Igen, ezt én is tapasztalom,de még mindig jobban tetszik, mint amikor egy jó kis topik elsüllyed.:-((((
Én most éppen a Katasztrofális csajok topikban "reklámozom" magam és "sajnos" megint van mit beleirnom,bár én igy is igyekszem élvezni az életet,hisz itt a karácsony,most mindenki helye a fa alatt leszen!!
(Ez volt az ontopik része a figurának!)
aham. en azt nem szeretem, mikor van egy tema, ami erdekel, van egy topic, amirola szol, es annyira belteljes lett a tarsasag, hogy alig valaszolgatnak arra, amt en irok,megha temabaillo is, mig ha kozuluk valaki arrol beszel, hogy hol jobb sort vasarolni, azt rogton meg huszan megvitatjak.
Hiaba, nehez az elet. En meg pont a ^ki tud nagyobb kozhelyet mondani^ topicot olvastam:)
Ez igy van,csak hát oly erős a közlési vágy,meg én annyira szeretem amikor irok valamit és válaszolnak rá,mint ahogy most ti is! :-)))
Szeretek beszélgetni,imádom a jó humort!!
Úgy látom, az az egyik legérdekesebb a régi topikok olvasgatásában, hogy rájössz, tök fölösleges tépni a szádat: ha egy kicsit tovább olvasol, szinte mindig felbukkan egy olyan vélemény, amelyik egyrészt teljesen fedi a totál originálisnak és szellemesnek tartott véleményünket, ráadásul teljesebb, szellemesebb és frappánsabb is.
Na meg azért is jó régi topikokat olvasni, mert addig sem dolgozik az ember.