Keresés

Részletes keresés

Haszika Creative Commons License 2004.07.16 0 0 80
ecsém most hogy mondod én hót kiváncsi lennék ezekre az emberekre h 'mi van velük', 'mit ügyködnek', de színházban évek óta nem voltam pénz hiány, bekapcsolod a szar ládát helyette és az folyik belőle amit mondtál:(

de err van kereslet MO-n sajna......
Előzmény: stevebi (12)
Recece98 Creative Commons License 2004.05.14 0 0 79
Verebes Ur,
A Heti7-esbe szokta hangoztatni, hogy szokasa olvasgatni a netet. Kedvesemet Eszternek hivja, nem is tudja, hogy irtam ide. Most eppen alszik (remelem). Meglepne Ot, es engem 2 db Heti7-es belepovel? Amugy, majd a "Kivansag musor"-ba kb 20 ev mulva - jelenleg 40 vagyok - csak Deep Purple, Black Sabbat, Status Quo lesz?
Recece
Recece98 Creative Commons License 2004.05.14 0 0 78
Hi all!!
Lehet ot szarozni, de had kerdezzem meg, az a kabare musor, amit rendez az MTV-n, nem jo? Szerintem a teljesen uj, nagyon jo es meresz poenok mellet, a fantasztikus Republic egyuttes teljesen zeneileg atdolgozott szovegeivel valami UJ-at alkotott! A Heti7-esbe tenyleg sokat dumal neha, de a Republic-al nagyon bemosta magat a szivunkbe. Sok sikert....
stewes Creative Commons License 2003.01.25 0 0 77
Verebes úr ismét megnyilatkozott. Mint a retek (de most már tényleg!) tévé szarszakértője Fajkaszházi Teddit invitálta egy kis seggnyalásra. És még csak most kezdődött a 7i7-es. (Mellesleg FT nincs jelen, így az aktusra még várnia kell.)
missparker Creative Commons License 2003.01.23 0 0 76
http://www.nol.hu/Default.asp?DocCollID=91917&DocID=85625#85625
drambuie Creative Commons License 2003.01.21 0 0 75
Bocsesz!
Imicit a Kernnel helyettesítsétek!
Előzmény: drambuie (74)
drambuie Creative Commons License 2003.01.21 0 0 74
Kedves Mindenki!
Csak most jutott eszembe: Láttátok azt a kis könyvecskét (Teddy elkövetése), amelynek a borítóján Imici, VIII.ker.-i Henrik, Juckó meg Teddy egy kedves túristacsoportot formáznak valahol a Nagy Antillákon?
Hát azt hittem ,hogy mingyá..... De aztán mégse. Azt gondoltam, hogy t.képpen milyen jó lenne, ha ezek csak a könyvpiacra koncentrálnának ezután.

Na jó ennyi kilengés elég vót az alaptémától!!! Bár a kapcsolat tagadhatatlan.

stevebi Creative Commons License 2003.01.21 0 0 73
Én is csak azért kapcsoltam oda, mert eszembe jutott, hogy e topicban 1-2 hete felvetette vki, hogy vajon megemlítenek e minket a Hetesek??...'s erre tessék, lekésem és ráadásul nem nézte senki. (Most beszélhetnénk arról, hogy a népszerűségi közvéleménykutatások a nézettségről mennyire tükrözik a valóságot...)
A Csapó dudit se felejtsétek ám ki a fikázásból; gusztustalan, hogy mennyire nyomják azt a alakot!
Ha már itt tartunk, bekopizhatnánk ide a (12) és a (35)-ös beírásomat.
Előzmény: drambuie (69)
missparker Creative Commons License 2003.01.21 0 0 72
Farkasházy nem sok vizet zavart, mert tulképpen mindig csak pontosította a Verebes-Gálvölgyi-Bajor vonalat.
Mesmeg milyen VI Lajcsi mellett? Egyáltalán mit csinál ott (azon felül, hogy sok pénzt keres)?
Előzmény: drambuie (71)
drambuie Creative Commons License 2003.01.21 0 0 71
missparker!
Úgy van! De azért ne feledkezzünk meg Farkasházy Teddiről sem. Ő korábban humoristának titulálta magát még a Marton-Kaposy-Radványi Barna féle rádikabaromságok idejében. Hogy most mi lenne rá a legjobb jelző azt engedelmeddel nem merem ide leírni.
Váncsát kidobták? Vagy mi! Annak a palinak minden megnyilvánulása más ingerületet vált ki belőlem. Egyszer hánynom kell, másszor elszomorodok de egyszer sem mosolyodtam még el rajta. Pedig biztos kéne.
Előzmény: missparker (70)
missparker Creative Commons License 2003.01.21 0 0 70
Az az igazság, hogy az induláskor még szívesen néztem a 7i7-t. Aztán egyre lazábbak lettek, végül a lazaság tahóságba csapott át. Ehhez járult hozzá Verebes, mint afféle falkavezér. Mert ha ő beszélhet igy, Jáksónak nem sok kell, hogy folytassa (vajon Csiszár igazából miért "pitizte" le az egész médiát?). Gálvölgyi nem bírja, ha nem ő a középpont, csatlakozik hát. Bajor Gálvölgyi után megy, Jucika meg nem akar kimaradni. Igy esett szépen a színvonal, mostanra lett egy fröcsögő, felelőtlenül heherésző kocsmaszintű társalgás az egész. Ez önmagában nem baj, de talán már nem kéne a tévében lennie.
Előzmény: drambuie (69)
drambuie Creative Commons License 2003.01.21 0 0 69
stevebi!
Hogy mit hagytam ki, a rohadt életbe. Tényleg kár, hogy nem előbb tekertél át a 7i7-re.
Érdekelne, hogy az indexen kívül máshol is tematizálták-e Verebes zuhanórepülését vagy csak mi lehetünk büszkék, hogy imigyen reagált a kedves Törzsasztaltársak itt előadott véleményére.

Persze baj az is, hogy nekem nincs gyomrom a 7i7 nézésére. Általában rögtön váltok, ha meglátom. És tudjátok mi az érdekes? Az, hogy ott nem a Verebes a legtaszítóbb. Az alap tagok között van 2-3, akivel legszívesebben felmosnám a padlót. Az időnként beugrókról nem is beszélve.
Na de ennek a topicnak nem ez a témája.

Előzmény: stevebi (65)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.21 0 0 68
Verebes egy tapló állat. Van, aki ezt még mindig nem vágja?
bandifater Creative Commons License 2003.01.21 0 0 67
drambuie,
Én láttam és igy emlékszem, de persze tévedhetek.
Friderikusz pedig messze többet megenged magának mint nevek emlitését, miért is ne. Egyébként ö is nagy mimóza valamint szinte kórosan narcisztikus. Nem rossz riporter, de talán annyira nem zseniális mint azt magáról hiszi. "Mélyenszántásban" kb. Verebessel egy nivón van, de tisztességességben mindenképpen fölötte.
Előzmény: drambuie (63)
stewes Creative Commons License 2003.01.21 0 0 66
Én nem láttam ezt a 7-est, de az egyik b.lapban olvastam az elôzetest. E szerint a legfôbb atrakció VI trippere. Én soha nem voltam szexuális kapcsolatban vele. Tekintettel maradi, csökevényes, modhati már-már beteges heteroszexuális beállítottságomra (ValóVilágba be sem kerülhetnék!) nem is leszek soha. Orvosa sem vagyok, sem gyóntató atyája. Ez max. arra tartozik (lányra vagy fiúra) akitôl beszerezte vagy akinek továbbadta. De miért kell ezt ország-világnak szétkürtölni? És miért kellene nekünk ezen röhögni?
Előzmény: stevebi (65)
stevebi Creative Commons License 2003.01.21 0 0 65
Nem látta vki 7végén a Heti Hetest? ’Sajna’ rosszkor kapcsoltam át, pont a szünet előtt egy perccel(5 perccel kellett volna...), amikor is azt látom a képernyőn, hogy a Veréb vigyázzban áll és a ’szarok a világra' ””aranyköpését”” szuszogja bele a kereskedelmi csatornát ámuló nézők szemei közé. Annyira ledöbbentem, hogy egyrészt már nem tudom pontosan visszaidézni, másrészt pont a lényegről, az előzményekről maradtam le.

Ha közvetve is, de e topic is részese lehet annak, hogy téma lettünk a ’nagyok’ között(sic!), ezért lenne érdekes, témánkhoz vágó, ha vki felidézné részletesen a történteket.

123four5 Creative Commons License 2003.01.20 0 0 64
verebes? inkább a szörp!
drambuie Creative Commons License 2003.01.20 0 0 63
bandifater!
Hát nem vagyok benne egészen biztos, hogy úgy hangzott el az ominózus mondat, ahogy idézed. Én láttam egyenesben és az F.M. névre nem emlékszem. Fridi meg biztos nem engedte volna meg magának a név szerinti említést. Te láttad az adást?
Végül is mindegy, mert az (57)-ben - utsó bek. - már voltam szíves elmélkedni, hogy ki mindenkit érdekelnek a Verebes belháborúi.

bárány!
poénnak nem rossz! Én még nem tértem magamhoz a meglepetéstől, hogy Verebest megláttam csövizni Lajcsinál. Ezér ez a nagy hallgatás, öcséééém.

Előzmény: bandifater (60)
bárány Creative Commons License 2003.01.20 0 0 62
Könnyeimet morzsolgattam, amikor Friderikusz riportjából megtudtam, hogy mindezt külföldön tanuló gyermekéért teszi, de most, a diploma megszerzése után abbahagyja. Efelől ugyan nem vagyok biztos, de nem is ez a lényeg. Mert ha tényleg képes is abbahagyni az akárhol-akármit való fellépést, ezzel is csak látványosan beismeri, hogy gyermeke külföldi taníttatása érdekében bizony szellemi prostitúciót folytatott.
No, akkor a szuperbuli című kultúrmisszióval mi a cél? Megbukott az államvizsgán a gyermek? :))
Előzmény: Gironde (11)
Wulfrumka Creative Commons License 2003.01.20 0 0 61
"Nos, a fiúk egy része ezúttal kicsit messze ment. Verebes István szó szerint azt mondta Szili Nórának, hogy Csiszár Jenô azt súgta neki, hogy "mind a hét nôt megdugná". Majd hozzátette: "én is". Van ebben valami undorító. Ez az ember rendszeresen feltűnik a magyar televíziók adóin, milliók vélik úgy, hogy felelôs és gondolkozó lény. Nehéz szívvel írom le: tévednek. Egy ilyen mondat nem véletlen, nem pusztán kiszalad valakinek a száján: egyébként akkor is illene lemondani miatta. Ó, nem. Ez a mondat annak a civilizálatlanságnak az eredménye, amit ezek az emberek teljes lelki nyugalommal megengedhetnek maguknak." (György Péter: A digitális törzs)

Meg: Fay Miklos nem tanult zenet, tv-t? Meglehet, o is mondta. Fay Miklos jo tv kritikakat ir? Igen.
Bardos vs. Kern: lattam. Bardos nagy volt, Kern egett.

bandifater Creative Commons License 2003.01.20 0 0 60
Elnézést a közbevetésért, de az ominózus megjegyzést Verebes arra a Fáy Miklósra tette aki személyén keresztül találta jellemezni a gagyi és úgy általában a TV műsorok szinvonaltalanságát. Erre a kritikai megjegyzésre reflektált Verebes a "szarok én F.M-ra" mondattal, ha jól emlékszem.
Fáy egyébként mindig nagyon kegyetlenül őszintén, sokszor nyersen, gyakran sértőn és (szerintem) rendkivül szellemesen kritizál, én nagyon élvezem (a megkritizáltak, érthetően nem oly nagyon).
A Verebesről mondott negativumokkal egyébként a magam részéről egyetértek; olcsó, demagóg, cinikus és kifinomultan alpári (úgy értem:álságosan).
Fáy Miklós pedig kellőképpen önirónikus, és önkritikus amint azt demonstrálta a legutóbbi Élet és Irodalomban, ahol rendszeresen jelennek meg cikkei.
Előzmény: drambuie (57)
ke_p Creative Commons License 2003.01.20 0 0 59
Jó hogy nem került át a topik a politikába, mert a hozzászólás valóban kevesebb, de sokkal tartalmasabb. Hosszú idő óta ez volt az első topik, amit végigolvastam és örülök, hogy ennyi értékes gondolattal találkoztam.
Biztos voltam abban, hogy a Mágus nem fogja bírni megállni, hogy ne szólaljon meg.
Megtaláltam, idepöttyentett ő is.

Persze hogy szarik rá.
A legsebezhetőbb, legérzékenyebb emberek álcinizmusa ez. Aki él-hal a szeretetért, az elismerésért, vagy csak egy kicsike odafigyelésért.
Ezt kapta meg itt egy rövidke pillanatra.

Aztán sóvárog tovább.
Szegény.

gumypók Creative Commons License 2003.01.20 0 0 58
Drambuie !

Nem esünk egymásnak ez ügyben,hiszen lényegében magam sem szeretem az ilyen "közszerepléseket"!

Csak az előzményeket akartam picinykét jobban kibontani. Persze a jogosultság, és az illendőség sok esetben nem találkoznak egymással.

Ez történt Verebes esetében is.

Előzmény: drambuie (57)
drambuie Creative Commons License 2003.01.16 0 0 57
gumypók, (üdv itt is)
"Verebest lehet nem szeretni, lehet szeretni, lehet szidni, lehet dicsérgetni. De azt a jogát nem lehet elvenni senkinek, így neki sem, hogy egy olyan kritikát megfogalmazó személyre, akinek nyilvánosságra hozott álláspontját teljes mértékben igaztalannak tartja, azt mondhassa: szarok rá!"
- Senki se mondta, hogy nincs joga. Jog és erkölcs két olyan halmaz, amelyek csak részben fedik egymást. Joga tehát van de az erkölcs azt kívánja, hogy moderálja magát.

"Úgy értelmeztem, hogy ez a „szarok rá” sokkal messzebbről indult, és valójában személyre szólt!
"
- Egy mezei TV nézőnek nem kell annyira kifényesedettnek lenni Verebesből, hogy tudja, mikor kivel akasztott bajuszt. Tegyük fel, hogy rajtad kivül mások ezt nem tudták, következésképpen böffenetét általánosnak vélték, vagyis úgy értékelték, hogy na itt van ez a magától elszállt, pökhendi fószer, aki már világba szarozik a képernyőről. Pfuj, gusztustalan, meg minden.
Szerintem a Verebes a kis magán háborúit intézze a képernyőn kívül. Miért kell a nézőt ezzel terhelni. Különbenis, akkor lett volna "úri" :-), ha nem ugyabban a stilusban reagál, ahogyan a pofájára kapott.

Előzmény: gumypók (43)
szürkesün Creative Commons License 2003.01.13 0 0 56
OFF
"Friderikuszról mindenki tudja, hogy egy buzi fiú " -egy taxis ismerősöm vitt egyszer egy meleg fiút a Fridi házából az ügyeletre(aktus folyamán megsérült)de ezt a sérülést okozhatta más is, mivel többen buliztak ott...
Tintás Barnes Creative Commons License 2003.01.12 0 0 55
Akkor arról a műsorról egy vendég sem tudta, hogy élőbe megy. Valaki más mondta ugynott, hogy

Nézd, ilyen (~m1 Híradó) műsorokat bármilyen faszkalap tud csinálni.

Vele is közölték gyorsan, h élőben megy. Azt persze még nem tudták ők sem, hogy csődbe megy a televízió és hónapokig ezeket az interjúkat fogják éjjel-nappal ismételni két 30-as évekbeli film között.

Előzmény: stewes (53)
gumypók Creative Commons License 2003.01.12 0 0 54
Emlékszem én is a sztorira. De akkor valahogy az jött át a képernyőn, hogy Kern arca úgy tele volt cefrével,mint a déli búsz!
Előzmény: stewes (53)
stewes Creative Commons License 2003.01.12 0 0 53
Bárdos András beszélgetet valamikor a Kern Andrással. Már nem emlékszem mi volt a eredetileg. Arról a valamiről megjelent egy írás talán a Mai Napban. Fridi és Kern között lehetett valami nézeteltérés. Ennek hátteréről kérdezgette volna a riporter.
Kern beszélhetés közben valamiért belekezdett egy ilyen mondatba, hogy
– Friderikuszról mindenki tudja, hogy egy buzi fiú …
Bárdos itt belefolytotta a szót. Nagyon udvariasan megkérte, hogy ezt a beszélgetést most fejezzék be, és majd akkor jöjjön vissza, ha …
(Bocs, de csak ennyire emlékszem!)
Előzmény: Tintás Barnes (52)
Tintás Barnes Creative Commons License 2003.01.11 0 0 52
Ki?
Előzmény: stewes (47)
stewes Creative Commons License 2003.01.10 0 0 51
:-D
Előzmény: szürkesün (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!