Keresés

Részletes keresés

szeszter87 Creative Commons License 2012.10.01 0 0 12

Sziasztok!

Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy most induló spanyol nyelvű magazint! http://siteinteresa.es/ Remélem, sok-sok érdekes dolgot találtok rajta, s csatlakoztok a facebook csoporthoz ishttp://www.facebook.com/pages/Si-te-interesa/446152198740768, ahol még több kedvetekre való csemegére bukkanhattok. 

Jó szórakozást!

nomoteon Creative Commons License 2006.12.20 0 0 11
Cervantes Don Quijote-jét tekintette Hamvas a modern európai regény origálójaként, de Cervantes személyében maga sem mentes a mór fogság élménytől. Vajh mennyiben lehet ez a továbbiakra nézvést meghatározó, definitív?
nomoteon Creative Commons License 2006.12.15 0 0 10
Köx, egyébként a műsorvezető korábbról Téged is emlegetett.. Majd bexélünk még /jókat/! :-)
Előzmény: Törölt nick (9)
AgyProTézis Creative Commons License 2006.12.15 0 0 8
Volt szó Dalíról is, aki jobbos volt, míg B. balos. És kettejük konfrontálódott kapcsolatáról is.
Előzmény: nomoteon (4)
AgyProTézis Creative Commons License 2006.12.15 0 0 7
Azt a klf. színekkel kiszínezett négyzetekkel büxkélkedő füzetfolyamot gondútam..Tudod/beugrott már?
Előzmény: Törölt nick (5)
AgyProTézis Creative Commons License 2006.12.15 0 0 6
Biztos van több kötet is az öregről, de én már vagy huxonéve olvtam..Amúgy nagyon csípem az öreg fejét, kedvenc jelenetem, amikor a korábban eltűnt kislányról beszélget a családja a rendőrrel, miközben a kislány ott mellettük álldogál. Aki a helyzet abszurditását átlátja, az valamit megért a kanti univerzum tarthatatlanságáról.
Előzmény: Törölt nick (5)
nomoteon Creative Commons License 2006.12.15 0 0 4

Most volt a Kossuthon a Péntek kávéházban beszélgetés Imrei Andrea műforgató hölgy, aki Bun~uel filmjeinek fordítókönyveit forgatja le, több kötetben. Az első épp most jelent meg, 4 film van benne /Lúzer kuty, Arány-kór, Öklendő Angyal, és -asszek- a Viri Diana./ A Cervant-és intézetben meg vetítik is még jan 12-ig ezeket a filmeket.

Én még a tenyérnyi filmtörténeti füzetkék sorában megjelentet olvtam anno rége/ (régesrég), és a Filmvilágban is.

Írok már ide, mert Kis Piramis: ^ megorrol :^) rám..

Spanyolos fiú Creative Commons License 2002.12.04 0 0 1
Mi van vele?Nekem az a kedvenc számom.Neked tetszik?Szereted Spanyolországot?
Előzmény: eck (0)
eck Creative Commons License 2002.12.02 0 0 0
ketchup s0ng? :)
Előzmény: Spanyolos fiú (-)
Spanyolos fiú Creative Commons License 2002.12.02 0 0 topiknyitó
Mi a véleményetek a spanyol kutúráról,avagy mit tudtok róla?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!