Helló, Malacgazda!
Nézz szét az autotrader.hu-n, 7 db G1 Cabrio-t számoltam össze '82-'90 közötti évjáratban, 1,5-1,8GTI G60-1,9TDI motookkal, 439000-1650000 Ft között.A hasznaltauto.hu-n is van egy '92-es 900000-ért. Jó csemegézést, aztán húzzunk vissza a Bogarasokhoz, mielőtt kitagadnak minket :-)))
Helló, topikolók!
A malacok és én elvakult bogarasok vagyunk, de lassan már egy második autóra is szükségünk lesz. Mi egy I-es Golf kabrióra gondoltunk, mert az I-es Golf ugyanolyan megbízható népautó, mint a bogár. És a feeling kedvéért legyen kabrió. Kérünk Benneteket, hogy ha tudtok vhol frankó állapotú egyesgolf kabriót, írjátok meg nekünk.
Köszi és :@)!!!
most olvastam a GOLF Cabrio kezdeményt és jó ötletnek tartom.
Én is lelkes tulaja vagyok egy 80-as Cabrionak (Golf 1,5). 1 éve van a tulajdonombam és most tervezem a restaurálását, bár ami a motort és a karosszériát illeti - nem is igényelné!
Hol lehet a leggyorsabban és árában is nem eltúlozva új belső felépítményt szerezni - gondolok itt kárpit és ülések, műszerfal stb.
Nekem I Golf Cabriom van.Viszont II est ne keress mert nincs.Ha van 1 kis szerencséd akkor ki tudsz fogni jobb állapotút is ,de sajna nem túl olcsó se a rosszabb se a jobb:
Szia,
Milyen golfod van? I-es vagy III-as?
Tobb honapig keresgettem 80-85 koruli gyari allapotu golf cabriot de fel kellett sajna adnom.
Gondoltam, ha talalok akkor felujitom, es jo lesz hobby autonak... de hat kenytelen lettem letenni rola. Annyi agyontort berhelt darab van, hogy kiabrandito :)
udv
Hi Emberkék.
Gondoltam nyitok egy ilyen nevű Topic ot,biztos nem én vagyok az 1 etlen akinek Golf Cabrioja van./legalábbis remélem/.Bizom benne,hogy a többi VW s topical eggyütműködve sikeres lesz ez a topic is.
Természetesen minden hozzászólásbol lehet tanulni igy irjatok minnél többen.