy kis mértékletességet tanusítani.
:)
Ittal vagy mi a tokom van? Hat meg akarod olni azt a szsegeny embert? Nem tudod, hogy o orvosi rendeletre meg veletlenul sem mondhat ki olyat, hogy "hibaztunk/tam" azt meg plane nem, hogy "bocsanatot kerunk/ek".
Na nem baj, mert egyébként egyetértünk. Tőlem a közszolgálati is közvetítheti - még az is lehet, hogy belenéznék - , mert sokan kíváncsiak rá. Mondjuk nem biztos, hogy élőben adnám.
Civil szervezet kérte fel most is a beszédre, azon kívül meg azokhoz szól, akik kíváncsiak rá.
Mivel nem miniszterelnök, nem hiszem, hogy bárki is igényelné, hogy a közszolgálati közvetítse.
A média részéről a korrekt tájékoztatás azonban fontos lenne. Ahogy Demszky is mondta 2001-ben.
Majd amikor szinte szavakra bontva elemzik ki a beszédet a ballib médiamunkások valamint az itteni olvtársak, akkor te is pontosan fogod tudni, hogy kit érdekel OV azokon kívül, akikhez szólni fog.
marylou!
A szeretem Orbán Viktor már nem müxik?
Vagy ott már teljesen kiirtad magad?
Miért érzed úgy, hogy neked O.V.-t minden áron meg kell védened?
Nem lehetne-e hogy ne legyél ennyire elfogult?
Orbán nem elnöke a Fidesznek. Nem frakcióvezetője a Fidesznek.Olyan képviselő aki nem jár be a munkahelyére, tehát nem dolgozik.
A pártja elveszitette a választást. Ez tény? Igen.
Baj? Nem. Van még esélye, hogy ujra nyerjen a Fidesz? Van. A legközelebbi választáson.
Mit akar Orbán, aki szerinted a bölcsek köve birtokosa?
Megalakitotta a polgári köröket, de nem foglalkozik velük, most azok anyja a szépséges Szemkeo Judit, vagy hogyis hivják.
Feldobta az Uniópártot. Meglakitották? Nem.
Hány tagja van a Fidesznek? Akik mint kiderült
elcseszték a választási dolgot? Ki tudja?
Még a hátukon becipelt MDF-t sem tudják kézben tartani, hála Dávid Ibolya, kalaposnénak.
Miről is fog beszélni? És kit érdekel?
Szervezzetek kettesben egy jó bulit, neked elmeséli és a dolog le van zárva. Majd Te hinted itt az igét szorgalmasan a fórumon. Mi kell még?
Ideje lenne egy kis mértékletességet tanúsitani!
Hát akkor tessék sok-sok nagyszabású házibulit szervezni, ahol Viktor találkozhat a rajongóival (akik ezek szerint a"köz").
Másrészt: hogyan gyün a "demokratikus párt" meghatározás a Fideszhez?
h15, ez ugye szubjektív dolog. Szerintem értékeljen a Sebeők, mer ő még hitelesebb.
Csak salynos Oviho hasonlóan őtse választották+.
Most akkor ketten wagyunk tschalódottak, de sebaly.
És Demszkyt délután 3-kor élő egyenesben adta volna a kincstári tévé?!
Vagy talán csak az a demokrácia, ha Ornán karikás vezér szösszeneteit adja élő egyenesben minden adó?
Tán még meg is nézném, ha elhangzana Orbán szájából, hogy: "Elnézést kérünk választóinktól! Hibáztunk, ezért veszítettük el mindkét választást! A következtetéseket a közeljövőben le fogjuk vonni."