Keresés

Részletes keresés

Smackdown Creative Commons License 2016.09.29 0 0 3
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.29 0 0 1
Juj, hogy allithattok ilyet, hogy a BB meg VV nezoi szellemileg sotetek? Hiszen igy Magyarorszag lakossaganak egy jo nagy reszet sertitek meg! Oh!
:)
De egyebkent egyetertek. :)
imrus23 Creative Commons License 2002.11.29 0 0 0
Így van, ez alapvetően egy üzleti vállalkozás. Akik pénzelik, szervezik, azok nem a kultúrára építenek, nem az értelmes emberekre számítanak, hanem pontosan arra, amit mondasz: a szellemileg sötét tömegre.
majomkola Creative Commons License 2002.11.29 0 0 topiknyitó
Tisztelt ertelmes emberek!

Eddig nem igazan nezetem a kereskedelmi tvk-ben futo "valosagshowkat", de tegnap este megvilagosodtam!

Ez a ket musor olyan mertetu emberi hulyeseget koncentralt egy tombbe, jol atlathatoan, konnyen iranyithatoan, amit bun lenne nem kihasznalni. Elvegre a hulyek arra valok, hogy mi kihasznaljuk oket! Varom az otleteket, hogyan lehetne levenni ezeket a szerencsetleneket. Esetleg lehetne tokaszalonnat arulni a resztvevok arckepevel, vagy mittudomen! Tudom, hogy a jogtulajdonosok a nagy reszet kihasznaljak, de talan nekunk is juthat belole egy kis szelet.

Tavaly divatban voltak az undorito, vilagito mikulassapkak. Eleinte idegesitett, de kesobb a fejemet vertem a falba, hogy nem nekem jutott eloszor eszembe. Ez szamomra az egyik pelda, ahogy a korlatolt embereket ki kell hasznalni!

Ha mar semmit nem tehetunk ellene, legalabb csinaljunk belole penzt! Hajra, varom az otleteket!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!