Keresés

Részletes keresés

Tozatu Creative Commons License 2004.05.29 0 0 21
Atkák ellen vannak jó szerek,pl.Biola,Mitac,de lehet ennél vannak már jobbak.Általában száraz viszonyok közt támadnak.Van olyan földbe dugócskás,öreg nénis lapocska is.
Előzmény: damogran (20)
damogran Creative Commons License 2004.05.29 0 0 20
Az enyém akkor takácsatkás. Már lassan évek óta küzd vele. :-( Én nem jöttem rá hogy ez valami kártevő. Ráadásul a télen megint teljesen felkopaszodott. Megelégeltem és visszametszettem rendesen. Már hajt, de a takácsatkákkal nem tudom mi van, utána kell nézni. Most kiraktam az üvegtetős teraszunkra, meglátjuk, lesz-e belőle valami, a nyarat ott tölti.
Előzmény: Tozatu (9)
Tozatu Creative Commons License 2003.04.11 0 0 19
Akkor van remény,de jó!
Előzmény: felixanyul (18)
felixanyul Creative Commons License 2003.04.10 0 0 18
keso, kiszaradt, eltavozott ebbol a vilagbol. az also reszen viszont zold kis izek nonek, ugyhogy ugy tunik abbol meg lehet csodacserje
Előzmény: Tozatu (17)
Tozatu Creative Commons License 2003.04.04 0 0 17
A söndörgésben nincs kártevő?Nem száradt ki a költözködés alatt?Esetleg vízbe dughatod,vagy szólj Taramirának.
Előzmény: felixanyul (16)
felixanyul Creative Commons License 2003.04.03 0 0 16
hat egyelore nem mozdulnak. ugy tunik, mintha a felso resze (amelyiket gyokerezteto porba dugtam) kezdene osszeesni/elszaradni. volt a tetejen 2 levelkezdemeny, most meg ossze van sondorodve. mit tegyek?
Előzmény: Tozatu (15)
Tozatu Creative Commons License 2003.03.24 0 0 15
Éljen a tavasz és a két csodacserjéd.
Előzmény: felixanyul (14)
felixanyul Creative Commons License 2003.03.24 0 0 14
a ragacsos gombocskekbol sarga kis pelyhes izek nyiltak ki, asszem mar tudom, h mit jelent a konyvekben a "jelentektelen viraga van":)
nagyon megsajnaltam szegenyt, h ezert kuzdott vagy masfel honapot es kozben meg a leveleit is elhullatta. szerdan kettenyisszantottam szegenyt, gyokerezteto porba dugtam a felso szarat, es elultettem, remelem megmarad, es azt is, h az also szar uj levelek hoz.
ok mar az uj lakasban varjak a tavaszt
Előzmény: Tozatu (13)
Tozatu Creative Commons License 2003.03.01 0 0 13
Egyszer virágzott kettő nálam is,de ragacsos ilyesmikre emlékszem még.
Előzmény: felixanyul (12)
felixanyul Creative Commons License 2003.02.28 0 0 12
mar csak napok kerdese a tavasz...
a felkopaszodott csodacserjemen a viragnak nevezett vmi eleg erdekesen alakul, mostmar legalabb 12 cm-es es a gombolyded piros izek alatt ujabb gombocskek nottek. egyre gyanusabban nez ki. latott mar vki ilyet? mi lesz ebbol?
Előzmény: Tozatu (11)
Tozatu Creative Commons License 2003.02.17 0 0 11
Jó lenne hinni,hogy egyszer tavasz lesz!
Előzmény: felixanyul (10)
felixanyul Creative Commons License 2003.02.17 0 0 10
nem, csak huzatot kaphatott szegeny. de most kivettem az ablak kozul, most a teve tetejen pihen. a viragarus neni azt mondta, h tavasszal majd vagjam kette a szarat es akkor az eredeti agas-bogas lesz, a teteje meg uj eletre kel. csak lenne mar tavasz. szerintetek marc. 10-e korul mar eljon? (kivennek egy het szabit regeneralodni, viragokat ultetgetni, elutazni egy kicsit)
Előzmény: Tozatu (9)
Tozatu Creative Commons License 2003.02.13 0 0 9
A krotonnal mindig előbb-utóbb így járok.Nem lett takácsatkás,nincs kis pókhálószerű a levelei közt?
Előzmény: felixanyul (8)
felixanyul Creative Commons License 2003.02.13 0 0 8
az egyik furtocske letorott, a masik meg mindig nyulik, mostmar vagy 8-9 cm-es lehet, de a piros gumocskak csak nem kezdenek el kipattanni. ami viszont szomoru, nagyon szomoru, h el kezdte potyogtatni a gyonyoru voros leveleit: -4. asszem hideg volt neki a 2 ablak kozott, a konyv azt irja ne legyen 16 C alatt telen sem.
Előzmény: felixanyul (7)
felixanyul Creative Commons License 2003.01.18 0 0 7
a furtocskek nonek tovabb, most kb. 3-4 cm-esek, az egyiken a piros pottyok helyen most feher viragkezdemenyek kezdtek el kibujni, juj, nagyon izgulok!
Előzmény: felixanyul (6)
felixanyul Creative Commons License 2003.01.13 0 0 6
hat egyelore nem tudom megmutatni, mert meg mindig a no furtocskeje, most kb. 2-3 centis lehet, es piros kis pottyok vannak rajta. nagyon varom mar en is, hogy kideruljon, milyen a viraga...
Előzmény: demjengi (5)
demjengi Creative Commons License 2003.01.06 0 0 5
Kroton?? Nekem kétszer is volt, de sosem láttam virágozni. Kiváncsi lennék milyen a virága.
Előzmény: barnetto (4)
barnetto Creative Commons License 2003.01.02 0 0 4
Biztos ismered ezt a szobanövényt, legfeljebb más néven: Kroton; Codiaeum variegatum variegatum.
Szép, színes levelei vannak.
Előzmény: demjengi (2)
felixanyul Creative Commons License 2003.01.02 0 0 3
benti, nalam a ket ablak kozott lakik es gyonyoru szinekben pompazik. egyelore meg csak novoget a furtocskeje, majd jelzem, ha kinyilt, nagyon varom mar.
Előzmény: demjengi (2)
demjengi Creative Commons License 2003.01.02 0 0 2
Ez kinti növény vagy benti?
felixanyul Creative Commons License 2002.12.30 0 0 1
jajdejo, jajdejo, nagyon kivancsi vagyok! vegre nalam is viragzik valami telen... illetve ez igy nem igaz, mert van egy vitorlaviragszeru novenyem, na az folyamatosan viragzik... de azert nagyon izgulok ezert a csodacserjeert
Előzmény: barnetto (0)
barnetto Creative Commons License 2002.12.29 0 0 0
Bizony ám! Virágzik. Fürtös, illatos, sokak szerint szagos, de virág.
Előzmény: felixanyul (-)
felixanyul Creative Commons License 2002.12.29 0 0 topiknyitó
a kedvenc novenykem, apolgatom, dedelgetem. most a kozepen az uj hajtasok helyen, nott valami gumocska, piros kis pottyokkel, olyasmi, mintha viragkezdemeny lenne. lehetseges ez? viragzik a csodacserje v hulyecske vagyok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!