Keresés

Részletes keresés

bgrbftby Creative Commons License 2002.12.30 0 0 4
Kerdesed igazi cimzettjei a polmoderatorok, javaslom kerdezd oket.
Előzmény: 1gyöngy1 (3)
1gyöngy1 Creative Commons License 2002.12.30 0 0 3
Tisztelt moderátor!

Igen, Showder-re gondoltam, csak felületesen gépelek. Természetesen az jogod és kötelességed, hogy bizonyos esetekben egy nick-et letilts, meg a nemkívánatos hozzászólásait töröld, azonban miért kell az összes hozzászólásait törölnöd, és ezzel teljesen értelmetlenné és nevetségessé tenni, kiüríteni topic-ok sorát? Miféle technika vagy elv kívánja ezt tőled?

Üdv

1gyöngy1

Előzmény: bgrbftby (0)
kekkuti Creative Commons License 2002.12.30 0 0 2
mondjuk inkabb ugy,hogy a "jozan", felvallalhato(bb) dontesek megjelennek a Kozlemenyekben. amit ok maguk sem tudnak megindokolni, csak amolyan "ez a csoka nem teccik nekem" vagy eppen (allapottol fuggo) "miii? ezt a ******-ot most jol letiltom"(gomb megnyom) - szeru eksonok sosem kerulnek nyilvanossagra csak a szerencsetlen letiltott kuldozgeti /dev/null-ba (=moderator@index.hu) az emaileket, vagy eppen irkal be ide..
lehet "nyomkodni"!
kkk
Előzmény: az utolsó kuructigris (1)
bgrbftby Creative Commons License 2002.12.29 0 0 0
A moderátori döntések a Közlemények-ben találhatók.

Amennyiben Showder-re gondolsz, áttévedt a Polfórumra és ott érte utol a végzet. Vagy a polmoderátor, ami ott szinte ugyanaz.

Előzmény: 1gyöngy1 (-)
1gyöngy1 Creative Commons License 2002.12.29 0 0 topiknyitó
Akárhogy is nézem, a [b]T.szerk![/b] alfórumban nem találok olyan topic-ot, amelyből tételesen megállapíthatók lennének a meghozott moderátori döntések. Így nem tudok nyomára bukkanni annak, hogy miért törölték Sfowder-t összes hozzászólásával együtt, és így nem vagyok képes magyarázatot találni arra sem, miért kellett egy teljesen békés topic-ot értelmetlenné varázsolni a nevezett nick hozzászólásainak törlésével.

[b]Kedves Moderátorok![/b]

Szeretnék kapni egy érdemi magyarázatot! A nick saját kérésére történt a törlés, vagy valamit elkövetett, és ha igen, mit! Ezt azért más fórumokon megoldják. Pont a leglátogatottabb esetén nem megoldható egy, csak a moderátorok által írható topic indítása?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!