Keresés

Részletes keresés

Turulmadár Creative Commons License 2002.12.15 0 0 7
Hmm, nekem walami Koncert a Köztársaságért dereng... Azt mondták, hatvanezer. No, én kinn woltam - ha az a hatvanezer igaz, akkor a másfél millió is. :]]
Előzmény: Droopy (5)
iratmegsemmisítő Creative Commons License 2002.12.15 0 0 6
Ez már a másik kormány idejében is kiderült, hogy mindig a kormánypártok képviselői dominálnak a hírekben, mert a háttéremberek tudatosan időzítenek valami "fontos" bejelentenivalót az ilyen eseményekre, hogy aztán arról jól beszámolhasson a sajtó. Ezt néhányan azzal igyekeznek ellensúlyozni, hogy egy csomó ellenzéki sajtótájékoztatónak is teret adnak. Ettől totálisan élvezhetetlenné válik a hírszolgáltatás.
Ha megnézed, itt is egy db. Mádl, ill. egy db. Orbán következik a három db. Medgyessyre. Nem jó ez, de úgy látszik, pillanatnyilag ennyi energiabefektetésre hajlandók a köz szolgái.
Előzmény: Turulmadár (-)
Droopy Creative Commons License 2002.12.15 0 0 5
Szvsz meg varjak a hivatalos letszambecslesi adatokat. eddig a 2000 a kozel 10000 es a 2,5 millio kozott kell donteni:)
Előzmény: Turulmadár (3)
Turulmadár Creative Commons License 2002.12.15 0 0 4
Szerintem mindenképpen ez:
"A kormányfő fiatalok előtt"
vö. "Rákosi pajtás az ifjúság között" ;]
Előzmény: Turulkoma (2)
Turulmadár Creative Commons License 2002.12.15 0 0 3
Hmmm, az MNO komolyabb hírszolgálattal bírna, mint a nemzeti hírügynökség?
Előzmény: Droopy (1)
Turulkoma Creative Commons License 2002.12.15 0 0 2
Zavarban vagyok.Melyik a jelentösebb hir?
Droopy Creative Commons License 2002.12.15 0 0 1
Erdemes megnezni az mn0 0ldalat is. Az elso tudositas 19:04 perckor jelent meg rajta.
luciluca Creative Commons License 2002.12.15 0 0 0
0!
Turulmadár Creative Commons License 2002.12.15 0 0 topiknyitó
Érdemes egy pillantást wetni a hirek.mti.hu oldalra. Az első 3 nagy hír Medgyessyről szól, az első rövidhír is. A délutáni tüntetésről szó sem esik...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!