Keresés

Részletes keresés

Villanások Creative Commons License 2023.04.14 0 0 14
Happeniing Creative Commons License 2012.11.03 0 0 10

Igen-igen

Tibbe Creative Commons License 2002.12.10 0 0 8
A macskák el tudnak ugrani a tolakodó kutyus elől, aki megtanulja, hogy jobb, ha nem szemtelenkedik a felnőtt macskákkal, később meg kialakul a barátság, megfeleően tiszteletben tartják egymást!
Előzmény: Törölt nick (1)
Tibbe Creative Commons License 2002.12.10 0 0 7
Itt is ugyanaz a tanács--megtalálják a helyüket a " falkában" némi emberi segitséggel!
Előzmény: AliceCsodaországban (2)
Tibbe Creative Commons License 2002.12.10 0 0 6
Elhamarkodott itélet?
Ha nem volt mód és idő, akkor miért nem vettél egyet, lehet készen kapni!? Arra is idő kell, hogy elmenj az ajándék kutyaólért!
Vagy vigyék házhoz?

-Mi volt szándékotokban..!
nem közölted, ennek folyamodványaként milyen tanácsot, vagy segitséget vártál!

-Miből gondolod, hogy nagyobb létszámú ,különböző korú kutya és macska tartása az egy egyedi eset, ami csak nálad létezik!

-Milyen konkrét segitséget vártál....
Neten csak tanácsot lehet adni, {kutyaolat nem}------ azt megtettem, továbbra is megteszem!

Ui.: Nálam a lakásban folyamatosan TÖBB különböző korú kutya és macska van!Sőt, különböző nemű kutyák, és időnként kismama-kutyák,csetlő-botló kölykökkel, akik mind a macskákra másznak, de azok egy-két jólirányzott pofonnal helyreteszik a kutyagyerekeket! akik és akiket együtt lehet tartani, egy kis tapasztalattal és odafigyeléssel!

Előzmény: Törölt nick (5)
Tibbe Creative Commons License 2002.12.09 0 0 4
Szerintem is minden további nélkül el lehet fogadtatni a kutyát a macskákkal....
Ennyi idő alatt már nagyobb zöldséges-farekeszeket is összeszedhettél volna, és fóliatetővel ellátva eső ellen már összeeszkábálhattad volna azt az ólat....
ha már nem tetted meg, mielőtt a kutya hozzátok érkezett!
Mivel egy labrador nagyon barátságos, most eleven, mert kölyök, de valószinű nem is volt szándékotokban a lakásban tartani, ugy tűnik, hogy a kirakása csak a macskákra van fogva!
Előzmény: Törölt nick (-)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.12.08 0 0 2
Felhozom megint, valaki ajánljon fel már egy kutyaólt!

Én a te helyedben hagynám egy kicsit a macsekokkal, elintézik ők ezt szépen. Kicsit kell mondogatni, hogy mi az amit nem szabad meg ilyesmi, de mégegyzer hangsúlyozom, hogy ha az egyik állat kicsi, nagyszerűen megtalálja a saját helyét a falkában. (Ami a család és a már meglévő állatok.)

Előzmény: Törölt nick (1)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.12.07 0 0 0
Fölhozom, el ne süllyedjen, mert nagyon remélem valaki felajánl egyet. De addig is gondoskodjál neki valamiféle biztonságos meleg kuckóról. Az a lényeg, hogy a fold és a fekvőhelye gözött vastag szigetelés legyen, legjobb erre a hingarocell, és magában az ideiglenes ólban (ami néhány napig lehet mondjuk egy nagy papundekli doboz is szél és esővédte helyen) is meleg legyen, amit legkönnyebben úgy tudsz elérni, ha teletömöd szalmával pl. amibe belefúrhatja magát.

Más: nem tudom mi baja lenne a KISkutyának a macskákkal. Tapasztalatom szerint, ha vagy a kutya vagy a macska kicsi, vígan megbarátkoznak egymással, némi kezdeti helyrerakás után. KISkutya és NAGYmacska esetében ez úgy következik be, hogy a macsek néhányszor jól megkarmolja, aztán rendben van a dolog, a kutyus elfogadja helyét a csípéssorendben meg a családban. Nálam egy lakásban van 2 macska és egy kutya, és most a lányom macskája is itt van, de vígan össze lehet őket ereszteni. Szeretni soha nem fogják egymást, de a békés egymás mellett élés biztosítható.
Egyedüli reménytelen helyzet az, mikor nagy macskákat és nagy kutyákat akarunk összebékíteni.

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.07 0 0 topiknyitó
üdv, tegnap este óta, azaz egy napja vaan egy labradorunk, 3 hónapos. lakásban egyelôre nem bírjuk tartani a macsekok miatt.
se tehetségem, se pénzem nincs ólra momentán.

nincs valakinek egy kutyaólja?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!