köszi szépen, te lettél volna egyetlen megmentőm, ha közben a neten nem találtam volna meg az angol végigjátszást, és abban részletesen be volt írva, hogy mikor hova kell kattintani.
Ugyanis kattintottam én a tűsziklákra, meg a prizmára is, de mint kiderült, amikor a prizma középen volt, akkor kellett a középső sziklára kattintani, és én ezt nem tettem meg. Ezután valóban lett egy új, jobboldali lejárat a szikláról.
Azóta már végig is játszottam az egészet. :)
Na, figyelj. Nem elég neked meglátnod, George-nak is meg kell látnia.
"a"verzió: amikor megláttad a prizmát, a távcsővel, akkor George beszél vmit, így tovább kéne engednie.
"b"verzió: amikor megláttad a przimát, George nem beszélt semmit, így neki is észre kell vennie. asszem ott fölötte van két szikla, ami egy tűt formáz. abba v. arra kell kattintgatni, hogy észerevegye.
ha valaki esetleg benéz ide, segítsetek, légyszí.
Nem vagyok egy nagy gamer, sőt, de most épp itthon vagyok egy hetet, és elkezdtem a Gamer újságban levő full játékkal, a Broken Sword 2-vel játszani. Még puskám is van, és mivel bénázom néha, beletekintek a végigjátszás leírásába, most viszont azzal sem boldogulok.
A Zombi sziget (kincses sziget) tetején állok a földmérő műszerrel, belenézve megtaláltam a prizmát, de onnan kezdve nem tudok mit csinálni. A leírás szerint a hegy jobb oldalán kellene lemennem a sziklákhoz, de nem tudok jobbra menni, ott nem enged le.
Ha valaki emlékszik még rá...