Keresés

Részletes keresés

wizso Creative Commons License 2003.09.28 0 0 5
Szívesen

Csá

Előzmény: mikkkro (3)
wizy Creative Commons License 2003.09.28 0 0 4
Szívesen

Ja,és a mostani nicknév változtatáson ne lepődj meg, az előbb a tesóm nickjével írtam.

Csá

Előzmény: mikkkro (3)
mikkkro Creative Commons License 2003.09.28 0 0 3
Helló wizso,

köszi szépen, te lettél volna egyetlen megmentőm, ha közben a neten nem találtam volna meg az angol végigjátszást, és abban részletesen be volt írva, hogy mikor hova kell kattintani.
Ugyanis kattintottam én a tűsziklákra, meg a prizmára is, de mint kiderült, amikor a prizma középen volt, akkor kellett a középső sziklára kattintani, és én ezt nem tettem meg. Ezután valóban lett egy új, jobboldali lejárat a szikláról.
Azóta már végig is játszottam az egészet. :)

köszi
mikkro

Előzmény: wizso (2)
wizso Creative Commons License 2003.09.28 0 0 2
Hi

Na, figyelj. Nem elég neked meglátnod, George-nak is meg kell látnia.

"a"verzió: amikor megláttad a prizmát, a távcsővel, akkor George beszél vmit, így tovább kéne engednie.

"b"verzió: amikor megláttad a przimát, George nem beszélt semmit, így neki is észre kell vennie. asszem ott fölötte van két szikla, ami egy tűt formáz. abba v. arra kell kattintgatni, hogy észerevegye.

Asszem:-))

csá

Előzmény: mikkkro (1)
mikkkro Creative Commons License 2003.09.24 0 0 1
Hi,

ha valaki esetleg benéz ide, segítsetek, légyszí.
Nem vagyok egy nagy gamer, sőt, de most épp itthon vagyok egy hetet, és elkezdtem a Gamer újságban levő full játékkal, a Broken Sword 2-vel játszani. Még puskám is van, és mivel bénázom néha, beletekintek a végigjátszás leírásába, most viszont azzal sem boldogulok.
A Zombi sziget (kincses sziget) tetején állok a földmérő műszerrel, belenézve megtaláltam a prizmát, de onnan kezdve nem tudok mit csinálni. A leírás szerint a hegy jobb oldalán kellene lemennem a sziklákhoz, de nem tudok jobbra menni, ott nem enged le.
Ha valaki emlékszik még rá...

köszi
mikkro

forza.inter Creative Commons License 2002.12.04 0 0 0
Threepwood Creative Commons License 2002.12.03 0 0 topiknyitó
Hali!

Ki szereti, utálja, várja a 3. részt, mi a véleménye a sorozatról, stb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!