Keresés

Részletes keresés

amazon789 Creative Commons License 2021.09.30 0 0 91

Természetesen nem is lehetett más  csak is  kitűnő  .... 

Előzmény: harcias999 (90)
harcias999 Creative Commons License 2021.09.18 0 0 90

Sziasztok !

 

Kinél hogyan sikerült az elégedettségi felmérés ?

lboglarka Creative Commons License 2021.06.12 0 0 89

Erzsébeti Interspar április 27.-e 20 óra, vasárnap:

A meleg pultos eladót kértem hogy lehet-e kapni grill csirkét, a választ lefelé nézve mormolta,amit nem lehetett hallani kb. 1-2 perces várakozás után. Senki nem volt sem előttem sem utánam. Kértem hogy legyen szíves hangosabban mondja mert nem hallom. Ezután ordítva mondta hogy nem fog ordítani.

Ezután elálltam a vásárlástól, majd megjegyeztem hogy mit képzel magáról hogy beszél a vevővel.

Majd a dolgozó azt mondta hogy ki nem szarja le. Na ezt sem hagytam szó nélkül. Ezután kiugrott a pultból és jobb arcfelemen ököllel megütött. Én nem ütöttem vissza, mert sokként ért a cselekmény, illetve egy verekedésbe nem szerettem volna belemenni. Az idáig háttal ülő biztonsági őr megfordult, és mindenfajta mérlegelés nélkül az eladó pártjára állt. Kérdeztem az eladó nevét, amit nem közöltek!

Azzal fenyegetett a biztonsági őr ha kihívom a rendőrséget elintézi hogy én húzzam a rövidebbet.

Majd átmentem a szemközti CBA-ba vásárolni, ahol ezt a verekedő meleg pultos eladót ismerték, és azt javasolták hogy menjek vissza és vetessek fel jegyzőkönyvet mert ezt mással is meg fogja csinálni.

Visszamentem, ugyanaz a biztonsági őr ismét vulgáris stílusban letegezve, lekezelő hangnemben és kifejezésekkel vázolta hogy ha ügyet akarok akkor hívja a rendőrséget, de ez nekem lesz rossz. Ezután otthagytam őket és a biztonsági őr hangosan ordibálta vagy 2-3 percig hogy nyúl vagy, nyuszi, beszari stb.

A meleg pultos eladó aki Ildikó névre hallgat a mai napig ott dolgozik és a biztonsági őr is. Engem feljelentettek garázdaságért, én nem jelentettem fel őket eddig a testi sértésért, becsület sértésért.

Ma felhívtam az Interspar üzletvezetőjét aki érdemben semmit sem tudott nyilatkozni. Itt tart az ügy.

Nonszensz hogy ilyen ALPÁRI stílusú, verekedő, és konfliktusra buzdító eladó, biztonsági őr dolgozhat ott, foglalva a helyet az értelmes, szakképzett dolgozóktól!

Halászné Horváth Erika Creative Commons License 2019.11.20 0 0 88

Ja! Amit kihagytam! A kolléganőm közül egyetlen-egy volt az aki rajtam kívül mosolygva beszélt a vásárlókkal!!

Halászné Horváth Erika Creative Commons License 2019.11.20 0 0 87

Pakson dolgoztam 2 hónapig mint pénztáros-eladó. 2 szakmával és érettségivel. Nagyon kevesen voltunk. A kipakolni való áru sok. Szinte álandóan a pénztárba voltam, a bolt elrendezését meg sem tudtam 2 hónap alatt jegyezni. Egy hét után, egy kolléganőm a vásárlók előtt leszidott, hogy nagyon lelassultam!!! A vásárlóknak nagyon kicsike helyük van pakolni, tehát hiába is dolgoztam volna gyorsabban, nem volt hely. Sajnos, egy hét után nem tudtam minden pékárunak a kódját, ezért puskát készítettem, hogy segíthessek, ha nem árazták be. Én nem küldtem vissza a vásárlókat ez miatt!!! Ha végre pakolhattam egy órát, megjegyezték, hogy ennyi idő alatt 2 rollikocsit kellett volna kipakolnom! Közben persze be-be ugrani a kasszába. Ugyanis 4 kasszából folyamatosan csak egy működött!! 30 perc étkezési idő...haha..az itt nem létezik!! Örültem, ha nem pisiltem be, mire kimehettem!!A minuszt levonják, a borravalót elteszik. Ha a trezorban hiány volt, a mi plusszunkból pótolták.2 hónap alatt elvárták, hogy úgy teljesítsek, mint aki 5-8 éve ott van. A két hónapom alatt 3 ember mondott fel. Számítógépen mérik a gyorsaságunkat a kasszánál, ami nagyobb hibalehetőségre ad okot. Ráadásul a vásárlók keze is remeg, mert olyan gyorsan kell elpakolniuk. Volt hogy segítséget kértem egy kolléganőmtől, akinek a válasza az volt hogy azt csinálsz amit akarsz!!!!!BETANULÁSI IDŐSZAKBAN!!!A túlórákat valóban nem fizetik ki, hanem lecsúztathatod, feltéve ha van mikor!!Az akciós árak nem voltak levéve ha lejárt. Ez megint csak a pénztároson csattant. Stornózni ilyenkor nem tudtam, csak ha csengettem a vezetőnek. Természetesen ennek nem örültek. Munkaruha??? Hahaha! Levetett, lyukas póló. Munkavédelmis cipő?? Nem is kaptam ilyet! Tapétavágót, ami szükséges az áruk kipakolásához, nem kaptam, magam vásároltam. 2 hónap próbaidő letelte után kirúgtak, mondván nem voltam elég gyors, holott leelőztem gyorsaságban olyan kollégát aki 8 hónapja ott van. 2 hónap után már járt volna némi dolgozói kedvezmény. Hát ezért láttok a Spar-okban havonta új pénztárost! Pont azon a napon amikor kirúgtak, mondta nekem egy idős nénike, hogy én úgy szeretem magát, mert maga olyan kedves!!! Csak ez vígasztal!!!!

 

Bea0826 Creative Commons License 2018.10.09 0 0 86

A Pesterzsébeti Sparral szemben lakok.Hetente többször èbresztőt csinálnak,már 6-kor a brutális hangos áruátvètellel,beleèrtve a szombati napot is.A házzal szemben van a raktár,elvileg nem tudják máshova áttenni.A válaszuk:költözz el,ha nem tetszik.Hogy egy ilyen üzlethálózatnak mièrt nincsenek korszerű áruszállítási eszközeik nem èrtem.

Mindenesetre ide nem szabad pènzt vinni,ahol ìgy bánnak az emberekkel.

isti461 Creative Commons License 2018.06.07 0 0 85

Felháboritó az hogy egy péksütit akarok venni és már nekem kell beírni a számot és ráadás még hány db , a matricát is én tegyem rá. mivan????? ezek a tiket nyomó gépeket is én kezeljem ? holnapután pedig majd a pénzt is én tegyem be a kasszába ? és vegyem ki ami vissza jár??? felháboritó hogy az ott dolgozó eladó akinek magas iskolái vannak nem tud egy táblárol leolvasni 3 számot ? elszomorító !!!!! 

tarack_7 Creative Commons License 2017.11.04 0 0 84

Spar: a mostani un. szuperkupon akció elvileg nov. 12-ig tart... ma már megsem tölthető le a kupon a szuperkupon oldalról... príma... köszönjük Spar és Interspar... GVH értesítve

Kamkaze Creative Commons License 2017.09.01 0 0 83

Nálunk a csepeli Sparban van egy eladó, aki rendszeresen beleköt mindenbe ami a vevővel és a vásárolt termékkel kapcsolatos, alig lehet haladni a pultnál, mert örökké baja van mindennel, valami beszólásával mindig megaláz, hogy milyen figyelmetlen vagy, stb. Múltkor egyik vevő nagyon összekapott vele, alaposan beanyázott neki, mire az artikulálatlanul visszaüvöltözött, kollégái pedig követték az ő példáját és ők is együtt szidták a vevőt, holott, tudom, hogy a csaj a bunkó, szinte minden vevőjével, és úgy tesz, mintha a vevő lenne őérte és nem fordítva. Ha látom, messze elkerülöm, inkább a hosszabb sorba állok, csak vele ne kelljen... Egy másik eladóval: A minap este voltam pár dolgot bevásárolni, többek közt vettem felvágottat, ami a "Baromfi rúd" felirathoz volt téve. A pultnál, még mielőtt bepittyegett volna a csaj bármit is, észrevettem, hogy ez nem baromfirúd, hanem a drágább pulykarúd, és jeleztem az eladónak előre, hogy ezt köszönöm, nem fogom kérni, mert nem azt a terméket akartam. Ő elém könyökölt a pultra s közölte, hogy akkor fáradjak vissza ahonnan elvettem és keressem meg a helyét és tegyem vissza, mert ő nem fogja itt pakolgatni. Előtte a kolléganője ott álldogált mellette tétlenül, épp maguknak pötyögtek be két fánkot, nyilván ő sem ért rá, hogy visszavigye a terméket és senki sem, ez bizonyára a vevő dolga hogy a rosszul felcímkézett árut visszavigye és keresse meg az eredeti helyét, miközben a sor áll és 6-an várnak mögöttem. Visszavittem, fizettem, egy szó nélkül dobta oda a visszajárót, mintha még ő lenne megsértve és köszönés nélkül engedett utamra. Úgy érzem egy áruházban elvnek kéne lennie a vevőközpontúságnak, udvariasságnak, de a Sparban válogatás nélkül vesznek fel minden bunkót. Komolyan azért fogok járni inkább a két megállóval  odébb lévő Aldiba, mert ott, elv a kedvesség és az udvariasság és inkább vásárlok ott, mint dühösen, rágva a számat egy ilyen helyen.

Merkei Zoltán Creative Commons License 2017.03.03 0 0 82

Külföldi munkára keresek henteseket marha bontásra, darabolásra, csontozásra.
Kiemelkedő fizetés, nyelvtudás nem kell!

Érdeklődni: 0036203827224; e-mail: info@humanskill.org

Törölt nick Creative Commons License 2016.11.29 0 0 81

Megnyugtatlak ez nem csak az  Intersárban van így..... a múltkor voltam osanba, azt az anyám idegös úristenit, hát a 24db alutasakos macskakaja, 2890 volt...... 120Ft/db.

 

Egy darab alutasakos magában 99 Ft/db

 

Az anyám idegös úristenit!

Előzmény: la mancha (80)
la mancha Creative Commons License 2016.11.29 0 0 80

Megszokott fogás a kereskedelemben, hogy ha nagyobb tételben vásárolsz, valamennyivel kevesebbre jön ki a darabonkénti ár. 
Mostanában egyre többször vissza is élnek ezzel, mondván - a sok birka úgy is ebben a hiszemben van, hát fordítsuk meg - és csakugyan nem egy terméknél azt tapasztalom, hogy drágább az egységár, ha a nagyobb csomaggal veszem.
Nem egy tétel, de bosszantó az eljárás, főként a cinizmus miatt, mert amikor megkérdeztem az információnál hogy miért van ez, azt a választ kaptam, hogy: csak!

Először még megpróbálták elmismásolni azzal, hogy bizonyára akciós az a termék, amelyiknél olcsóbbra jön ki az ár. Erre megkértem, hogy fáradjon oda a polchoz, majd amikor erre nem tudott mit mondani, akkor jött a csak.

Mivel nem az összes INTERSPAR-t akarom lehúzni, leírom, hogy ez az eset, a XX. k-i üzletben történt. Tudtommal ott csak egy INTERSPAR van.
Mindezek még az átépítés előtt történtek, de ma megint egy bosszantó dologgal találkoztam, ezért írom le ezt is.

 

Juziku Creative Commons License 2016.09.04 0 0 79

Kedves Janikoka!

Azt nem modta a mamád,hogy hányszor kísèrtèk be  biztonsági szobába mert lopott?!

Igen,karakán ember az biztos!

A pènztáros hölgy konkrètan bugyira vetkőzött előtte!

Megalázó módon beszèlt vele,ès biztos hogy 10.000est adott nem 20.000!

Tudod ha leszámolják a kasszát, a különbözetnek akkor is ki kellett volna jönnie hiába a gèpben 10.000 lett beütve!

Szoval bocsi de 10.000est adott! 

Továbbra is sok szeretettel várjuk a Mamát a Szombathelyi Intersparban!

Üdv. Az egyik ott dolgozó kollèga!

 

 

Ui: lègyszi mondt meg a mamának legközelebb ne "felejtse" bennt az 1000Ft-os lekvárt a kosárban! 

Köszi

Janikoka Creative Commons License 2016.01.11 0 0 78

Termeszetesen olyan felvetelt mutattak ami a hatat vette fel.... Meg egyebkent is nem tehette volna el a penzt mielott vissza nem adja a visszajarot ... 

Wormie Creative Commons License 2016.01.11 0 0 77

Elvileg van figyelőkamera, ami rögzíti a pénztáros munkavégzését. Azon látszódhat, hogy milyen bankjegyet adott át az Édesanyád.

(persze lehet, hogy letagadják a kamerát, vagy már letörölték a felvételt....)

 

 

Előzmény: Janikoka (76)
Janikoka Creative Commons License 2016.01.11 0 0 76

Szeretnék veletek megosztani egy történetet, ami a mai nap esett meg a mamámmal itt szombathelyen az Intersparban. Háttérsztorinak csak annyit hogy mamám 75 éves, de egy ép elméjü, elég határozott és karakán ember. 

Éppen az egyik kasszánál fizetett 20ezressel (ebben a pénztárcájában csak ez az egy bankjegy van). Mikor a visszajárót kézhez kapta, keveselte az összeget, és szólt a pénztárosnak, hogy ö 20 ezres bankjeggyel fizetett, mire a hölgy csak annyit felelt, hogy ö 10-est ütött be a gépbe.....Mondanom sem kell, hogy mamám ezen nagyon felhúzta magát, hívta papámat, aki nem mellesleg ügyvéd, hogy mit lehet ilyenkor tenni...Ellenörizték a pénztárat, de ha az eladó a különbözetet eltette, akkor annak a kasszában sincs nyoma, hiszen a gépbe, mint azt a hölgy is mondta 10 ezret ütött be. A történet jelenleg itt tart, tanacstalanul es megszeppenve, megbotránkoztatva állunk az eset elött, hogy hogyan tehetnek ilyet az alkalmazottak, egy idös emberrel. Kérdem én, addig süllyedtünk, hogy most már minden alkalmat meg kell ragadnunk arra, hogy nekünk jobb legyen, nem számolva azzal, hogy a másiknak ( és itt nem elsösorban a pénzre gondolok, hanem a stresszre, és bonyodalmakra amin szegény nagyszüleim keresztül mennek most) esetleg milyen károkat okozunk cselekedeteinkkel. 

erom? Creative Commons License 2014.02.20 0 0 75

A Nyugati téri Sparban válogatott tirpákok dolgoznak (tudom, most megkapom, hogy nem tudom, mit jelent a tirpák:)). Élükön Semseynével, aki úgy ugatja le a vevőket, mintha a seggéből rántotta volna elő azokat.

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.24 0 0 74

maradjon egész életedben a legnagyobb örömöd az hogy olyan embereken röhögsz akikről nem tudsz semmit, ezt kívánom neked.

Előzmény: újmóni (73)
újmóni Creative Commons License 2014.01.24 -1 0 73

Mert persze statisztikából is felsőfokú végzettséged van, ugyebár..... :-DDDDD 

 

Maradj csak a polctöltögetés mellett - ahhoz értesz. :-D

 

 

Előzmény: Törölt nick (72)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.24 0 0 72

hát most te könnyen beszélsz szgép mögül de ekkora sort szerintem még te sem láttál ott.. és a legkevésbé izgat bárkit, az is lassítja az egészet ha még irányítószámot kérnek, több napig totál feleslegesen, tőlem már negyedjére kérdezték meg, így totál nem lesz valós képük az egészről..

Előzmény: újmóni (71)
újmóni Creative Commons License 2014.01.24 0 0 71

Az Auchanban is szokták kérni időnként...

Szimpla felmérés - szerintem azért, hogy megtudják, kb. milyen körzetből járnak oda vásárolni az emberek.... Esetleg azért is, hogy milyen körzetekben terjesszék az akciósújságokat.

1 mp az egész - miért kell ezért hőbörögni?

 

LOL

Előzmény: Törölt nick (70)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.24 0 0 70

valaki meg tudná mondani mi a jó büdös francért kérnek irányítószámot a vásárlóktól az árkád interspárban ezzel lassítva az amúgy is röhejesen lassú pénztárnál való haladást??

vicc és egyben szánalom ami ott megy mióta szét akcióztak mindent kilóméteres hosszú sorok vannak és a gyorspénztárnál is csak egy ember van..

újmóni Creative Commons License 2013.09.09 0 0 69
Csilluka22 Creative Commons License 2013.07.07 0 0 68

Sziasztok!

 

Én egy Tolna megyei interspárba dolgozom. 2 hónapja.Eleinte vidáman mentem be boldogan.A többiek mondták is,hogy majd ha megtapasztalom mik mennek itt nem leszek majd ilyen vidám.Így is lett....

Az ott létem úgy kezdődött,hogy vasárnapi napra behívtak,hogy csak nézzek szét de már munkaruhába. Hozzáteszem akkor még nem voltam bejelentve. Pénztárosnak vettek fel. Oda álltam a kasszához figyeltem az eseményeket,hogy mi mit követ. Sokan lettek. Egyszercsak jött a fönökasszony és adott egy kazettát,hogy üljek be legyek pénztáros. Más kódjával beléptetett és ott hagyott egyedül.Ment is meg nem is...Mindegy,belejöttem.

Aztán észere vettem,hogy mindenkivel olyan mogorvák a helyi főnökök. Kiabálnak,üvöltöznek és mindezt a vásárló előtt...Egy szombati napon kaptam belőle én is ízelítőt. Szabadnapos volt az üzletvezető "asszony",bejött a párjával vásárolni.(rengetegen voltak a boltba). Ritkaság amikor megengedik,hogy 3 pénztáros legyen. Akkor is így volt. Nos ők kb 5 percet álltak a sorba( ami ritkaság,mert kb 20-30 perc ),odaérvén hozzám,elkezdett üvöltözni velem,hogy mi ez a lassúság, meglátom elveszi alólunk a széket és egész nap állva szophatunk és akkor talán gyorsabban megy a munka!!! SZó SZerint Ezt Mondta! Rá pár napra fél 11 re mentem dolgozni,és mivel egy másik kolégám reggel fél 6tól ott volt és rolikat pakolt beűlt a kasszába és én mentem pakolni.Meglátott az áruház "vezető" és szintén a vásálók előtt kezdett el üvöltözni velem,hogy mi a f*szt keresek itt és miért én csinálom,olyan idióták vagyunk h nekünk mindent 1000szer kell elmondani és akkor sem azt csináljuk olyan fogyatékosok vagyunk. Betelt a pohár.Ami a kezembe volt hozzá vágtam,hátat fordítottam és ott hagytam. Másnap nem szóltam hozzá kérdezte is mi a bajom.Mondtam,hogy hát nem szeretem ha így beszélnek velem.(mert hát ki szereti). Erre délután készültem leadni a műszakomat,egybe beütöttem az összegeket,mert eddíg ezt kérték és megkérdezte ha ma adott-e rá ENGEDÉLYT h így tegyem.Mpndtam nem,mert mindíg így szoktuk! Erre szintén elkezdett üvöltözni,h ha még egyszer előfördül szó szerint kileszek Baszva!

 

Kérdezem én,milyen főnök az ilyen???? Azért,mert ő felnyalta magát abba a székbe még ne engedje meg magának ezt a hangnemet! Hozzáteszem mindenkit hajt,utasítgat,parancsolgat,bunkó,flegma,nem halad az üzlet mindenki csak hátráltatja.DE ha esteleg ő is megfogna valamit,hogy kirakja ahelyett,hogy orditozás után Műszak alatt átmegy a közeli cukrázdába zabálni(!!!),akkor talán tartana valahol az üzlet.De nem. Az ilyen nem "főnök".

Jah és mindezt 53ezer forintért bejelentett 6 órában teszem,miközben 10-11 órát kell lehúzni.Táppénz ugye nincs,mert inkább a szabadságot adja ki minél előbb elfogyjon. A túlórát nem fizetik ki,mert "majd megkapod csúszóba" . :) Nevetséges.Egy havi csúszó napom összajött már és nőgyógyászhoz nem engednek el.Ennyit a Spárról...ne ,menjen oda senki dolgozni. Műszakonként 3 emberrel többen kellene legyünk és akkor reggel nem fél 6ra kellenne menni ráérnék 6ra.Este pedig fél 9-3/4 9 kor már mehetnénk is haza fél 10 helyett.És vannak olyanok akiket nyitástól zárásig bent tartanak.Amit ugye aznap közölnek,hogy nem mehetsz haza 2kor,majd csak fél 10 kor ha Pl.: eladtad az összes húst a pultból! Szánalmas....
)

Berlusz Móni Creative Commons License 2012.06.29 0 0 66

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/otvenmillios_buntetest_sozott_a_spar_nyakaba_a_gvh.523846.html

 

 

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. (Spar) 2009 és 2011 között visszaélt jelentős piaci erejével - állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A vizsgálat során ugyanis kiderült, hogy a Spar csak abban az esetben forgalmazta adott beszállító termékét, ha az elfogadja, hogy a vállalkozás a teljesítmény arányos bónusz (TAB) formájában utólagosan árkedvezményt érvényesít vele szemben.

 

A GVH szerint a kereskedelmi törvény alapján a jelentős piaci erővel rendelkező kereskedő egyrészt nem írhat elő egyoldalúan díjakat a beszállítóival szemben másrészt kedvezményrendszerük feltételeit kötelesek indokoltan kialakítani. A GVH ezért ötvenmillió forint bírságot szabott ki a Sparra. A GVH a bírság összegének megállapítása során enyhítő körülményként vette figyelembe, hogy a kereskedelmi törvény alapján a vizsgált magatartás jogsértő jellege nem volt egyértelműen megítélhető.

sosgeza Creative Commons License 2012.05.05 0 0 65

Sziasztok képzeljétek a győri spárba került főnöknek az a pápai emberke :) úgy látom nem változott semmit ,ugyanolyan "érdekes " izzik a levegő mikor ott van! Elég sok régi dolgozó eltünt , vajon miért ? megtudná valaki mondani? Már nem szeretek oda járni, sokat kell várakozni, az eladók rohangálnak az egyik helyről a másikra ,nem találni semmit ,nem lehet elférni a boltban a sok raklaptól mi lett ? raktáráruház ?

Egy volt vásárló :( De talán a NAGY FŐNÖKSÉG tudja mit akar :D Nagyon sajnálom

lorien6 Creative Commons License 2011.11.23 0 0 63

A cég legfontosabb vállalati szemlélete: A vásárló áll a középpontban! E filozófia része a különféle vásárlói igényekhez igazodó széles áruválaszték, és kedvező árszint biztosítása, a vásárlókat partnernek tekintő, őket minden tekintetben kiszolgáló vállalati irányelv.

..és az egyik spar üzletben( nem mondom meg hogy a pápaiban )üldögélek a kávózóban , mikor beront valaki, 

  és körmeszakadtául ordibál az üzletvezető-tulaj -bérlő felé,aki beljebb üldögélt,majd a jobb fülem melett megállva, tovább folytatja a szitkozódást. Szerencsémre, mindehhez levegőre is volt szüksége, úgy hogy egy ilyen pillanatban felé fordultam :

- Tisztelt Uram !-szólítottam meg.
- Ismer Ön engemet? Tudja, én vagyok a VEVŐ !!! (a VÁSÁRLÓ)
bamba pofával nézett rám, miközben az üzletvezető szépen kifelé terelgette...
Később tudtam meg Ő volt a SPÁR igazgató.
jó nagy paraszt magatartásról adott bizonyságot, ha valami gondja van akkor meg van az erre megfelelő tárgyalási mód és hely azt gondolom. Majd megnézem a "kiválódolgozóink" Táblát mert a nevét nem tudom.

lorien6 Creative Commons License 2011.11.23 0 0 62

A cég legfontosabb vállalati szemlélete: A vásárló áll a középpontban! E filozófia része a különféle vásárlói igényekhez igazodó széles áruválaszték, és kedvező árszint biztosítása, a vásárlókat partnernek tekintő, őket minden tekintetben kiszolgáló vállalati irányelv.

..és az egyik spar üzletben( nem mondom meg hogy a pápaiban )üldögélek a kávózóban , mikor beront valaki, 

  és körmeszakadtául ordibál az üzletvezető-tulaj -bérlő felé,aki beljebb üldögélt,majd a jobb fülem melett megállva, tovább folytatja a szitkozódást. Szerencsémre, mindehhez levegőre is volt szüksége, úgy hogy egy ilyen pillanatban felé fordultam :

- Tisztelt Uram !-szólítottam meg.
- Ismer Ön engemet? Tudja, én vagyok a VEVŐ !!! (a VÁSÁRLÓ)
bamba pofával nézett rám, miközben az üzletvezető szépen kifelé terelgette...
Később tudtam meg Ő volt a SPÁR igazgató.
jó nagy paraszt magatartásról adott bizonyságot, ha valami gondja van akkor meg van az erre megfelelő tárgyalási mód és hely azt gondolom. Majd megnézem a "kiválódolgozóink" Táblát mert a nevét nem tudom.

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.20 0 0 61

Nagyont csalódta a Sparikban. Egészen egyszerűen mereven elzárkóznak attól, hogy házapárok együtt dolgozhassanak náluk.

Miért IS????

riciF Creative Commons License 2010.09.21 0 0 60
Na megint szépen csalódtam megyek reggel, látom, hogy a milford tea le van akciózva...dejó...

Nézem az árat hát nem ugyanannyi mint az átlag eredeti ár?? De azért nagy piros akció felirat ott villog

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!