Keresés

Részletes keresés

Mezőföldi 2 Creative Commons License 3 napja 0 0 835

Nos ezért lenne jó az adósok börtöne.

Előzmény: F_Zolee (834)
F_Zolee Creative Commons License 3 napja 0 0 834

Vajon ügyködik még ez a jóképességű ember? Több végrehajtás is van ellene amúgy de mivel "okosan" kb nincs semmilye így bírósági ügy is csak kidobott pénz ha valaki ilyen ellen lépne fel.

Előzmény: tuti011111 (610)
hendike555 Creative Commons License 2025.04.02 0 0 833

Volt pár nem túl pozitív vélemény,csak étdekes mód mind törölve lett…

Előzmény: KAripari (831)
ToMe92 Creative Commons License 2025.03.31 0 0 832

Szia!én ismerem a Pannonháza92 velük építkeztem

KAripari Creative Commons License 2025.03.31 0 0 831

Szia sikerült előrébb jutni, imperialrol szereztek infót 

Előzmény: vamcrew (778)
KAripari Creative Commons License 2025.03.31 0 0 830

Szia megkérdezhetem mi a tapasztaltak az imperial holding Gál kapcsolatban?

Előzmény: Potenciális_építtető (816)
nyesteb Creative Commons License 2025.03.28 0 0 829

Szia!

Ezzel az a baj, hogy itt, ahol élek, Zala megye, valamiért milliós négyzetméteres áron vállalják csak a téglaházat, míg például a felepitem.com 530.000ft/nm áron. Azért van különbség. Gyanús is, de azt mondják, hogy pl a fém/fa/könnyűszerkezetű ház felépítése nem kerül olcsóbba, mint egy tégla. Itt helyben 530-550 körül van a könnyűszerkezetes, míg a tégla ennek a duplája.

Kerestem, de nem is találtam itt kivitelezőt, aki a közelben lenne és normális áron adná négyzetméterét a háznak. Ezért keresek távoliakat én is.

Előzmény: LukacF (826)
Joanne246 Creative Commons License 2025.03.27 0 0 828

Sziasztok! 

Tud valaki ajánlani generálkivitelezőt Esztergom vagy Vác környékén? Láttam az ImperialHolding ajánlatát, de túl szép volt, hogy igaz legyen. Van bárkinek pozitív tapasztalata valamelyik céggel, akik ezen a környéken tevékenykednek?

Előre is köszönöm, ha tudtok ajánlani valakit! 

Palási Creative Commons License 2025.03.26 0 0 827

Tanulság ?

Nem kell építkezni !

Előzmény: LukacF (825)
LukacF Creative Commons License 2025.03.23 0 0 826

Ne viccelj már! Nyíregyházi céget javasolsz Kecskemétre? Az építkezés legfontosabb alapszabálya, hogy ha lehet 20-30km-es vonzáskörzetben válasszunk kivitelezőt. Kecskeméten vagy 15db kivitelező cég van. Ajánlani nem fogok, de van pár akitől óva intenék mindenkit: Helloház, Modernhome, Pannonház, Dreamhome

Előzmény: Viki987 (824)
LukacF Creative Commons License 2025.03.23 0 0 825

Nem tudom megmondani, hogy kivel érdemes építkezni, de azt biztosan el tudom mondani, kivel nem. Sajnos nagyon sok negatív tapasztalatot hallottam a Modern Home-ról – jellemző rájuk, hogy előre kérnek pénzt, viszont utána nem történik semmi érdemleges. Több forrásból is úgy értesültem, hogy erősen piramisjáték-szerű működés jellemzi őket. Én emiatt kizárólag olyan kivitelezőt kerestem, aki nem kér előleget, így jutottam el végül a Helloházhoz.

Több mint két évnyi kínszenvedés után ugyan beköltöztünk, de a kivitelezés során számos problémába ütköztünk. Telefonon szinte elérhetetlenek voltak, ha mégis sikerült beszélni velük, a megbeszélteket rendre nem tartották be. Az emailekre nem válaszoltak, az ügyfélkezelésük gyakorlatilag nem létezett. A műszaki ellenőrünk szinte mindent újra kellett, hogy javíttasson velük – elképesztően fárasztó és időrabló folyamat volt.

Az alaphoz vékonyabb vasakat használtak, a vízszigetelést hibásan kivitelezték, az ablakokat pedig úgy építették be, hogy alul-felül 3-4 cm-es hézagok maradtak – ami messze meghaladja az előírt 1-1,5 cm-t. Párazáró fóliaként valamilyen tükrös, csíkokban felszögelt anyagot használtak, ami így nem is tudja betölteni a funkcióját. A padlásra 30 cm helyett csupán kb. 20 cm szigetelés került. Egyedül a burkolójuk munkájával voltam elégedett, ő rendesen dolgozott, de a teljes projekt minősége és az ügyfélkezelés számomra botrányos volt.

Nem célom senkit reklámozni, és nem is tartom magam szakértőnek, de a műszaki ellenőrünk szerint Kecskeméten csak néhány olyan cég van, akiket valóban ajánlani lehet. Én a Helloházat semmiképp sem javaslom – véleményem szerint nincsenek tisztában azzal, hogy mit és hol építenek, és mindenhova a legolcsóbb anyagokat és alvállalkozókat használják, miközben ők az egyik legdrágábbak a piacon. Értem, hogy a profit fontos, de ilyen szintű minőség mellett ez hosszú távon nem fenntartható.

Előzmény: gyzola65 (821)
Viki987 Creative Commons License 2025.03.17 0 0 824

Szia!

Kecskeméten sok házat épít a Berill Házépítő Kft. Felépítem.com a weboldal, ami alapján megtalálod őket. Mi végül velük szerződtünk, az építkezés még csak most fog elkezdődni pár héten belül, de az eddigi előkészítési és szerződéskötési folyamatok alapján megbízhatónak tűnnek. Sok munkájuk van ott Kecskeméten, meg is lehet nézni őket.

Előzmény: gyzola65 (821)
nyesteb Creative Commons License 2025.03.16 0 0 823

Sziasztok!

A Border Building Kft-ről van valakinek tapasztalata? Egész elfogadható árat adtak házépítésre, de 2023 végi cégről van szó. Az ügyvezető állítása szerint már 7 éve SIP házakat épít, előtte pedig téglából épített. A Költözzma konzorcium tagja, nem tudom, hogy oda bárkit felvesznek, vagy van "belépő"?

Másik kérdés, tegnap hallottam egy másik házépítő értékesítőjétől, hogy az LSH ház sarkai megrepedtek egy házon, amit láttak. Ez valós probléma? Nem jó az illesztése?

Köszi!

Viki987 Creative Commons License 2025.02.25 0 0 822

Sziasztok!

Mi a Berill Házépítő Kft-vel szerződtünk, most fog kezdődni az építkezés, 02.28-a végső kezdési határidő. Eddig pozitív a tapasztalatunk velük, az előkészítés során nagyon értelmesen, tisztelettudóan álltak hozzánk, az elképzeléseinket figyelembe vették. Mindent részletesen, többször átbeszéltünk, a műszaki leírást, több ízben fixáltuk. Az ügyvezető nagyon normális, nyugodt ember. A 10% előleget befizettük már a szerződéskötéskor, 12 hónapos határidőt vállaltak. Saját műszaki ellenőrünk is lesz az építkezés során, reméljük a munka megkezdését követően is marad ez a pozitív benyomás. Amennyiben valakinek van tapasztalata velük, ne tartsa magában.

gyzola65 Creative Commons License 2025.02.23 0 0 821

Sziasztok!

Kecskeméten szeretnénk házat építeni. Akivel biztos nem kívánunk szerződni az a Helloház Kft. Konkrétan bárkit kérdeztem (műszaki ellenőrök és magánszemélyek( csak szidta őket. A tulajdonos elérhetetlen telefonon és elég silány minőségű házakat építenek.

Kaptam pár javaslatot, de arra lennék kívácsi, hogy személyes tapasztalatból kit javasoltnátok?

Potenciális_építtető Creative Commons License 2025.02.16 0 0 820

Köszönöm a választ. Esetleg valakinek van személyes tapasztalata is a felépítem.com / Berill házépítő Kft-vel?

Előzmény: napfuto (818)
napfuto Creative Commons License 2025.02.04 0 0 818

Meg mindig nem tudom mi tortent as imperiallal es a woowval, ugy ertem a ceghalo egyes tagjainak felszamolasan tul...

Az emlitett cegeket nem ismerem, de rovid ceginfos keres az alabbiakat hozta.

felepitem & okosepitkezes

Azert eleg meresz, amikor a honlap 10% eloleggel indit. Raadasul bar VT a Berill Házépítő Kft ugyvezetojekent mutatkozik be, az impresszum szerint az oldalak gazdaja a BRILIÁNS HÁZÉPÍTŐ Kft es valami egyeni vallalkozo. A ceg 2020as alapitasu, forgalma kb evi 7 haz epitesere eleg, ezzel szemben 200 epitett hazat mondanak. Foleg Kecskemet kornyeken aktivak

pannonhaz92

Ez egy 20 millios forgalmu ceg, BPn bejegyezve, becsi ugyvezetovel Kecskemet kornyeken. Ja es a kedvencem a 15%os eloleg, meg 60% szerkezet, szinten Kecskemet...

Előzmény: Potenciális_építtető (816)
JómárLackó Creative Commons License 2025.02.03 0 0 817

Üdvözletem!

Szeretném megkérdezni, hogy valakinek van valamilyen személyes tapasztalata vagy hallott-e valamilyen megbízható infót a kecskeméti Pannonház92-ről - Kenye... Im.e.

Előre is köszi szépen ha valaki tud segíteni.

Potenciális_építtető Creative Commons License 2025.02.01 0 0 816

Sziasztok!

Mostanában egyre több generál kivitelezőről derül ki hogy nem a házépítés a fő profiluk, hanem az átverés. Van itt köztetek olyan személy aki rendelkezik relevans tapasztalatokkal házépítés terén a felepitem.com / okosepitkezes.hu / Berill Házépítő kft és ezeket vezetö Vracari* *ihamerrel kapcsolatban? Házépítés előtt állunk és a látókörünkbe került ez a cég, de kissé tartunk az ismeretlenbe vágni a imperial és woowwos közelmúltbeli előzmények miatt is. Továbbá nem ad nagyon bizakodásra okot, hogy a cég 5 évés, egy székhelyszolgáltató településen és az építőipari tevékenység pedig elvileg 28 éves múltra nyúl vissza.

Így kíváncsi lennél van esetleg itt valaki akinek van konkrét tapasztalata velük legyen az megnyugtató, vagy kétségbe ejtő.

Köszönettel:

Egy potenciális építtető

Grounded84 Creative Commons License 2025.01.02 0 0 811

Írj : grounded84@aol.com

Előzmény: PeterFeltevo (810)
PeterFeltevo Creative Commons License 2024.12.29 0 0 810

Valahol fel tudjuk venni a kapcsolatot? 

itt nem látom az e-mail címed vagy facebookodat sajnos 

Előzmény: Grounded84 (809)
Hatlow Creative Commons License 2024.10.23 0 0 806

Nem az ő nevükben puhatolózok itt :))

Ha lenne időd légyszíves írjál már nekem érdekelne a sztori schroland90@gmail.com köszi

Előzmény: nemo99 (803)
chkar Creative Commons License 2024.10.19 0 0 805

Kedves qirentoren!

Szeretnénk ellenük közösen fellépni, amennyiben támogatja, kérem írjon a keramiahazkarosult@gmail.com email címre.

Előzmény: qirentoren (712)
napfuto Creative Commons License 2024.10.17 0 0 804

Az adamhouse premium konnyuszerkezetes, a Szakiellenor is merte ajanlani oket. Az alomterasz tavalyi forgalma nagyon alacsony volt, vagyis vagy ceghalo van mogotte vagy garazsceg (=redflag). A bauxon honlapjan nem talaltam cegnevet meg az adatvedelmi tajekoztatoban sem mert nincs (=geci nagy redflag). Az LSHt nem ismerem, de jo velemenyek vannak roluk es volt rendes forgalmuk, de az oldalon szereplo araik sztem picit elavultak.

Előzmény: gabxxx (801)
nemo99 Creative Commons License 2024.10.16 0 0 803

Van: próbálkoztunk velük, megszívtuk, áll benne némi pénzünk, építkezés áll (szinte el sem kezdődőtt), több ügyfél hasonlóan. Csőd szélén vagy inkább már benne vannak, jelenleg 4 végrehajtást látok folyamatban az e-cegjegyzek szerint. Alvállalkozók nincsenek kifizetve, céget elérni nem lehet, veled hogyhogy még szóba álltak? :) Ja, mert még új ügyfél vagy, hátha be tudnak húzni... Nehogy bármit fizess nekik, remélem még időben szóltam. Preda SIP -et messziről kerüld. Hacsak nem pont az ő nevükben puhatolózol itt :)) Én már mindent el tudok képzelni...

Előzmény: Hatlow (797)
Zöldár Creative Commons License 2024.09.24 0 0 802

Tanulság ! 

Nem érdemes építkezni, kész házat,   lakást kell venni!

gabxxx Creative Commons License 2024.09.23 0 0 801

Sziasztok!

1. https://alomterasz.hu/

2. https://adamhouse.hu/

3. https://bauxon.hu/

4. https://lsh-keszhaz.hu/

Ezekrő a cégekről bármi vélemeny, tapasztalat?

A cél egy kb. bruttó/nettó 60m2 könnyűszerkezetes ház lenne.

csabesz375 Creative Commons License 2024.09.21 0 0 800

Szia!

Tudunk beszélni privátban?

csabesz83@gmail.com

Előzmény: ToMe92 (719)
csabesz375 Creative Commons License 2024.09.21 0 0 799

Sziasztok!

Segítsetek: Pannonház92, Kecskeméten mond valakinek valamit? 

Építtetnék velük, de nem találok senkit, aki ismeri őket. 

Köszönöm!

Hatlow Creative Commons License 2024.09.18 0 0 797

Sziasztok.

Preda Sip-ről van valakinek véleménye? Vagy építetett már velük valaki? Egyszer beszéltem velük, szimpatikusnak tűnnek. A KöltözzMa cég partnerei, rendes irodával rendelkeznek, kiállítva a falszerkezet stb, szval nem egy meki étterembe kell tárgyalni. Ütemezett fizetés, ha én nem tudok biztositani, akkor nekik van fmv-jük, műszaki ellenőrük, szóval nem tiltakoznak a "saját" ellenőr ellen. Jelenleg 7 vagy 8 építkezésen dolgoznak, látogathatóak is. 1 évre vállalják a kulcsrakész állapotot jelenleg a sok munka miatt. Kb 510-530e/nm körül van + áfa.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!