Keresés

Részletes keresés

Sipaki Lóránd Creative Commons License 2003.01.10 0 0 8
gondolat rendőrség nem működik jogállamban. ha az amit látok hiba, azt a legegyszerűbb úgy eltüntetni, hogy eltüntetik. ha betegnek nének mert azt mondom láttam rasszista cigányokat nem is keveset, akkor vigyenek szanatóriumba és gyógyítsanak meg. BETEG VAGYOK!!! DRÁGA DOKTOR ÚR!!
hallottam spéci kempingekről is, ahol a valóság magolásával tüntetik el az olyan nem helyénvaló ideákat amik nem illenek.
:)
Előzmény: strongdong (6)
kaleb Creative Commons License 2003.01.10 0 0 7
Van, de még mennyire! Engem pl. nem választottak be a cigányönkormányzatba.

Csak azt nem értem, hogy a segélyekkel történő esetleges visszaélés, meg a hangoskodás miért rasszizmus? Az anyóka történeted sem világos. Én mindennap sétáltatom a kutyámat. Általában nem félnek tőle, (mivel pici) de vannak kivételek. Most ez kinek a hibája, ha valaki fél tőle? A kutyámé, vagy az illetőé? Én régen féltem a kutyáktól, most már nem félek. A kutyák változtak meg közben?

Előzmény: Sipaki Lóránd (4)
strongdong Creative Commons License 2003.01.10 0 0 6
vigyázz mer egyből leferdítenek Lebensraummá a WP-ben és akkor neked lőttek
Előzmény: Sipaki Lóránd (4)
strongdong Creative Commons License 2003.01.10 0 0 5
Ilyenkor a paraszt = nem cigány, azaz magyar (nekik mindegy, hogy nem feltétlenül magyar etnikailag az illető) A pars pro toto tiszta esete, ez speciel nem pejoratív.
Előzmény: soselehettudni (3)
Sipaki Lóránd Creative Commons License 2003.01.10 0 0 4
Jónapot Uraim!
mostanában mindenhonnan azt hallom, olvasom, hogy elfogadás. megértés megismerés...
oké
Vonnegut után szabadon, részemről oké.
de látom a másik oldalt is. a szomszédaim.
vagy azt nem illik látni? az nem olyan úri dolog olyat mondani, hogy hallom néha esténként egy-egy nagyobb muri során a körfolyosón végig harsogni, hogy geci magyarok?
ilyet nem illik mondani.
mondjuk meg nekik, hogy igenis félünk tőlük. minden ellenérzés félelemből fakad. olyan képeket őrzök és gondolom ti is, amik sokkolóak.
gyermekéhez óvón legugoló rémült szemű anyuka gyerekkorunkból például nekem a sarkon feltűnő cigánysuhancokhoz társul. és ezeket az érzéseket könnyen odacsapja mindenki a többi előitélethez, de az élet igazolja minden nap. nem elég, ha csak az egyik oldalról próbálnak középre mozogni.
igenis mondja meg valaki a romáknak, hogy életmódjuk, életfilozófiájuk és egyéb apró különbségek miatt terhes a közelségük. az nem elég, ha kapnak egy házat vidéken bizbaszlandon, ahogy minden évben elharsogja a sajtó, de őrizzék is meg. vigyázzanak rá. ne adják el tégláról téglára.
mert úgyis kapnak még egyet. hogy miért? nem tudni. csak. mert hülyék. adnak.
kell is hogy adjanak. az jár. nekem. nekünk. azoktól. mert mi nem dolgozunk. azok meg igen. aki dolgozik, az gazdag, aki meg nem, az nem.
jár a segély, mint őznek a szénával teli vadetető.
miért is? mert kiszorítottak az életteremből. abból. a multkor. és még nem haltam ki, addig itt etetnek. bűntudatból. mert áldozat vagyok. mondta a segélyes ember.

strongdong Creative Commons License 2003.01.10 0 0 2
Van. Miért kérdezed? Nyilván te is tud0d a választ.
Előzmény: Sipaki Lóránd (-)
MGperY Creative Commons License 2003.01.10 0 0 1
az előitéles gondolkodás nem népcsoport függő.
a japánok között is van egy csomó rasszista, pl.
0.
wizes Creative Commons License 2003.01.10 0 0 0
r0ma vagy?
Vagy r0ssz?
wizes.
Sipaki Lóránd Creative Commons License 2003.01.10 0 0 topiknyitó
na, mit gondoltok, van olyan roma aki úgy gondolja, hogy más nemzetiségű emberek hogy is mondjam csak.. genyók? szóval rasszista nézeteket vall és ez akkor is nyilvánvalóan kiderül a szavaiból, ha esetleg azt se tudja mi az a rasszizmus.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!