Tudom, és azt szeretnéd, ha csak Te irkálhatnál ide, a fórumba. És olvasgathatnád magadat. Csak ehhez nincs szükség fórumra, sőt internetre sem. Ezt otthon is megoldhatod. Magad, magadnak.
Nem vagyok oda a helyesírásomra, csak ajánlottam egy versenyt Neked, egy másik topicban.
Egyébként minden ember követ el hibát, ezért tettek a ceruza végére radírt.
"Ormossy válasz erre | adatok | e-mail 2002-12-25 20:06:47 (1)
Semmi baj. Csak gondoltam ellensúlyozni kellene a fórumon megjelent rengeteg topicot, amik arról szólnak mit nem tud Medgyessy.
Van amit Orbán V. sem tud. Talán.
(Bár ő majdnem mindenhez ért...)"
erre gondolsz? 50 éves létedre elég gyermekes fikatopic volt. a bicigliről (ha már úgy oda vagy a helyesírásodra) nem is beszélve...
Akadály egy szál sem. Csak az lenne a kérésem, hogy hozzunk létre egy polgári kört, akik ellenőriznék, hogy nehogy valaki dongót álcázzon bringának. Mert így nem kunszt elengedett lábbal kerekezni. Remélem, hogy tudod, hogy mi volt a dongó? Kis motoros bicaj. Elképzelem, amint az alcsúti VB-n OV Fidel Castro elött egy szakállnyi előnnyel célba ér. Aztán mindketten versenyszónokolnának. Gyönyörű verseny lenne.
Egyedül azt nem tudom, hogy Orbán Viktor ex miniszterelnök úr tudott-e bármikor is elengedett kézzel biciklizni. De azt igen, hogy jól áll neki a kék ing, amivel a fiam is egyetértett. Ezt ellenőrizhetitek is egy Őt dicsőítő topicomon. Bicikliben is a kék állna Neki jól. Főleg, ha a kezét is közben elengedné. Ha a lábát is elengedné, az már MP kvalitásait is meghaladná.
Ha valaki tudna valami frankó forrást, megnyíthatnánk a Tour de Alcsútot, ahol a világ elengedettkezűek bringázhatnának elsőként:-DDD
Én nem mondtam, hogy az a jobbosok műve.
És ha már mások is követtek el hasonlót, akkor most mi a baj? Mondjuk, hogy én is csak szórakoztam. Meg kíváncsi voltam, hogy ezt egyesek hogyan reagálják le. Örülök, hogy a nagy többség - Veled együtt - humorosan fogta fel, és nem a "kommenyista-szociál-ballib média" kezét vélte felfedezni a dologban.
Bevallom, én is humornak szántam az egészet, nem gondoltam, hogy egyik is két hozzászólásnál többet megér.
De a jó moderátorok azonnal összevonták mindet. Mit gondoltok, a Medgyessyről szóló ostoba topicokat miért nem vonják össze?