Tudnátok a futóművel kapcsolatban véleményeket mondani? Hogyan viseli a magyar útviszonyokat? Nagyon kemény a rugózása, nagyot tud ütni a rosszabb utakon vagy azért élhető?
Szia! Nagyon érdekes ez a hang, főleg a motortérből. Nekem 35i-m van, szóval ugyanaz a motor, csak gyárilag kicsit gyengébb. Pár hónapja kellett összes injektort kicseréltetnem, mert valami hasonló hang jött a kipufogókból, le-leálltak a hengerek, de csakis hidegindításkor 3-5 percig, utána mindig megszűnt, pont mint neked. Nem rég pedig a vezérműlánc adott hangot 58000 km-nél, ezért azt is lecseréltettem. Hibakód van? Kipufogónál milyen hang jön, amikor ezt csinálja? Csak hidegindításkor, vagy minden indításnál? Ami még esetleg eszembe jutott, hogy reggeli hidegindításnál zárva van a jobb oldali kipufogó, és sokkal dúsabban jár a motor, hogy felfűtse a katalizátorokat. Esetleg a magasnyomású pumpával is lehet kapcsolatban, szokott rendetlenkedni. Gázadásra hogy reagál, mármint hangügyileg?
Köszönöm, köszönöm...
Szerintem a lexebb autó, bár élőben még előbb meg kell nézzem, hogy bizonyosan állíthassam.
Szerdán tudtam meg az árát: 14 és 15.5 milla (a2.5 és a 3.0). Kicsit kevesebbre számítottam, de szerintem egy-két év múlva alig hazsnáltan ennek már majdem a feléért hozhatsz magadnak Németo.-ból...
GGG