Keresés

Részletes keresés

NLQ Creative Commons License 2003.01.05 0 0 94
ha egyetertesz vele ird ala te is a peticiot

Ingyenes Valóvilág kamerákat!

http://www.petitiononline.com/vv2/petition.html

Követeljük, hogy az RTL klub üzemeltessen az interneten ingyenesen minimum 1 szerkesztett videocsatornát hanggal és egy másik videocsatornát szintén hanggal.
Ameddig ezt nem teszi meg, NEM SZAVAZUNK AZ ÉLŐ MŰSOROKBAN!

Törölt nick Creative Commons License 2002.12.31 0 0 93
Kedves Zoli ! Amit írsz az tetszett, és totál igaz... Én csupán mentegetni kívántam ezt a semmiresejó shitet azzal, hogy előhoztam a pszichológiát. Jól tudom, hogy a kísérlet egyik alapvető feltétele a megismételhetőség... ahhoz pedig ugyanennyi f...szt kellene ismét összehordani egy rakáson, mint az első adásban. Ez még akár teljesülhetne is, amilyen alakok jelentkeznek :). (Éppen ettől félek, hogy ez végtelen műsor lesz emiatt. Túl nagy a mintavételi lehetőség hazánkban.)

Szerintem ha valaki kihívást keres, az inkább keressen magának NORMÁLIS munkát. Ha meg valaki annyira nem hiányzik senkinek, hogy hónapokig eltűnhet az ismerősei elől, az akár fel is kötheti magát. És miért az ilyen ágyúzsíradékból lesznek a sztárok ?

A live web-ről még annyit, hogy aki a reality után érdeklődik, az kapcsolódjon rá a börtönökben bekötött camokra. AZ reality.

Halihó, C.

Előzmény: BZoltan (92)
BZoltan Creative Commons License 2002.12.31 0 0 92
Cercamon,

"Pszichológiailag valóban érdekes kísérlet lenne..."

a nagyanyamnak meg ha kereke lenne...
Amugy nemkeves hozzaszolasban azt probalom lekommunikalni, hogy ez a pszichologiai kiserlet nem mas mint a teve altal kitalat reklamduma azoknak a potencialis tevenezoknek akiket a real time seggmosas es orrturas meg nemzes taszit ugyan, de egy entellektuellul hangzo pszichologiai kiserlet az mar odavonz a teve ele :)

Olyan ez, mint amikor loszart becsomagolsz es 1000 forintert arulod... a primitivje az szo nelkul megveszi, az ertelmesebbjenek pedig mondani kell valami tudomanyos jellegu dumat es akkor megnyugszik a szkeptius lelke e smar veszi is a loszart.. de ugyanazt a loszart veszi :)

Nincs ezekben a teves reality show-kban semmi pszichologia. Egy szerkesztett show az egesz, majdnem ugyanaz mint a szomszedok, csak itt elhitettek, hogy ez igaz... oszt hova legyek... a Blair Witch projectrol is elhittek hanymillioan, hogy igaz, meg az anno elhiresult termeszetvedelmi ironikus propagandafilmrol is elhittek, hogy tenyleg letezik egy Pakurafagius Oxitoxicus nevu allat amelyik gumit es olajat eszik es a tiszta levegon elpusztul... esatobbi esatobbi. Mit van ezen furcsa... ahol a mosopor intelligens a bank meg a legjobb segitotars a fogkrem pedig ved a bacilusok ellen az intiom betet pedig aboldogsag csucsa a szaraz bor meg az egyetlen problema... ott en nem csodalkoznek :)

a netes verzio meg leragott csont, meg akkor is, ha az ujszulotteknek minden vicc ujj, sokan azt hiszik, hogy a www akkor talalodott fel amikor bacsalmasban a telehazba bekotottek az elso modemes terminalt :) pedig a vilag egyebb mar jobban elhulyult reszein mar evek ota megy a netes rejszolas a live web kamerakra

z

Előzmény: Törölt nick (90)
BZoltan Creative Commons License 2002.12.31 0 0 91
szerbusz arrakis,

Sajnos nem vagyok Gyori... es a nevem is -h val irodik :)

z

Előzmény: arrakis (86)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.30 0 0 90
Szió ! Ismét beletenyerelve a gondolatokba: Nekem sem a szereplőkkel van (a legtöbb) bajom. Őket az öregisten tudja milyen paraméterek mellett kiválogatták, a síkprimitívtől a teszetosza ügyeskékig, de végülis emberileg már az is önmagában szép, hogy vállalták. Pszichológiailag valóban érdekes kísérlet lenne, csak nem tudom mire irányul. (Biztos nagyon földhözragadt vagyok, de valahogy nehezen értem, hogy már a harmadik nap miért kell vadidegenekkel a nemi élet felé kacsintgatni, miközben sápadtan-döbbenten bámulják az attrakciót az odahaza hagyott és állítólag könnyes szemekkel visszavárt párok. Ne már a bezártság miatt legyen. A seregben mi sem mehettünk ki egy hónapig, mégsem fanyalodtam rá a szobaparancsnokra :). Vagy parancsba kapták a Mindenható TV-től ?) Szóval az igazi gond a tálalás és a média elszállása az égbe. Úgy vélem egyféle negatív sztárcsinálás folyik a sz@ros profitért, mert sajnos a szimpatikusabb szereplőket is megutáltatják a nagyérdeművel. (Mesterséges utálatgyártás : pl. az újságíró szakma csontig ki van azon kattanva, hogy egyes kiesett, amúgy szakmai szemmel enyhén szólva is butuska lánykáknak szerkesztő-műsorvezetői állást ajánlottak fel csak úgy. Biztos nem a lányok kapaszkodtak ezért, de hülyék lesznek visszautasítani... és sorolhatnám).

A nagyérdemű esetében pedig határozottan megijesztett, hogy szép hazánk csaknem 10%-a leült szavazni. Mi a frász lehet az oka ?

A netes webkamera szerintem is inkább vérkomoly reality, mint ezt a alább szólók megpendítették. Ott nincs vágás. Másrészt nem tizentudoménmennyi mila meg lakás reményében mutogatják a v@l@gukat, hanem egyszerű poénból. Azért van különbség... Ja, és nincsenek olyan idegesítő showmenek mint Buci, aki állandóan úgy visít meg ordít mintha folyamatosan a matyiját masszíroznák (bocs, de nagyon idegesít... ).

Továbbra is BÚÉK !

Friderikusz Calligarisz Creative Commons License 2002.12.30 0 0 89
Ez így ahogy van vérciki. Két gagyi műsor hülyiti kishazánkat.
arrakis Creative Commons License 2002.12.30 0 0 88
Vegyenek valóságsót, a Tescoban most 2899 Ft/15 dkg!
Előzmény: Orgia007 (87)
Orgia007 Creative Commons License 2002.12.30 0 0 87
Vesszenek a valóságsók!
arrakis Creative Commons License 2002.12.30 0 0 86
Szia, exgyőri Balogzoli, te itt??:))
Előzmény: BZoltan (83)
muzsikás Creative Commons License 2002.12.30 0 0 85
El, a szemetek.
Előzmény: Váradi Március (84)
Váradi Március Creative Commons License 2002.12.30 0 0 84
Eladta magát. Bocskorral együtt! Olcsó siker.
Előzmény: muzsikás (82)
BZoltan Creative Commons License 2002.12.30 0 0 83
CZW,

ne hulyeskedj....

IBM, Siemens, Nokia, GE es meg sorolhatnam. Volt boseggel mar akkor is Magyarorszagon sok nagy ceg akiknek igenis alapkovetelmeny volt a vastagkabel...
de hangsulyozom, hogy Europaban ekkor mar messze elterjedtebb volt a magan ISDN ami mar igen jo anyag volt.

z

Előzmény: CZW (81)
muzsikás Creative Commons License 2002.12.30 0 0 82
VIP Big Brodersz. A gyengeség rémtette! Vutykó Trutykó és bunkóci lett!
CZW Creative Commons License 2002.12.30 0 0 81
jo, akkor mondj 3 olyan ceget '97-bol mo-n, ami >20k dolgozoval rendelkezett.

ps. attol nem lesz valami szakmai marhasag, hogy te allitod :) ettol meg az en kolam nem lesz kevesbe buborekos >:)

Előzmény: BZoltan (79)
BZoltan Creative Commons License 2002.12.30 0 0 80
de hulye vagyok :)

Idle=Ident

az a sok munka az agyamra ment

z

Előzmény: BZoltan (79)
BZoltan Creative Commons License 2002.12.30 0 0 79
CZW,

faradj az adataimhoz... ropke utannajaras utan hamar rajossz, hogy milyen cegnel es mikor, mennyit dolgoztam :) En az Idle statuszomnak tulajodnitok egyolyan jelentoseget, hogy az amit magamrol allitok a forumokon azok leelenorizhetok es megtudhato dolgok...
Annyit elore elarulok, hogy nem az M$-nal dolgoztam :) azt inkabb titkolnam

"es tovabbra is fenntartom, hogy 256k-nal vastagabb vonalat nem sok ceg engedhetett meg maganak."

tolem aztan annyi es akkora szakmai marhasagot tarthatsz fenn amennyit csak akarsz.. az en sorom ettol nem lesz melegebb :)

z

Előzmény: CZW (78)
CZW Creative Commons License 2002.12.30 0 0 78
konyorgom, ne altalanossagokat mondjal, hanem konkretumot. mondd azt, hogy en a MS hungarynal dolgoztam '98-ban, es a 40k dolgozobol 15k-nak 386/64-es hozzaferese volt. akkor elhiszem.

igy csak parasztvakitas :)

es tovabbra is fenntartom, hogy 256k-nal vastagabb vonalat nem sok ceg engedhetett meg maganak.

Előzmény: BZoltan (77)
BZoltan Creative Commons License 2002.12.30 0 0 77
CZW,

azt hogymelyikunk nincsenkepben azt inkabb hagyjuk :) gyanitom, hogy kettonk kozul nem en vagyok az...

Ha nemcsak irnad a hozzaszolasaidat hanem olvasnad is maset akkor erzekelhetned, hogy Szerintem a Richter a maga 4000 emberevel szerintem nem nagy ceg.. meg kevesbe IT ceg es meg kevesbe telcom ceg :) de ez teged ne zavarjon... en 1998 ev elejen mar telko cegnel dolgoztam mint programozo masik 40 ezer munkatarsammal egyut :) es ezeknek igen komoly hanyadanak volt igenjo minosegu net hozzaferese..de ez se zavarjon...
A maganszemelyek meg mar 1996-ban is munkahelyrol neteztek...azok mindenkeppen akik nem a babolnai tojasgyarban vagy a torokszentmiklosi gabonafeldolgozban dolgotak es nem is az oroshazi huskombinatban.

de latom,hogy te csak kotocc meg szemelyeskedsz... szoval legyen igazad, en egy hulye tudatlan korlatolt segg vagyok es fogalmam sincs a net vilagarol...

szerbusz,

z

Előzmény: CZW (75)
little747 Creative Commons License 2002.12.30 0 0 76
Szóval így lehet sz@rból pénzt csinálni. Csak az a szomorú, hogy addíg nyomják amíg a mérleg pozitív lesz. Amúgy csak azt nem értem, hogy akad egyáltalán ember aki hajlandó azért fizetni, hogy "szavazhasson".
CZW Creative Commons License 2002.12.30 0 0 75
Mivel azt allitottad, hogy a net mar ot eve is televolt ilyen szemettel, gondoltam abban benne van, hogy itthon is lehetett nezni. Itthon viszont 33.6-os modem volt a standard maganszemelyeknel, amivel max 120x100-as kepmeretben 2fps-el tudtad volna nezni ezeket a dolgokat.

Es en beszelek maganszemelyekrol, mivel most maganszemelyek nezik a bb-t es a vv-t.

Ja, en nagyvallalatnak hivom a Richtert, ahol pl 4000 ember dolgozott, es nekik 128k-s vonaluk volt '97-ben. az neked eleg kutatoi ceg? Eleg nagyvallalat?

Az a baj, hogy azok a t muegyetmistak, akiknek a fenekebe volt dugva a 100-as halo (btw '97-ben ha jol remlik meg az sem volt a muegyetemen, de a kollegiumokban biztos), meg vannak gyozodve rola, hogy mindenkinek olyan van. Pedig dehogy...
'97-ben a tvnet halojan lehetett 10M-s halon jatszani, de kulfoldre (mert ugye ott volt ez a fajta szemet elsosorban es kizarolag) nekik is 64k-s vonaluk volt. Parezer userre.

Adsl-t te emlegetted, ugyhogy akkor tenyleg ne vitatkozzunk technikarol, mert nem vagy kepben :D

Ps. letojom, hogy par kivaltsagos ember >2M-s vonalon ult '97-ben, de akkor sem ok voltak az altalanos, mint mostansag hala istennek az egyre inkabb terjedo kabel/adsl.

Előzmény: BZoltan (73)
BZoltan Creative Commons License 2002.12.30 0 0 74
bujek neked is

z

Előzmény: Törölt nick (72)
BZoltan Creative Commons License 2002.12.30 0 0 73
CZW,

"konyorgom, ki a francot erdekel europa?"

gondolom azt a tobbi szazmillio embert akit viszont nem Magyarorszag erdekli :)

"magyarorszagon ot eve meg a 33.6-os modem volt a standard, isdn-rol epp hogy szo esett egyeseknek"

maganszemelyeknek lehet.. de ki a franc beszelt itt maganszemelyekrol???

"a nagyvallalati internetezes pedig 256k-s berelt vonal volt 150-4k emberre."

nagyvallalatnak en nem a kakamatyi bt-t hivom Jaszalsohidan :) Megnyugtatlak, hogy 1997-ben a Magyarorszagon aktiv informatikai es telekommunikacios multicegek R&D osztalyain igen jo minosegu vastagkabel figyelt, az egyetemek kabinetjeiben es a kutatok munkaallamasain ugyancsak.

btw ki a fene mondta, hogy adsl 5 eve volt mar??? Na mindegy... technikaroll latom kar vitazni.

z

Előzmény: CZW (68)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.30 0 0 72
Mos mennem kell,majd legközelebb tovább tépjük egymást. OK? :DD

Boldog Uj éÉvet!

Előzmény: BZoltan (70)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.30 0 0 71
Bocsi, mivel ott volt az előzményekben a nevem magamra vettem...:))

Jártam már többször már a meában, de most valahogy nem érzem szükségéd és Te se vedd etzt annyira komolyan ha lehet:))

Előzmény: BZoltan (70)
BZoltan Creative Commons License 2002.12.30 0 0 70
:) valamiert az a kepzeted, hogy en vitatkozok veled.. pedig nem.

Ugye nem baj, ha a hozzaszolasaimban nem szoritkozok a te allitasaidra valo reagalasra... tehat ugy melleslegesen leirhatom a maganvelemenyemet? :)

Amugy ha mar azt allitottad, hogy szimplan lehulyeztelek (btw mea culpa befigyelt mar?), de legalabbis te ezt ertetted ki a hozzaszoalasombol.. akkor kierthetned igazan azt is, amit valoban kommunikalni szandekoztam.

kezcsok,

z

Előzmény: Törölt nick (67)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.30 0 0 69
Én meg ere válaszoltam, hogy nem is a szerkesztett műsorra gondoltam, hanem a netre...:))

És ha hiszed ha nemnekem tényleg érdekes volt azt figyelni teljesen kivülállóként, hogy mire hogyan reagálnak és azt is nagyon érdekes volt figyelni, hgy ugyanazt a cselekedetet illetve reakciót itt a neten az adott topikban hányan hányféleképpen értelmezik. Nyilván nem vadiuj dolgokat fedeztem fel, de sok mindenre megerősítést kaptam. Ráadásul mindennek a tetejébe kaialakult egy jó kis közösség a topikban, ahol jókat lehet vitázni, viccelődni, egymást gyepálni és egymást a fellegekbe emelni. Szóval sokszor nagyon jól szórakoztam és nem a műsoron, hanem a beszélgetőtársak között.:))

Előzmény: BZoltan (66)
CZW Creative Commons License 2002.12.30 0 0 68
"5 evvel ezelott Europaban mar elterjedt volt az ISDN meg otthoni hasznalatra is es az ADSL mar evek ota elerheto volt emberi aron a komolyabb fovarosokban."

konyorgom, ki a francot erdekel europa? magyarorszagon ot eve meg a 33.6-os modem volt a standard, isdn-rol epp hogy szo esett egyeseknek, adsl-rol nem is hallott az ember. (btw, hol volt 5 eve adsl?)

a nagyvallalati internetezes pedig 256k-s berelt vonal volt 150-4k emberre.

Előzmény: BZoltan (53)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.30 0 0 67
azt gondolom nagyon elbeszélünk egymás mellett.

>. A valosagshow-k egyike sem ertekelheto kiserltetnek, ugyanis a teveben megjelent osszefoglalok dirket szerkesztettek

2. Az allitasokkal ellentetben nem korszakalkotoan uj az otlet ugyanis a net mar regebben tele volt live webcam-ekkel amikkel a netezok kukkolhattak.

tehat.. pontosan miert is olyan erdkes egy szerkesztett musor? miert is olyan nagy mediaesemeny egy n+1. alkalommal mukodo ismert mediamechanizmus???

Én egyiket sem állitottam:))

Előzmény: BZoltan (65)
BZoltan Creative Commons License 2002.12.30 0 0 66
"Én azt írta, hogy szivesen figyeltem, az emebrek kapcsolatainak alakuklását, hatalmi harcaikat, mert egyébként sehol nincs lehetőseégem emberi viselkedéseket kivülállóként figyelni."

:) kedves bolondos noci... elejetol fogva azt szajkozom, hogy az amit te az emberi kapcsolatok alalkulasanak es hatalmi harcanak tartasz az egy tudatosan szerkesztett TV musor, kb annyi koze van a valosaghoz mint a baratok kozottnek meg a szomszedoknak, vagy a szabo csaladnak.. amik mind mind nagyon nepszeru musorok vagy legalabbis azok voltak :)

Feltehetoleg ertelmesebb vagy azoknal a surmo tomegeknel akik csak egy franko parzast meg csocsoket akarnak latni a valosagshow-ban :) ezert te arra a marketing szovegre vagy erzekeny amiben azt hitettek el veled, hogy te itten mostan nagy valodi konfliktusokat es kapcsolatokat fogsz latni :)

Ezzel kezdetm kedves olvtars es ez ennyit jelent, sem tobbet, sem kevesebbet.

z

Előzmény: Törölt nick (64)
BZoltan Creative Commons License 2002.12.30 0 0 65
:)

ha te az en 29. hozzaszolasombol azt olvastad ki,hogy en szimplan lehulyeztelek, akkor szerintem hagyjuk a beszelgetest.

Nem az volt ugyanis az ertelme.

Az ervekbol meg nem fogytam ki, de nem is ervelek sem a valosagshok mellet sem pedig ellen.

Szerintem a valosahshow-k semmi masok, mint olcson gyarthato musorok amik jelleguknel fogva nagy kozonsegeket vonzanak a teve ele. A gyartok merketingmodszerei pedig nevetsegesek es komolytalanok mivel:

1. A valosagshow-k egyike sem ertekelheto kiserltetnek, ugyanis a teveben megjelent osszefoglalok dirket szerkesztettek

2. Az allitasokkal ellentetben nem korszakalkotoan uj az otlet ugyanis a net mar regebben tele volt live webcam-ekkel amikkel a netezok kukkolhattak.

tehat.. pontosan miert is olyan erdkes egy szerkesztett musor? miert is olyan nagy mediaesemeny egy n+1. alkalommal mukodo ismert mediamechanizmus???

De biztos en nem ertek valamit :)

z

Előzmény: Törölt nick (63)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!