Keresés

Részletes keresés

zsizska Creative Commons License 2002.12.10 0 0 17
Ne keseredj el minden esetben, ha a rendesnek gondolt lány mégsem az. Egyszerűen ismerkedni kell tovább a következő rendesnek látszó lányokkal, előbb-utóbb kialakul, hogy melyik az, amelyik neked is jó, meg te is jó vagy neki. Főleg, ha hiszel a fiú-lány barátságban. Részemről nem hiszek ebben, méghozzá azért nem, mert mindig az egymást vonzónak találó ffiak és nők kezdenek barátkozni és ez előbb-utóbb valamelyik oldalról további kívánságokhoz vezet. Ideális esetben mindkét oldalról. Úgyhogy a nyomulásra biztatóknak is lehet némi igaza, mert egyszerűen lerövidítik a leírt folyamatot. Úgyhogy hajrá!
Előzmény: gárfild (-)
miluuu Creative Commons License 2002.12.10 0 0 16
Ja, van bennük valami mazochizmus.

Ha jó fej vagy, odafigyelsz rá, megpróbálsz segíteni ahol tudsz akkor csak egy jó fej barát lehetsz maximum. Van aki ezt kinövi de van egy nem elhanyagolható réteg aki nem. Azok világ életükben a tök bunkókra fognak bukni. Értem ezalatt, hogy nem meghódítani kell őt hanem nyomulni rá. Ja, és valahogy úgy tetszik a dolog mostanság, hogy ha nem szabad az érzelmekkel hadonászni az elején, mert abból nagyon nagy megalázások lehetnek.
Rányomulsz, érezteted vele, hogy igenis meg akarod ******, nyomatod a sexuális tartalmú kétértelmű poénokat, és ettől totál el lesz szállva. Vagy nem, van olyan is.
No, amit írtam azt szűrd meg mert most el vagyok borulva.

sergino Creative Commons License 2002.12.10 0 0 15
Állat!

Jól nyomod! Ezekkel tényleg így kell bánni.

Előzmény: Az Állat (13)


Forsberg Creative Commons License 2002.12.10 0 0 14
Hé Gárfild!
Nehogy nekem ilyenek miatt legyél depressziós! Vannak rendes lányok, csak nagyon meg kell őket ismerni ahoz, hogy lásd, rendesek. Az ilyen röhögős kis picsákat meg hanyagoljad! Szerintem próbálkozz a Nálad 1-2 évvel fiatalabbaknál, mert a korodbeli lányok úgyis idősebb pasikért vannak oda (főleg, ha 14-17 éves vagy)! És nem minden a kedvesség, igaza volt Állatnak! A jópofizás mellett elég rámenősnek is kell lenni és nyert ügyed van.
Előzmény: gárfild (6)
kobor62 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 12
Böbe baba, Manócskával és Mazsolával szerepelt anno.
Tyereskova meg űrrepült. Nem?:-)
Ajjaj!
Túl vén vagyok asszem:-))
Előzmény: padisah (11)
padisah Creative Commons License 2002.12.10 0 0 11
Hűűha, hát az régen volt.

Cica-mica valóban szerepelt a Futrinka utcában, Böbe babára nem emléxem.

The Tereskova bejön.

Előzmény: kobor62 (8)
Perverz állat Creative Commons License 2002.12.10 0 0 10
Nem feltétlenül szemét azzal aki rendes vele, de sajna van egy olyan tendencia, hogy a csajok egy részébe van némi mazochizmus (öntudatlanul), és a trógerekre tapadnak. Ettől még Te ne legyél tróger! :-)
Sokan próbálnak jó barátként közeledni egy csajhoz, meg megértést, lelki támaszt nyújtani, de ez nem igazán jön be. A jóbarátot nem értelmezik jó szeretőként autómatikusan. Sőt!
Előzmény: gárfild (-)
Ütvefúró Creative Commons License 2002.12.10 0 0 9
Minden csavar más tiplibe való.
Előzmény: gárfild (-)
kobor62 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 8
Böbe baba, ha jól emlékszem a Futrinka utcából való. Vagy az a Cica Mica?
Előzmény: padisah (5)
MOBRA Creative Commons License 2002.12.10 0 0 7
mert nem volt eddig szerencsed.
majd egyszer osszejon, csak keresni kell.
gárfild Creative Commons License 2002.12.10 0 0 6
Nem csak erről van szó.Az egyik a virágot amit a névnapjára rajzoltam röhögve mutogatta annak a srácnak.Meg voltak más dolgok is.:-(.Lehet nem volt okos dolog erről topicot nyitni,de emiatt annyira magam alá kerültem és nem tudom kivel megbeszélni,mert félek mindenki kinevetne.Mostanában nincs szerencsém a csajokkal és emiatt elvesztettem az önbizalmam.Reméltem hogy legalább jóbarátok leszünk.
Előzmény: igus (4)
padisah Creative Commons License 2002.12.10 0 0 5
Miért te pl rendes lány vagy :-) ?

OFF
Hmm, ezt a Bobe baba dolgot egy bizonyos Tereskova CD-n hallottam. Onnan van?

Előzmény: Böbe Baba (1)
igus Creative Commons License 2002.12.10 0 0 4
Te egyáltalán nem az "1 rendes lány"-t keresed, mert azokkal teli a város, hanem valami olyasmi lányt inkább, akinek te elég fontos tudsz lenni ahhoz, hogy csak te létezz a számára.

Ahhoz az érzelmi kapocshoz viszont nem elegendő, hogy együtt mentek a buszhoz - ez nem elég motiváció egy lánynak hogy azt érezze, hogy tehozzád tartozik. Ha csak beszélgettetek, érezhette, hogy te elég közömbös vagy neki, nem úgy léptél föl, mint egy potenciális fiúpartner, hanem csak úgy, mint egy érdektelen fiú a suliból, aki elég érdektelen ahhoz, hogy le se tojják.
Nyilván az a másik fiú, akivel mostanában nevetgélnek, az sokkal érdekesebb módon nyilvánul meg, udvarolgat, bókol, stb. és az ilyesmi jobban esik egy lánynak.

Ez teljesen független attól, hogy ez szerint döntöd el, hogy rendesnek, vagy nem rendesnek tekinted a lányokat a fiúválasztásuk miatt.

labia_minor Creative Commons License 2002.12.10 0 0 3
garfield az ovodas topic nem itt van...
Böbe Baba Creative Commons License 2002.12.10 0 0 1
Hímsoviniszta
Előzmény: rover (0)
rover Creative Commons License 2002.12.10 0 0 0
Mert 0 rendes lány van.
gárfild Creative Commons License 2002.12.10 0 0 topiknyitó
ELEGEM van:-(-Télleg minden lány szemét azzal aki kedves velük?A suliban barátkozni kezdtem két lánnyal akik magányosnak és kedvesnek,megértőnek tüntek.Együtt mentünk a buszig meg ilyenek.Én hiszek a fiu-lány barátságban.Most azonban napok óta hozzám se szólnak,ha én szólok meg barátságtalanok.Viszont egy másik-elég bunkó-sráccal folyton beszélgetnek,nevetgélnek és most már azzal mennek a buszig sőt abba bele is karolnak.Engem meg le se sz..nak.Lehet hogy ez nem probléma másnak,de én nagyon ki vagyok.Olyan megalázottnak és szerencsétlennek érzem magam.:-(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!