Kevés km van benne. A normál futásteljesítményűeket hirdetik 25e EUR-ért. Egy lucifer piros cseht nemrég 16e EUR-ért hirdettek, de vagy 3 hónapig így sem kelt el.
Az 1.9 kp-i befecskendezős "GRI" (XU9M) motor és felszereltség a szívem csücske. Ebben állítólag 94e km van. Sajnos nem tudom elhinni látva a már lecserélt váltógombot (szerintem kb. 200e km környékén aktuális először). Így aztán végképp túlárazott:
PSA-nál valahol 94 körül van a választóvonal, előtte Euro1, utána már Euro2 a benzines motorjaik minősítése. Amikor anno 2001-ben a 605-öt behoztuk, vigyázni kellett, hogy már UKZ/SKZ és ne UFZ/SFZ legyen a motorkód, mert Euro1-et már nem is engedtek behozni (nem lehetett magasabb vámmal megúszni).
Reg. adó kivetése iránti kérelmemet befogadták - nagy kegyesen (pl. az szinte megfejthetetlen hiba volt, hogy a környezetvédelmi 2 db rubrikába 02-est írtam 2-es helyett)
Most már csak vpid kell (szerda adtam be, még nem jelzett vissza az ügyfélkapu...), meg utána navhoz benyújtani a reg. adó kiszabási kérelmet, meg okmányiroda.
Mindenkinek köszönöm szépen a gratulációkat! :-) Holnap megyek eredetiségvizsgálatra. Kiderül, mit kendácsoltak "Lengyelben"! :-)
Lesz azért itt még tennivaló: közepes ford. szám tartományban nem gyorsul úgy a szekér, ahogy kellene neki, pedig látszólag, kívülről jól működik az ACAV.
Rendszám ügyben nincs ismerősöm, így nagy valószínűséggel valami mezei lesz. Bár van elképzelésem arról, hogy milyen egyedit kérnék...
Átmentünk! :-))) Igazi vizsgadrukk volt bennem, oda sem mertem nézni. :-) Szó nélkül (illetve az elején megkérdezték, hogy miért nem ment át a Vas Gerebenben).
Furcsaság azért akadt: motorkódnak BRF-et írtak bele RFT helyett. Így legalább RFY-s is jöhet (bár inkább ne kelljen! :-) Álmodozás ON: elég lett volna BR, azzal jöhetett volna az RGZ :-D
A gumiharangok cseréje is megvolt a de.. Kicsit rohangálós volt az alkatrészek után.
Nagyon szépen ment 130-cal a pályán. Víz és olaj: pont a 90°-os rovátkán. Jó sportos volt a hangja is, rég élveztem ennyire a pályázást, igaz, kicsit már elszoktam a hangerőtől.