Sziasztok!!Segítsen valaki aki tud :)...Nagyon szeretem én is ezt a recept újságot ..és más is így oda adtam de nem jutott vissza hozzám :(..és pont szükségem lenne rá...De nem jut eszembe melyikbe lehet az a recept...Az pedig a sakk torta...előre is köszönöm
Céltudatosan kerestem ezt a fórumot,mert csak itt tudok segítséget kapni.Nagyon szerettem a Príma konyha egyik számát,amit sikeresen kölcsön kértek tőlem de elfelejtették vissza adni.Nem tudom az évet sem a lap számát de az újság a tokányokról volt elnevezve.Lehet,hogy szőke vagyok de hálás lennék ha valakinek megvan és megkapnám tőle,mert másképp nem tudom pótolni.Előre is köszönöm.
Sziasztok! Nagyon régen jártam erre, most alig engedtek ide, alig tudok hozzászólni:)
Pedig jószolgálatomat ajánlanám fel megint, megvan az új, aktualizált (már 2013-as recept nevekkel) excel tábla, amelyben hangsúlyozom, hogy csak a receptek elnevezései ill. az adott lapszám szerepel, tehát nem a receptek leírása, (mert ahhoz kérem meg kell venni az újságot)! Ez a tábla a keresésben segít, ha tudod, hogy mi, de nem tudod melyikben:)
Szívesen felajánlom, aki kéri, írjon egy e-mailt a projkogabi@gmail.com-ra és igyekszem gyorsan elküldeni.
Megvettem a szeptemberi számot, a benne szereplő Mogyoró- mandulatortá-hoz hasonló nálunk fele adaggal, és dióval Marika kocka néven fut, és nem szokott kitartani a másnapi megpuhulásig.
Egy menetben sütöm A4-es méretű tepsiben és kettévágom a tésztát, így lesz belőle két lap, közé és a tetejére megy a krém, amibe kakaó van csokoládé helyett, és dió nélkül készül.
A Príma Konyha valamelyik oldalán, az októberiben pl. a 3. o.-on megtalálhatod azt a telefonszámot és e-mail címet, ahol meg lehet rendelni a régebbi, de még kapható újságokat.
Természetesen ha valami olyan számot kérsz, ami már elvileg nem kapható, akkor is számíthatsz ránk, valamelyikünk biztosan begépeli neked. :-)
Én most csatlakoztam a fórumhoz. Olvastam az írásaitokat és nagyon tetszik hogy sokan tudnak príma konyha receptekt küldeni. Én nagyon szeretem a magazint, már sok receptet kipróbáltam. A mostani kedvenc az a Pándi meggy torta.
Sajnos nem tudtam mindig megvenni minden számot és késöbb tudtam meg hogy miről maradtam meg. Ha esetleg meg írom, hogy melyik számokat szeretném, vagy milyen recept érdekel akkor valaki tud nekem segíteni?
Sziasztok! Volt nekem a Príma Konyhának egy kb 2001.évi száma, amelyikben a rostélyos fánk receptje bennevolt. Nincs meg véletlen valakinek ez a szám, vagy maga a recept? PDF-ben is jó lenne! Előre is köszi!
Én vettem egyet itt nálunk - szerintem határeset. Nade én a krémes - piskótás izéket nagyon nem szeretem.
Ebben a számban mindegyik recept jónak tűnik - mig a múlt haviban nekem egy sem. Ilyen nem szokott lenni, dehát ez annyira izlés dolga, hogy még vitatkozni se lehet rajta.