B00tolaskor kiir magarol egy eleg hosszu es bonyolult karakters0r0zatot az alaplap onmagarol, ez alapjan beaz0n0sit60 a neten es visszakeresheto az alaplap "tartalma".
A szomszédomnak segítek újratelepíteni egy Electro Worldben vásárolt PC-t. Ha valaki vett ott ilyen csodamasinát kérem, hogy segítsen, mert én nem boldogulok vele és az XP is felsült hardware felismerésben...
A csodamasina neve: CHS Supernum Office Pc
Na ehhez sikerült az EW-nek nulla azaz 0 darab telepítőcd-t adnia.
A masina alapját egy alaplap (Mercury?) és arra integrált valamilyen hang és videokártya képezi amiről fogalmam sincs, hogy mi lehet.
1) Megnéztük a számlát amin természetesen nem szerepel tételesen, hogy mit tartalmaz a konfiguráció
2) Betelefonáltam a PC Klinika nevű helyre ahol nem tudták megmondani, hogy mi van ebben a konfigurációban (ez azért érdekes)
3) Kissrác úgy tudta, hogy van a gépben egy GF MX2-es valamilyen videókártya amit nehezen tudnék elképzelni egy alaplapra integrált 8 Mb-os XP által SiS valaminek felismert videokártyáról...
4) Család ott állt összetörve és úgy érezték, hogy ők nem azt a gépet vették meg amit eladtak nekik
5) Én vagyok a láma és rosszindulató, hogy azt feltételezem, hogy az EW sumákolt.