Keresés

Részletes keresés

abalek Creative Commons License 2025.11.25 0 0 863

Wc tartályomból szivárgott a víz. Felhívtam és fotókat is küldtem. Az alsó vastag csöpög? Neeem! Felette, a tartály! Anyámnak adtam 25 ezret, én nem tudok odamenni a lakására, ennyiből tuti kijön. Ennek ellenére alul a vastag csövet kicserélte, felette (monoblokkos) nem.  A 25 ezret elvitte számla nélkül, a tartály tovább csöpögött. És igazából ami az undorító, hogy többször felhívtam és kértem, hogy jöjjön vissza és csak hitegetett. Holnap, meg itt mindjárt végzek és indulok!

0630 8939370 Jóri István KERÜLENDŐ!

TAYB91 Creative Commons License 2025.11.19 0 0 861

Szia,

Gondolkodunk mi is rajtuk. Megállapodtatok végül, meg tudod osztani a tapasztalatokat? 

Előzmény: Lovaszlaci22 (768)
Dorklino Creative Commons License 2025.10.11 0 0 860

Szia!

Megkérdezhetem, hogy azóta hogyan halad az épitkezés? Továbbra is pozitív a tapasztalat?

Előzmény: Viki987 (822)
Alapi42 Creative Commons License 2025.08.24 0 0 859

Ügyes emberek!

Előzmény: Edi Mörfi (858)
Edi Mörfi Creative Commons License 2025.08.23 0 1 858

Kerüljétek Pest megye  főleg Budaörs Sóskút Tárnok Érd Budafok Adony térségben garázdálkodnak. Másik szórólapokon duguláselhárítás csatornázás és hagyaték felvásárlás padlássöprés lomtalanítás átverésben tombolnak . Etnikai alapon szerveződő bagázs  ezek balhéival van tele a Kékfény a ker tvk . Szakembert csak az irodájában telephelyen keressetek és ismerős által bevált szakit alkalmazzatok.Igazi szakember várólistát alkalmaz és nem hajigál be ezermester kókler  zagyvaságokat  ....  A helyesírás hibái  nyakatekert fogalmazás  magáért beszél .

MetzgerG Creative Commons License 2025.08.21 0 0 857

Szia!

Lattam a bejegyzesedet az Imperial Holding-gal kapcsolatban, hogy neztel referencia hazat Pomazon. Mivel en is ott lakom, esetleg tudnal tobb infot adni, hogy milyen volt a haz? koszonom

Előzmény: Lovaszlaci22 (768)
KovMaty77 Creative Commons License 2025.08.19 0 0 856

A Legohome és a Redhome valójában ugyanaz a cégcsoport, ugyanazzal a székhellyel és tulajdonosi körrel. A Redhome 2016 óta működik, míg a Legohome 2021-ben alakult. A Redhome főként saját beruházásokat valósít meg, a Legohome pedig egyedi családi házakat épít megrendelésre. Sokáig gondolkodtam rajtuk én is, de végül egy használt ház mellett döntöttem.

Előzmény: mart33n (853)
KovMaty77 Creative Commons License 2025.08.19 0 0 855

Két ismerősömnek is építettek, és mindketten azt mondták, hogy a folyamat egyszerűen és korrekten zajlott. Úgy emlékszem, bőven egy éven belül elkészült a házuk. Elegendő csak utólag fizetni, így a kockázat gyakorlatilag minimális. Ilyet ha jól tudom másik házépítő cég nem csinál.

Előzmény: mart33n (854)
mart33n Creative Commons License 2025.07.30 0 0 854

Az interneten csak jó értékeléseket találok a LegoHome-ról semmi negatívum. https://legohome.hu/
Tényleg ennyire jó lenne, bárkinek személyes tapasztalat?

mart33n Creative Commons License 2025.07.28 0 0 853

Nem hiszem, hogy egyre gondolunk. Én rájuk: https://redhomebau.hu/muszaki

Előzmény: Robikamamagesa (852)
Robikamamagesa Creative Commons License 2025.07.28 0 0 852

Az a redbox mobilházas?

Előzmény: mart33n (851)
mart33n Creative Commons License 2025.07.26 0 0 851

Érdeklődni szeretnék valakinek van-e tapasztalata a Red-home Bau Kft-vel mint generálkivitelező?

Előre is köszönöm!

Muszakiszakiszolnok Creative Commons License 2025.07.14 0 0 850

Szombathelyen sajnos nem tudom de két vagy három éve volt velük dolgom és korrekt munkát végeztek ami hibát vétettek azt kijavították de nem volt jelentős probléma

Előzmény: MPCK (844)
Kiskertesházam2 Creative Commons License 2025.07.14 0 0 849

Szia!

Mik a fejlemények? Hogy megy az építkezés?

köszi

Kiskertesházam2 Creative Commons License 2025.07.14 0 0 848

Sziasztok!

Engem is a Berill Házépítő Kft érdekelne. Van valakinek friss, konkrét tapasztalata velük? Már elkezdődött az építkezés.

köszi

EgyenruhasFicko Creative Commons License 2025.07.12 0 1 847

Ismerem őket, de NEM építtettem velük, mert engem nem győztek meg. 
nagy marketing, vonzó árak, de utána semmi. 
nekem nagyon nem volt bizalomgerjesztő. 
de hangsúlyozom, nem építtettem velük. 

Előzmény: Potenciális_építtető (837)
EgyenruhasFicko Creative Commons License 2025.07.12 0 0 846

Én elfogyasztottam három kivitelezőt, de nem akarok neveket írni. 
teljesen mindegy mit írnak róluk, milyen referenciákat nézel meg, mert egyik brigádjuk ilyen, másik brigádjuk olyan. 

a múlt nem garancia a jövőre. 

megnéztem nyolc!!! Építkezést élőben, kb hiába. 
nem voltam hülye. 

én két tanulságot szűrtem le:

1. Kis céggel érdemes építeni, akinek a vezetője ott áll az építkezésen, és nincs egyszerre húsz-harminc projektjük, csak mondjuk évi három-négy 

2. a készház technológiákban van a megoldás, nem a cégekben, mert az sokkal gyorsabb, biztosabb, és kevesebb benne a hibalehetőség. 

ezt a kettőt érdemes kombinálni egy műszaki ellenőrrel és figyelemmel. 

mert generál ide, oda, azt felejtsd el, hogy neked nem kell odafigyelned és kijárnod. 

és még egy, legyél jó ügyfél, ne fillérb..ó. 

mert ha a kivitelezőnek nem éri meg, nem fog dolgozni. 

és felejtsd el a legolcsóbb ajánlatokat. 

650-750 ezer forint/nm alatt minden hazugság. 
ha a 400 meg 450 ezer forintokat elhiszed, nem csak a kivitelező csap be, magadat csapod be. 

Eross Norbi Creative Commons License 2025.07.11 0 0 845

Kp sales house szerintem felejtős. Nem személyes tapasztalat, de családon belüli. 

Én is keresek kivételezőt, de egyszerűen nem hiszem el, hogy mindenkiről csak a rosszat olvasom, és egyetlen hiteles pozitív véleményt sem találok normális kivitelező cégről, ez elképesztő. 

Bejártam több fórumot próbáltam hiteles véleményeket szerezni, háromféle van: kamu pozitív, negatív vagy semmilyen. 

Előzmény: Alexandra22 (842)
MPCK Creative Commons License 2025.06.22 0 0 844

Sziasztok,

A Regio General Kft.-vel (szombathelyi része) van bárkinek tapasztalata, véleménye? Megbizhatóak-e, stb?

Előre is köszi.

gucci300 Creative Commons License 2025.06.18 0 0 843

Sziasztok!

Szeged környékén (Hódmezővásárhelyen) tudtok ajánlani jó kivitelező céget, aki tégla házat épít (kulcsrakészen)? Sajnos nem igazán jártam eddig sikerrel. HelloHáz Kecskemét ahogy látom kerülendő.... Szemem elé bukkant egy Invida Kft. Békéscsaba.

Köszönöm a segítségeket!

Alexandra22 Creative Commons License 2025.06.17 0 0 842

Sziasztok! 

Engem a Schaab ház és a Kp Sales house érdekelne van e tapasztalata valakinek velük? 

F_Zolee Creative Commons License 2025.06.15 0 0 841

Valószínűleg így működik felsőbb körökben is így nem szándékoztatnak változtatni a jogszabályokon.

Előzmény: Mezőföldi 2 (835)
Alapi42 Creative Commons License 2025.05.08 0 0 840

"Ezert szinte minden generalos komuves brigad, tularazzak a szerkezetet utana mar elzavarhatod oket mert a penzuknel vannak. "

Ez egy régi trükk. Kivédeni nagyon nehéz.

Ezért kell kész házat venni.

Már persze ha van pénze az embernek.

Előzmény: napfuto (839)
napfuto Creative Commons License 2025.05.07 0 0 839

Ha megnezed a topikban a hozzaszolasok szamozasat, lathatod, hogy rengeteget toroltek ahol konkret cegeket emlitettek. Ugyveddel itt, guglin es faszbukon is siman le lehet szedetni barmelyik negativ hozzaszolast. Sot faszbukon a legtobb csoportadm epitesi vallalkozo akinek aztan csurran-cseppen.

Altalanossagban beszelve az 5%os AFAnak van egy olyan kiskapuja, hogy a szerkezetkesz allopotra lehet felhasznalni. Ezert szinte minden generalos komuves brigad, tularazzak a szerkezetet utana mar elzavarhatod oket mert a penzuknel vannak. Szval ahol gyanus utemezest latsz ott eselyes. hogy a teto utan benyogi a vallalkozo, hog vagy aremeles, vagy elsetalnak.

Előzmény: microbi2 (838)
microbi2 Creative Commons License 2025.05.04 0 0 838

Üdv!

Átbogarásztam ezt a Fórumot, és kérdésként újra meg újra előkerül benne az Imperial Holding!

Viszont kevés info csorgott le róla... tudtok róluk valamit? Valahogy alacsonyak az áraik... Köszi! :-)

Potenciális_építtető Creative Commons License 2025.05.02 0 0 837

Sziasztok,

Berill Házépítő Kft-vel kapcsolatban engem is érdekelne vélemény, tapasztalat leginkább az elkészült ingatlanra, vagy ennek hiányában az aktuális készültségi fokig.

Előre is köszönöm!

Gulyás Alex Creative Commons License 2025.04.28 0 0 836

Szia. Hogy halad az építkezés van fejlemény? 🙂 Berill Házépítő cég érdekelne igazán. Azóta van valami tapasztalat?

Köszönöm 

Mezőföldi 2 Creative Commons License 2025.04.22 0 1 835

Nos ezért lenne jó az adósok börtöne.

Előzmény: F_Zolee (834)
F_Zolee Creative Commons License 2025.04.21 0 0 834

Vajon ügyködik még ez a jóképességű ember? Több végrehajtás is van ellene amúgy de mivel "okosan" kb nincs semmilye így bírósági ügy is csak kidobott pénz ha valaki ilyen ellen lépne fel.

Előzmény: tuti011111 (610)
hendike555 Creative Commons License 2025.04.02 0 1 833

Volt pár nem túl pozitív vélemény,csak étdekes mód mind törölve lett…

Előzmény: KAripari (831)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!