Jó kis ajándékokat lehet itt is találni, mindenféle témakörben,https://picurkashop.hu/ nekem az ezoterikus ajándékok jönnek be a legjobban a csajok oda vannak értük.
Valami igazán különleges és hasznos ajánék után kutattam az interneten és ma ráakadtam egy ikuponra. Igaz, hogy karácsonyi ajándéknak írják, de bármilyen alkalomra ideális, sőt, mondhatni hogy tényleg a legjobb:) Nézzétek meg: kupon
Engedje meg hogy bemutatkozzam Pongrácz Sándor vagyok,egyedi fém tárgyak készítésével foglalkozom Egerben.
Fő tevékenységi köröm a nemesacél titán ezüst arany érem,emlékérmék,plakettek készítése.
Ha valakinek a kiemelkedő munkáját szeretné elismerni vagy nevezetes esemény van önöknél,esetleg kedves munkatársuk nyugdíjba vonul ajándékozza meg egy egyedi emlékérmével.
Szeret ön vagy ismerőse pókerezni ?
Akkor jó helyen jár,mert itt kártyaőrt is talál.
A fotó megsárgul a DVD összekarcolódik a wincseszter elfüstöl ! Kedvenc fotóját fémbevésem.
Kedves tőled, de nem hiszem...., hogy jókedvűkben tették.
Képek nincsenek róla, egy másik fórumon már jelentkezett egy debreceni alapítvány és ők megköszönték, nem űztek gúnyt belőle.
Hülyéskedtek, na ne kapd fel a vízet..:))
Tényleg nagyon szép gondolat tőled és remélem lesz is aki értékelni fogja és megkeres. Sok sikert! Szerintem tedd be ide a képeket is, mert akkor könyebben észreveszik.
Szemét disznók vagytok. Miért kell kiröhögni valakit, ha egy csomót dolgozik és azt NEM PÉNZÉRT AKARJA odaadni .........
Ha olyan nagy okos vagy, csak azért hírdettem, mert nem akarom, sem rátukmálni valakire, sem házalni vele. Ha valaki nem pénzt adományoz, már nem ember.
Infantilisak, csak sajnálni tudlak titeket..........
AJÁNDÉKoznék: egy gyerekekkel foglalkozó alapítványnak ajándékoznék kb. 10 db (amatőr módon) festett üveget, hogy tetszés szerint tovább ajándékozzák, vagy értékesítsék.... stb.