Keresés

Részletes keresés

RPRZ4 Creative Commons License 2021.12.17 0 0 1

CSODACSARNOK BUDAPESTEN, ÓRIÁSI ÜNNEP LESZ A FÉRFI KÉZILABDA EURÓPA-BAJNOKSÁG

 

Csütörtök délután egy kis ízelítőt kaphattunk abból, hogy mi vár a magyar férfi kézilabda-válogatottra és a nekik szurkoló nézőkre a 2022. január 13. és 30. között megrendezésre kerülő Európa-bajnokságon. Nagyszabású megnyitóünnepség keretében átadták a népligeti Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokot, ami a kontinenstorna fő helyszíne lesz. Fantasztikus legendák, látványos showműsor és jó hangulatú gálamérkőzés - minden korosztály megtalálhatta a saját magának legmegfelelőbb programot a népligeti arénában.

 

Csodacsarnok Budapesten, óriási ünnep lesz a férfi kézilabda Európa-bajnokság (origo.hu)

 

 

díjbeszedő Creative Commons License 2003.02.28 0 0 0
Kettős lett az ügyvezetés

Változások a Nyíregyházi Kosárlabdázó Klub Kft.-ben a szombati folytatás előtt.

A szombaton kezdődő rájátszás és a csapat körüli változtatások adták a Marso-Isobau NYKK vezetői által tartott sajtótájékoztató apropóját.

Előbb az utóbbiról. Makrai László, a Nyíregyházi Kosárlabda Klub Kft. ügyvezetője bejelentette, hogy a napokban tovább bővült a tulajdonosi kör száma, amely immáron kilencre (négy vállalkozás és öt magánszemély) rúg. A BB Produkció és Horváth Péter az Isobau Rt. által birtokolt tulajdonrészből vásárolt, de még így is az egyik névszponzor a többségi tulajdonos.

A nemrégiben megtartott taggyűlésen az is eldőlt: a jövőben Makrai László mellett másik ügyvezetője is lesz a gazdasági társaságnak: Gyarmati Mihály önkormányzati képviselő is a kft. élére került.

Amit még tudni érdemes: a bajnokság hátralévő részére bérletet bocsátott ki a vezetés, amelyek 2400 forintos áron vásárolhatók meg. Ezek tulajdonosai között az utolsó hazai meccsen ajándékokat sorsolnak ki, a fődíj egy színes televízió lesz. Ismét lesz dobóverseny utánpótláskorúaknak, félpályás kísérlet százezer forintért, illetve láthatunk csinos táncosokat is.

A végére egy rossz hír: a fő riválisnak tartott Pécs visszaigazolta Sopronból az irányító Csirke Ferencet. Arról is regélnek: a nyíregyháziaknak is lehet erre egy válaszlépésük...

- Bodnár Tibor -

Pacula Creative Commons License 2002.12.01 0 0 topiknyitó
Újsághír

Gazda László lett a Megyei Sakkszövetség elnöke.

Jó ez így?

Helmeczy a focistáknál (nem sokáig, valszeg Bardi Béla váltja), Tukacs a női röpiseknél.

Politika nélkül nem megy a sport?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!