Jellemző libsi hozzáállás. Itt a fórumon is a libsik baszogatták majd egy évig a jónépet, hogy alakítsunk fórumbíróságot. Minek egy demokráciában izlésbíróság? Ugyanaz lesz ezzel is, mint a Nyilvánosságklubbal. Megszállják a libsik és azok ellen lép fel, aki nem tetszik nekik. Kereszténygyülölet, magyargyülölet mehet ezerrel, az liberális, de próbálja meg valaki a szadeszt, vagy a zsidókat kritizálni, netán kifigurázni. Úgylátszik Xavér, vagy haverjai már nehezebben tudják eladni dolgaikat, ki kell szorítani valahogy a konkurrenciát.
Kedves BPE!
"Ne akaron ÉPPEN Ő ÍZLÉS BÍRÓSÁGOT létrehozni, hanem huzza ki a szájából a fa..t és mossa ki és ha nem hányjuk el magunkat tőle akkor talán lkesz alapja neki is íaz ízlésről beszélni:)"
Majd:
"nem homosexuálisok ellen akartam felszólalni."
Nos, kedves BPE,
- Belegondolni sem merek, mi lett volna, ha a homoszexuálisok ellen akartál volna felszólalni
- személyemben speciel nem bántottál meg, csupán erős undort váltottál ki belőlem.
A legjobbakat.
Nem Ő volt az aki a garázsát a szomszéd kertjébe épitette, a szomszéd meg beperelte ?
Meg aki piásan vezetett, és a rendőrt meg elhajtotta a francba ?
Törvénytisztelő, másság kedvelő geni.
Kedves OS!
ha megbántottalak volna akkor elnézést. nem homosexuálisok ellen akartam felszólalni.
1. pont: egyetértek.
2. pont: nem igaz! nem ez a mondanivalója annak amit leírtam, lásd előző hozzászólásomat: ne ferdíts!
Üdv: VN
természetesen nem xavér meleg volta a fő gond, a fő gond az, hogy ismertségük és népszerűségük révén a közerkölcs és közizlés gyors további leépülésének leshetünk majd tanúi.
hidd el, hogy pl. németországban a média is közrejátszott abban, hogy annyi a meleg amennyi.
Ez a dolog akkor is sántítana, ha történetesen nem lenne buzi.
Ő ugyanis a szabadelvüség, ultratolerancia stb jegyében nyilatkozik. Hogy jön ehhez az ízlésbíróság?
Majd pont ők mondják meg nekünk, hogy mi a helyes és mi nem?
Eddig úgy próbálták beállítani magukat (geszti, Varnus, Albert Györgyi, Padödö stb + a többi "médiasztár" hogy ők a korlátok ellen vannak. Mindent szabad. A látszat mögött a valóság már akkor is a Xavér esetet igazolta. Most már nyíltan cenzúráznák a nekik nem tettsző "ízléstelen" dolgokat.
Topikindítódhoz:
1. Nemhogy Xavér: SENKI ne merítsen bátorságot ahhoz, hogy deklarálja, mi kóser és mi nem.
2. Látom, sikerült apropót találnod egy kis gusztusalan buzizáshoz.
Boldog Újévet.
valóban 3*/4* nősülni - ez is a közízlést fogja javítani.
sok meleg van akinek családja is van.
geszti elég jó előadó és van "beszédkultúrája", de a produkciói szerintem közízlés ellenesek - ő is kapna vagy 10 év eltiltást, ha én lennék a bíró.
Én azért el tudok olyan esetet is képzelni, ami izléses. Érdeklődj baráti körben, hátha valakinek eszébe jut a megoldás. Nemcsak egynemű kapcsolat létezik ( szerencsére ).
hi,
valóban rombolják.
a geszti hebefrém szar raputánzatati javították a közízlésedet?
ha igen, akkor tényleg jó hogy jönnek, mert akkor legalább az ő szintjükre fel fogsz emelkedni te is.
szóval máris kirekesztők vagyunk csak azért, mert nem szeretem ha vki meleg?
azon még soha nem gondolgodtál, hogy vkire azt mondani, hogy kirekesztő az kirekesztés?
Hm.
Szvsz az a "homo" többször volt nővel valóban, mint te gondolatodban, de legalább 3* nős, most készül /4*.
Hallottad már egyáltalán orgonálni?
Vagy az szerinted PaDöDő stílus?
Mindenesetre Geszti beszédkultúrája sokkal magasabb az őt szapulókénál, pont ezért utálják oly sokan!
nem kell, nyugodj meg, csak még kevésbé leszünk menők a régies beidegződéseinkkel.
de majd xavér az őt támogató médiával eléri, hogy az a menő, amit ő annak gondol. a padödö tök menő lesz, a homoszexualitás is. az ő hajviselete is. geszti beszédstílusa is.