A Szentkiralyi ucca ezuton ertesiti dolgozoit, hogy a havi topickolasra felretett penz elkoltodott 3 kulcsardokumentumra.Igy oktoberben minden nap polgarista-szombatkent kezelendo.
A Koztarsasag teri allasfoglalat a part forumbefolyasolasi foosztaly fogja kihirdetni.
lehet hogy o allt orsegben amig a tobbi csinalta a fenymasolatot. szigoruan titkos anyagot masolgattak, manipulalgattak. kellett vigyazo is. barmikor johetett volna az nbh.
Vagy kave, vagy fizetes a hsz-ok utan. Azota a kvgep melle van teve egy bodon, benne utangyarott kvpor.Igy a kvautomatabol cak melegviz jon, es ha kanalazunk bele kv-t akkor az laccik a hozzaszolasok szamanak hirtelen novekedesen.
ugyan mar. wic itt sem volt mert tegnap nagyon el volt foglalva. fenymasolas meg minden ilyesmi. vilagotfelforgato, szunetetfakaszto feladata volt. nem rajta mulott hogy nem jott be....
mivel bacsfa elvtarsnot obs alakitja, viszont te nagyon pedal hogy figyeljenek fel rad, igy ugy gondolom te szabo albert magyar hangja (keeppel egyutt) lehettel...
megmondom oszinten hogy naalad az a fogaskereek kitalalasat tartom a legjobb huzasnak. napokig fogtuk a hasunkat... meeg hogy fogaskerek... persze megsem lehet valami durva jelvenyt (peldaul phallust vagy diana eseteben meg egy masik jelkepet) alkalmazni. ez a fogaskerek nagyon de nagyon szellemes es talalo volt...
A mi automatánk kakaót is ad...a jobboldaliaknak, akiket a pénztárból ismerek - meg tegnap óta "ó" nélkül adja...miért? Szagra megy?
De biztos ami biztos a billnetyúzeteink jó drága kakóálló darabok. Sok közpénzbe került, de megérte...és kipróbáltuk a sört is állja...csak a főnök ne olvassa eztet, mert akkó prémium lesz belőel. Ugyanis egy alkoholista besúgónak a fia. Aki ma is verescsillaggal a hóna alatt járkál a zuccán.
Nézd, ide mindenki azért ír, hogy felfigyeljenek rá!!!!:)))) Kire ezért, kire azért figyelnek fel!!!! Egy a lényeg, hogy felfigyeljenek!!!!!:)))))))))))) Egyébként nem nehéz a sorminta készítés, csak rajta kell tartani az ujjat a billentyûn:)))) És ha úgy is le kell nyomni, akkor lényegtelen, hogy mennyi ideig nyomod:))))) Nem nehéz, próbáld ki:)))))))))
Egyébként én is majdnem fõfoglalkozású netezõ vagyok, de csak akkor használom, ha ingyen van:))))) Hál'Istennek ez elég gyakori!!!:))))))))
Ugyan abszolót nem érdekel, de már régen meg akartam kérdezni, hogy te kötögetés közben nyomatod, hogy ennyi sormintát viszel minden hozzászólásba?
Értem, hogy ha már belbecs nincs, kűlcsin legalább legyen.
És vannak olyanok is, akik párthatározat következtében ülnek itten:))))) Sõt, külföldrõl irányított titkos ügynökök, kék zászlóba burkolódzva:DDDDDDDDDDD
Meg egyszerû exhibicionisták, de nagyon, és fõleg az unatkozók, tespedõk és legfõképp a lusták:DDDDDDDDDDDDDDD
Mindig is éreztem, hogy a konkurrensnél dolgozol. Most mi szakszervezetbe tömörültünk, és sikerült kierőszakolnunk egy kávéautomatát, kéthavonta egy új billentyűzetet, meg egy olyan hozzászólás szerkesztőt ahol a funkciós billentyűkhöz lehet rendelni a standard trágárságokat. Ez jót tesz a termelékenységnek.