Keresés

Részletes keresés

Abdhul Creative Commons License 2011.05.02 0 0 105

Miért nem állt ki a pulpitusra, és cáfolta?

 

Egyébként még él?

Előzmény: papirnadrag (102)
tüzes nyíl Creative Commons License 2011.02.02 0 0 104

Szerintem pedig egy faszkalap provokációja. Már csak azt kéne tudni ki az a tehetségtelen verselő aki akármilyen célból is egy ilyen förmedvényt össze tudott hozni erős a gyanum, hoghy közülünk való.

Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.31 0 0 103

A Regős eléggé hírhedt, attól kitelik ilyesmi. Nem tűnik provokációnak.

Előzmény: papirnadrag (102)
papirnadrag Creative Commons License 2009.05.31 -1 0 102
Vajon miért van az, hogy ezt a verset szinte kizárólag szélsőjobbos portálokon (barikád.hu, jobbik.net, virtus.hu, mariaorszaga.hu ....stb) lehet olvasni, és sehol egyetlen hiteles forrás arról, hogy ezt valóban Dr. Regős Péter írta?

Vajon miért van olyan érzésem, hogy az egész csak egy eszement zsidógyűlölő gusztustalan provokációja?
_Ember_ Creative Commons License 2007.08.15 0 0 100

"Hangosak a fasz magyarok,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágó'k.
Lesózzák a földjeiket,
Felszámolják történelmüket,
Eltünnek majd nem sokára,
Elmennek a bús picsába.
Úgy rühelem minnyájukat,
mocskos, gyilkos falkáikat,
s mikor himnuszukat hallom,
felfordul a teli gyomrom.
Panaszkodnak, nyavajognak,
Ök sehová sem tartoznak,
Mindenki az ellenségük,
Nincsen nekik kistestvérük.
Mindenki utálja öket,
Magyar férfiakat, s nöket,
Mindegyiküket megvetik,
De egyiküket sem szeretik.
Elveszett tekintélyüket féltik,
De mások a nyelvüket sem értik,
Nem tartoznak nyelvcsaládba,
Csak a tetves, bús picsába."

No, Regős Péter költőnek sem utolsó.

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.01 0 0 99
Szerintem egy faszkalap provokátor.
Előzmény: nyman (98)
nyman Creative Commons License 2006.02.01 0 0 98
szerintem ez a masik idiota, gyorgypeter. Az elmult hetekben ez mar a 3. ilyen log. Az elozo ketto mulatsagosabb volt
Előzmény: Törölt nick (97)
egyket Creative Commons License 2003.01.19 0 0 94
Ha tényleg nem szoktál regössel találkozni a fürdőszobában (bár szerintem, ha lenézel, láthatod az alhasi szerveit), figyelmedbe ajánlom, hogy az Indexen csak a seggnyalók szokták urazni rajongásuk tárgyát (ld. Reghös úr, Orbán Viktor Polgári Miniszterelnök Úr, stb.). Sokkal kevésbé lennél ellenszenves, ha mellőznéd ezt a gyakorlatot. Bár ismerve a doktorka nárcisztikus hajlamait (miközben Narcissusunk 1 bandzsa portásra hajaz), persze nem lep meg.
Előzmény: punifeladat (93)
punifeladat Creative Commons License 2003.01.18 0 0 93
Azt javaslom, hogy ha tényleg komolyan gondolod, hogy Reghös úr érdemei elévülhetetlenek, akkor nyiss erröl egy topikot. Add cimnek, azt, hogy "REGÖS PÉTER elévülhetetlen érdemei!"
Előzmény: terrateniente (87)
punifeladat Creative Commons License 2003.01.17 0 0 92
nagyon szivesen karmincza.
Előzmény: Törölt nick (91)
polites Creative Commons License 2003.01.16 0 0 90
irapuato idézi ebben a topicban először (34)
Egy nappal korábban a topicnyitóban más "best of Regös" idézetek forrásaként a Magyar Hírlap online fórumát adja meg. Feltehetően ez is onnan van.
Megadhatná irapuato a topic címét is, ha még él ott a topic.
Előzmény: Törölt nick (89)
punifeladat Creative Commons License 2003.01.16 0 0 88
Te hecsedli15!
A gengszter alatt Regöst, vagy Medgyessyt kell értenünk?
Előzmény: hecsedli15 (86)
terrateniente Creative Commons License 2003.01.15 0 0 87
Jó, de ha mégis összefut vele valahol, akkor azt is kérdezze meg tőle, hogy mit szól ahhoz, hogy Kertész Imre 1986-ban patkánynak nevezte az államtotalitárius rendszer vezetőit. Medgyessy Péter akkor pénzügyminiszter-helyettes volt, Kovács László pedig a Külügyminisztáriumban államtitkár... Bush elnökhöz pedig dr.Regös úr ajánlotta be őket... Elévülhetetlenek dr.Regös úr "érdemei"...
Előzmény: punifeladat (85)
hecsedli15 Creative Commons License 2003.01.15 0 0 86
Rengetegen fogják meghallgatni ezt a gengsztert.
Előzmény: terrateniente (80)
punifeladat Creative Commons License 2003.01.15 0 0 85
Kedves terrateniente!
Össze még nem futottam vele, de e-mail-en már érintkezem vele. Kérésedet tolmácsolom, bár ez neked is módodban áll, ha tudod az e-mail cimét. Ha nem tudod és kéred akkor megadhatom neked, mert nem titkos.
A fürdöszobai tükör sztoridat vettem, de az nagy ökörség, ezt te is tudod, de miért ne gonoszkodj, ha már büntetlenül megteheted.
Ahogy én kivettem Regös úrból, nem úgy hangzott, hogy Medgyessy nagy támogatója lenne, de lehet, hogy én tévedek, ellenörizd le vele.
Előzmény: terrateniente (84)
terrateniente Creative Commons License 2003.01.15 0 0 84
Punikoma, ha netán összefutna valahol a dr.Regös haverjával (netán a fürdőszobában, a tükör előtt) :Đ, akkor legyen kedves megkérdezni tőle, hogy ugyan mi ösztökélte arra, hogy az álrala gyűlölt magyarok közül egy olyan magyart támogasson meg a Bush elnökhöz intézett levelével, akinek az apja nyilas minisztereknek volt a miniszteri titkára, nevezetesen Magyar Élet Pártja egyik "jeles" antiszemita miniszterének, Jurcsek Bélának, de szolgálta Szász Lajost is, akit 1945 után háborús bűnösként kivégeztek, sőt Medgyessy Béla Désen ténykedett minisztériumi alkalmazottként 1944-ben, amikor onnan Dés zsidó lakosságát Auschwitzba deportálták. Ha jól értettem dr. Regös szavait, éppen az a problémája szegénynek, hogy ilyen magyarok intézték el az ő népét, és emiatt haragszik most a leszármazottakra. De akkor Medgyessy Péter mégis miért kivétel, mitől jobb magyar ő dr.Regösnek, mint mi, többiek? Meg dr.Regös úr azt is kifejtette, hogy a kommunistákat sem csípte soha. Medgyessy Péter ráadásul kommunista is volt, sőt titkosrendőr, a KGB irányítása alatt álló kádári tikosrendőrségnél. Nem értem, mégis miért felel meg dr.Regös úrnak Medgyessy Péter, miközben a Medgyessy-féle apák által elkövetett bűnök miatt utálja az egész népet? Nem értem, punikoma, legyen olyan kedves megkérdezni dr.Regös urat, ha összefut vele valahol! Előre is köszönöm! :Đ
Előzmény: punifeladat (83)
punifeladat Creative Commons License 2003.01.15 0 0 83
terrateniente!
Én nem ismerem személyesen az illetöt, de megkeresett az e-mail-em alapján. Visszakérdeztem ezt a konkrét összegszerü felvetést.
Az állitja, hogy nem néhány százezerröl van szó, hanem tizmillióról, s nem is az összeg az érdekes szerinte, hanem az eljárás, amely politikai sikra helyezte a kifizetést, söt még a családját is meghurcolták a per miatt, amit nem is semleges helyen, vagy az USA-ban inditott, hanem az alperes székhelyén Magyarországon.
Kritizáljátok, leugatjátok, de nem figyeltek arra, hogy miröl beszél.
Előzmény: terrateniente (79)
punifeladat Creative Commons License 2003.01.15 0 0 82
Karmincza!
Csatlakozom hozzád, engem is érdekel, hogy hol mondta, mikor mondta, mivel összefüggésben mondta, és bizonyitható-e, hogy ha valaki mondta is, az biztosan ö volt-e?
Előzmény: Törölt nick (81)
terrateniente Creative Commons License 2003.01.15 0 0 80
Szóval, dr.Regös, a Magyar Zsidók Világszövetségének szóvivője így beszél... De hol vannak a máskor oly hangos elhatárolódást óbégatók (akik minden mondvacsinált vád alapján óbégatják az elhatárolódást)? Most hol vannak, amikor egy konkrét dr.Regös konkrét rasszista szövegét elődja, ráadásul a Magyar Zsidók Világszövetségének szóvivője is egyben, nem ám csak egy sima New York-i "világpolgár"... Hol van most Bánó András és a Napklete, hogy a náci szöveget elemezgesse órákon át? Hol vannak most a csaholók, akik olyan érzékenyek a "politically correct"-től eltérő beszédre? Hol vannak most a mindig felháborodók? Hová tűntek a fiúk? Ez a szöveg "politikailag korrekt"? Vagy tán attól függ, hogy ki mondja? Dr.Regös mondhatja, mert ő az, aki? Kilóg a lóláb...

dr. Regos irja:

"Én valóban észvesztöen magyarellenes vagyok.
Minden okom meg van rá.
Ahol csak tehetem betartok és be fogok tartani nekik.
A példaképem Cato római szenátor, aki minden parlamenti beszédét úgy fejezte be, hogy
"egyébként javaslom Karthágó terljes elpusztitását."
Szeretem Funart is mert rávilágit ezeknek az Európába betolakodóknak a történelmi
aljasságaira.
Trianon cimen szeretnék, ha Európát visszacsatolnák a Hortobágyhoz, miközben Etelköz
valójában Afrika szerves része, legalábbis kulturális értelemben.
Schiff cikkében már több mint 20 hozzászólás foglalkozik velem, söt az én nevemben is
irnak. én ezt rendkivüli módon élvezem, mert tiszta bizonyitéka annak, hogy milyenek a
magyarok. Becstelen, eszetlen, primitiv, pogány fattyú fajta.
Hánynom kell ha rájuk gondolok.
További életemben - ezt igérem - csak azon munkálkodom, hogy a magyarság
gonoszságaival megismertessem a tengerentúli embereket."

Előzmény: irapuato (34)
terrateniente Creative Commons License 2003.01.15 0 0 79
kaleb: Amennyire sikerült kivennem szavaiból emögött az egeket ostromló, gigászi magyargyűlölet mögött valami elszámolásai vita van az egyik magyar napilappal, amely érvényes bírósági ítélet ellenére sem fizeti ki néhány százezer forintos járandóságát. Meg arról is, hogy zokon vette, hogy lejudeonácizták itt az indexen.

Ó, megható, kaleb oltvtárs, ahogy dr.Regös elvtársadat megpróbálod tisztára mosni, de minden igyekezeted ellenére felhívom a figyelmedet a tényekre, amelyeket folyton-folyvást meghamisítasz. Először is dr.Regös már azelőtt kifejtette, hogy mennyire utálja a magya népet, az "etelközieket", mielőtt még azt is tudta volna, hogyan kell nicket regisztrálni az Indexen. A sajtó beszámolt dr.Regös úr leveléről, amiben kifejtette, hogy mennyire utálja a magyar népet, majd ezt követően jelent itt meg, és még jónáhányszor kifejtette, hogy mit is kellene tenni a magyarokkal, például el kellett volna vinni Auschwitzba az összes "mocskos magyart" (ahogy dr.Regös fogalmazott). Tehát ma már mindenki pontosan tudhatja, miféle érzések fűzik dr.Regös urat a magyar néphez. De valóban megható, ahogyan a magát liberálisnak beállítani szándékozó kaleb fundamentistákat megszégyenítő módon mosdatja a náci beszédű dr.Regöst. A képmutatás egy "szép" példája...

Előzmény: kaleb (57)
terrateniente Creative Commons License 2003.01.15 0 0 78
Kertész Imre nevezte "patkányhatalomnak" az államtotalitárius rendszert, és patkányoknak azokat, akik a rendszer győztesei voltak, ahogy ő fogalmazott. Nem is tudom, hogy miért éppen a patkány szó jut eszembe, amikor dr.Regös szóba kerül... Bizonyára a Kertész által körülírt patkány-mentalitás rémlik fel lelki szemeim előtt, ami meglehetősen hasonlít ahhoz, amilyennel dr.Regös rendelkezik: egy világhatalom vezetőinek nyal be hatalmas nyelvcsapásokkal, amikor magát amerikai "hazafinak" adja elő,. és ecseteli, hogy mennyire szereti a legerősebb világhatalom vezetőit, és közben a legutolsó nácikat is megszégyínítő módon egy egész népet gyűlöl, pontosan úgy, ahogyan azt legutolsú nyilas brigantik tették a zsidókkal. Dr.Regös mentalitása olyasféle mentalitás, amit Kertész Imre "lepatkányozott", és amilyennel a német náci birodalmi vezérkart kiszolgáló nyilas pribékek voltak felvértezve. Hogy "judeonáci" lenne? Nem pontos: szerintem simán csak jelző nélküli náci.
Előzmény: punifeladat (71)
egyket Creative Commons License 2003.01.15 0 0 77
Ha utálnánk a szomszédainkat, nem gyanús, hogy mi is leszólnánk őket? Legalább a minden szentnek... elve alapján?

És ne beszélj rólunk T/2-ben, vagy írj angolul. Megértjük.

Előzmény: punifeladat (76)
punifeladat Creative Commons License 2003.01.13 0 0 76
Igen Mr. Jones jól olvastad román a közvéleménykutató intézet is, meg a lakosság is. Nyilván azért hangsúlyozod ezt igy ki, mert nagy valószinüséggel összejátszanak, nemde?
A magyaroknál ilyen nem fordulhat elö, hiszen a magyar közvéleménykutató intézet többnyire a mongol lakossággal foglalkozik, a magyar lakosság véleményét egy adott kérdésben pedig a zanzibári közvéleménykutató intézet méri és dolgozza fel.
Igen jól olvastad!
A románok szerint a második helyen vagytok, söt állitólag a szlovák hirügynökség szerint Irak csupán célfotóval gyözött ellenetek.
De sebaj, majd a visszavágon behozzátok azt a minimális hátrányt.
Ha a szemellenzöiteket kicsit kiengednétek abból az erös szoritásból, látnátok azt is, amit a világ lát, hall, beszél rólatok.
Előzmény: MrJones (72)
punifeladat Creative Commons License 2003.01.13 0 0 75
Vazallus?
Hát ha jól megfizetik akkor persze vállalom, de elöre kérem az ajánlatokat!
Póniló helyesirási hibáit tartsd meg pónilónak, de az én hibáimat légy szives tárd elém, hiszen még a jó pap is holtig tanul, hát még én, aki csak felnézek rád, a nagy egyketre!
Előzmény: egyket (73)
MrJones Creative Commons License 2003.01.12 0 0 74
"... mert én határozottan elitélem azokat az Indexes topikokat amelyek semmi mással nem foglalkoznak, mint Dr. Regös Péter mószerolásával."
Regös en bloc mocskolja a magyar népet. Mit gondolsz, ezért talán fényesre kéne neki nyalnunk?

"...hanem arról amit ö nem szeret, vagyis rólatok és arról a beteges "magyar kultúráról", amit ti itt védeni próbáltok vele szemben."

Védje a rosseb, a magyar kultúra létezik, és létezni is fog akkor is, amikor Regösnek már az orvosi kartonja is szétrohadt valamelyik pszichiátria raktárában.
EGyébként mi alapján mondod, hogy "beteges"? Tudod, amit mi itt kultúrának tartunk, az (egyetemesen)szép és jó, ergo elggé nehezen lehet beteges. Legfeljebb az lehet az, aki annak gondolja.

"Aki kétségbe vonja azt a jogát, hogy szabadon véleményt nyilvánitson Magyarországról, a annak népéröl, kultúrájáról, politikájáról és szokásairól, az nemcsak mafla, hanem a demokrácia esküdt ellensége."
Szóval Regösnek szerinted lehet véleményt nyilvánítani rólunk, de nekünk nem Regösről. Érdekes a demokráciafelfogásod.

"És aki egy ilyen megnyilvánulást ámokfutásnak nevez az maga az ámokfutó."
Persze. Aki engem lehülyéz, az hülye. Na ne röhögtess már.

"A magyar az egyetlen nemzet a földkerekségen, amelyik még mindig képtelennek bizonyult szembenézni azzal az aljas gyilkos múlttal, amivel már a világ minden népe szembenézett."
Nem tudom, de a kommunista 40 éva alatt, mintha nemigen titkolták volna azt a gyilkos múltat (saját legitimitásukat is erősítendő), tehát ismerjük a történelmet, épp eléggé, hogy ne akarjunk ezzel a részével még egyszer szembenézni.
Nyugodtan eLhiheted, hogy én személy szerint sajnálom azokat a rémtetteket, és tőlem telhetően mindent megteszek azért, hogy ez mégegyszer elő ne fordulhasson, de ezen túl mit vársz? Sem az időt nem tudom visszaforgatni, sem pedig hamut nem fogok szórni a fejemre azért, amihez nekem személy szerint közöm nincsen.

"Ez az, ami képtelenné tesz benneteket mások kritikus észrevételeinek befogadására, megértésére és az abból való tanulságok levonására."
Dr. Regös "kritikus észrevételeit" (gyűlölettől átitatódott ocsmány fröcsögését)elolvastuk, megértettük (Regös utál bennünket, mint a ****-t) , a tanulságot is levontuk (Regös kezelésre szorul).

Szerintem Regös light-okra sincs itt szükség.

Előzmény: punifeladat (71)
egyket Creative Commons License 2003.01.12 0 0 73
Nem te vagy regösnek az a nyomorult kis vazallusa, aki póniló néven szaladgált az indexen? Nagyon hasonlóak a helyesírási hibáitok. Mindegy, ki vagy, borzasztó nagy baromságokat írsz. Miért nem tanulsz inkább románul, eredetiben 100x jobbak ezek a felmérések.
Előzmény: punifeladat (71)
MrJones Creative Commons License 2003.01.12 0 0 72
"A román közvéleménykutató intézet végzett felmérést a román lakosság körében."
Most akkor mi vaaaan?
A románok szerint Irak után mi vagyunk a legszélsőségesebbek?

Vagy miiii?

Előzmény: punifeladat (70)
punifeladat Creative Commons License 2003.01.12 0 0 71
Az alábbiakat csak és kizárólag azért idéztem, az amerikai hetilapból, mert én határozottan elitélem azokat az Indexes topikokat amelyek semmi mással nem foglalkoznak, mint Dr. Regös Péter mószerolásával.
Ezt az egészet én egy jelenségnek tekintem és egy ponton túl már egyáltalán nem Regös úrról szól, hanem arról amit ö nem szeret, vagyis rólatok és arról a beteges "magyar kultúráról", amit ti itt védeni próbáltok vele szemben.
Regös úrat személyesen nem ismerem, de az irásait annál inkább a budapesti Kurirból és a torontói Menórából.
Szerintem kitünó újságiró és közismerten nagy hazafi. Persze nem magyar hazafi, hiszen hogy is lehetne azt számonkérni rajta, amikor ö amerikainak vallja magát.
Aki kétségbe vonja azt a jogát, hogy szabadon véleményt nyilvánitson Magyarországról, a annak népéröl, kultúrájáról, politikájáról és szokásairól, az nemcsak mafla, hanem a demokrácia esküdt ellensége.
És aki egy ilyen megnyilvánulást ámokfutásnak nevez az maga az ámokfutó.
Judeónácinak pedig öt elsödlegesen és nem véletlenül éppen a magyarok azon része tartja annak, amelyik közvetve vagy közvetlenül éppen szerves része a nácizmusnak, akárcsak a szimpátia szintjén is. A magyar az egyetlen nemzet a földkerekségen, amelyik még mindig képtelennek bizonyult szembenézni azzal az aljas gyilkos múlttal, amivel már a világ minden népe szembenézett. Még a németek is, hiszen a német végülis egy kultúrnemzet.
Magyarországon teljesen mindegy, hogy jobboldali vagy baloldali, fasiszta, vagy kommunista erök vannak hatalmon.
Mindkét oldal ugyais magán viseli azt a magyar kultúrát, amiröl Regös úr beszél.
Ez az, ami képtelenné tesz benneteket mások kritikus észrevételeinek befogadására, megértésére és az abból való tanulságok levonására.
Én is ott éltem közöttetek évtizedeken át és pontosan követni tudom, amiröl Regös úr és mások, például Kertész Imre és például Czeizel Endre is beszél éppen a napokban a Magyar Hirlapban megjelent interjújában, amit mindenkinek ajánlok elolvasásra.
Előzmény: punifeladat (70)
punifeladat Creative Commons License 2003.01.12 0 0 70
Éppen ma olvastam az alábbiakat az Amerikai Magyar Népszava 2003. január 10.-i számának 3. oldalán.
A cikk cime, "Magyarország Irak után a legszélsöségesebb"
A román közvéleménykutató intézet végzett felmérést a román lakosság körében. A Multimedia Political Communication nevü intézet szerint a világon a legszélsöségesebb politikát folytató országok sorrendje,
1. Irak 17.1 százalék
2. Magyarország 11.7 százalék
3. Az arab országok összessége 11 százalék...
A megkérdezettek 42 százaléka szerint a magyar-román kapcsolat hamarosan még rosszabbra is fordulhat.
Hajrá Románia


kaleb Creative Commons License 2003.01.06 0 0 69
Értelek.

A kirekesztésnek kultúránk számtalan kifinomult módját dolgozta ki. (Börtön, kórház, elmegyógyintézet, száműzés, elhallgattatás, megbélyegzés.) Én nem vagyok ennek híve.

De ez a téma nem biztos, hogy ennyit ér. Azt mondtam, hogy ráérünk akkor beszélni vele, ha komolyan vesz minket, és megtisztel azzal, hogy érvel, de legalább mesél. Addig kár szót vesztegetni a dologra. (Persze ennek feltétele, hogy visszakaoja nickjét. Nem ő az egyedüli. Másoknál (pl ef_) is az amnesztia mellett lennék. )

Előzmény: Bulibubus (64)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!