Keresés

Részletes keresés

Phil01 Creative Commons License 2003.01.02 0 0 5
Nos kissé fura, hogy ma már a belvárosban sem volt hallható! Segítsetek megtudni, mi lehetett ez? Kalóz adó? Vagy csak pár napra kapott engedélyt?
Gonoszka2 Creative Commons License 2003.01.01 0 0 4
szomorú vagyok hogy ezt hallom, az egyetlen épkézláb rádió volt, a jazz, blues és egyéb músoraiért lógtam rajtuk.... Végre valahol normális zenét játszottak az unalmas régi dizsizenék és a mai csapból folyó slágerek helyett.

Ennek a rádiónak, ha napközben nem is annyira, de legalább este STILUSA volt...

Most nagyon szomorú vagyok.

G2

Előzmény: GarneTT (1)
Phil01 Creative Commons License 2003.01.01 0 0 3
Pedig hidd el, hogy a városban teljesen jól fogható kocsiban. A Gellért hegyen már nem jött be, de a belvárosban egnap hallgattam!
Előzmény: GarneTT (2)
GarneTT Creative Commons License 2003.01.01 0 0 2
87,5 meg nálam a "legszéle" a fogható sávnak... nem hinném, h ide raknának adót direkt... nálam nem is yön be semmi.
Előzmény: Phil01 (-)
GarneTT Creative Commons License 2003.01.01 0 0 1
Sztár fm az új nevük, és a juventus reklámcége vette meg, 80as évek zenéi lesznek, mert állítólag ez hiányzik. hát nekem nem
Előzmény: Gonoszka2 (0)
Gonoszka2 Creative Commons License 2003.01.01 0 0 0
kérdésedre nem tudok felelni, de a bridge változásról mit tudsz?
Előzmény: Phil01 (-)
Phil01 Creative Commons License 2003.01.01 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Találtam egy számomra új rádióadót az FM 87.5-ön! Menta rádió néven, és ezt írja ki azonosítónak is. Tudtok többet róla? Sehol nem hallottam, hogy új adó indulna, max. az EST FM és a Bridge változásról. Bele hallgattam a Mentába, és baromi kezdetlegesnek tűnt! Néha az volt az érzésem, mintha kalóz adó lenne! De biztos nem az!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!