hellóka!én úgy tudom, hogy csak mézes barack és mézes málna van.ha netán még holnap délutánig beszerzitek légy oly kedves és dobj egy privit, mert ma nem tudtam sehol se megnézni, aztán marad a holnap este és a szilveszter reggel esetleg még gyorsba.köszi!!
konie!!!!!!! ez a 2literes Fütyülős minden ízben van???? mert a fiúknak említettem, és ők is be akarnak szerezni ilyet szilveszterre:)) nekik bodzás vagy mézes málnás kellene.....
Köszike, a "tacskóra" én is gondoltam, csak olyan messze van. :S Na mindegy, valahogy csak beszerzem azt a 2l-es gyönyörűséget...Azt hittem van valami tapasztalt férfiember ezen a téren már....Ezelőtt én se hallottam róla, meg nem is láttam, gondolom az ünnepekre adták ki, vagy mi a szösz. :D
Hellóka! Kis segítséget szeretnék kérni!!S.O.S. Szilveszterre bulit szervezek.Időm meg nincs mindenhova elmenni és lecsekkolni az árakat, meg keresgélni, meg mindent. Szóval kívánságlistát kaptam, hogy ki, mit szeretne inni.Sör, bor, pálesz az alap. Viszont egyik ismerősöm olyannal állt elő, hogy van valami 2l-es fütyülős.Azt meg hol a rákba tudok venni??Cba-ba, match-ba néztem eddig, de nuku.Nincs arra időm, hogy mindegyik boltba bemenjek, meg ráadásnak két ünnep között még munka van, túlóra, meg év végi zárás.blöeee :S Szóval plíííz help, hol tudok oylant venni Pesten??
Nem átsiklottam a téma felett csak nem tudtam linkelni olyat. Nekem ezek a zenék mp3-ban vannak meg. Ha ez neked így jó akkor elküldök 1-2 számot e-mailben.
tudnál valamit tőle mutatni amit mondjuk nagyon szeretsz? annyira kíváncsi vagyok:P morfologust már megkértem de ő átsliklott a téma felett, én pedig ezt egy finom jelzésnek vettem :)
a belga az jó azt is bírom..de gondolom akkor ha nem belgaként mennek oda hanem ez a mégötlövés meg baumax vagy mi akkor ez is arra utal,hogy nem belga lesz ott és nem azok a zenék lesznek hallhatóak. Ha bootlegről van szó rossz nem lehet. Ha meg még tilos rádiós arc is lesz ott akkor ez egyfajta biztosíték nekem a hangulatról.
juuj bootleg/mashup az nagyon megy!! Szóval jó! Ha olyan zenék mennek majd,mint az MTV Mashup válogatásokon akkor már meg is van hol a helyem. Ugye olyan zenék fognak ott menni?
na akkor kérlek szépen oszd meg velem azt a tuti tippet amit nekem is meg kell tudnom:P Mert nálam még teljesen körvonalazatlan,hogy mi merre hogyan mivel miként.
Hát igen ha egy szórakozóhelyre akarsz menni akkor az jó ha idejében eldöntöd. Először is azért mert olcsóbb a jegy elővételben, másodszor pedig nem biztos hogy lesz még jegy egyáltalán. Én ezért is döntöttem el a napokban hogy hova is menjek.
a házibuli és a koncert/party kevesebb szavazatot kapott ,mint a többi. Én a kocsmát nem veszem bele...az elég alpári módja a szilveszterezésnek főleg,hogy nem Angliában vagyunk hanem Magyarországon. Szóval a magyar kocsma kultusz lényegesebben más,mint mondjuk egy külföldi. Amit ebből ki akartam hozni,hogy többen nem fogják zenével,piával és barátok kombójával ünnepelni az újévet. Pedig kínálatból mindig van elég. De a másik része az embereknek az az mikor kb 3 nappal előtte döntik el,hogy mégis buliznak és már sehova se tudnak eljutni emiatt jövőre inkább letesznek róla.
Sokan kötelező bulinak fogják fel az egészet, hogy el kell menni valahova bulizni meg minden... de az elég durva hogy akik szavaztak azoknak a 40-50% nem az otthonán kívül tölti a szilvesztert. Ez egyszer oké, de rendszeresen (minden évben) én be nem vállalnám.
Sziasztok! Én egy jó tippel tudok előállni, annak aki házibuliba megy, vagy szervez. Hívjatok el egy koktélost tök ingyen! Nincs kiszállási díj meg semmi. Csak az ottani fogyás számít. Úgyhogy ha van kedvetek dobni a hangulaton akkor kérem hogy írjatok mailt ide. Vagy több infó: www.csikosd.5mp.eu
szóval a magyar emberek ennyire szeretnek szilveszterkor bulizni Komolyan mondom,hogy ha a szilveszter nem arról szólna,hogy bulizni kéne akkor többet buliznának!
Sziasztok! Ismét aktuális a téma! Ajánlanám magunkat, gyertek hozzánk szilveszterezni! Mi egy nagyon olcsó lovastanya vagyunk, távol a világ zajától, de nem a világvégén! Szabadszálláson vagyunk, Budapesttől 80, Kecskeméttől 35 km-re. A szállás 2000 Ft, a teljes ellátás 3000, a lovaglás 1500 Ft. Tehát egy teljes nap két lovaglással :8000 Ft. Ha van hó is, éjfélkor kimegyünk lovasszánnal az erdőbe, és ott koccintunk. Nagy buli nem lesz, de egy hangulatos, családias légkör, nem nagyüzemi.
D-3 Music Klub / Dos Dios-Retro étterem (ex Árpád-ház étterem) (Bp. V. Kossuth Lajos u. 20.)
1. terem: Retro party - 70-80-90 évek legismertebb, legnagyobb slágereivel 2. terem: Bonanza Banzai, Ákos és az elmúlt három évtized magyar alternatív, New Wave zenéi 3. terem: Depeche Mode,The Cure, New Wave, Dark Wave (Dj-k: Face-x, Falconlaci, Józan-Géza)
Extrák: - 3 db projektor - ingyenes Welcome Drink és pezsgő éjfélkor - retro konyha ingyenes szendvicsbárral és mérsékelt italárakkal - csocsó - nyereménysorsolás éjfél után melyen utazást, illetve 2 db 2 személyes vacsorát lehet nyerni!