Keresés

Részletes keresés

Fafej Creative Commons License 2003.01.11 0 0 42
Szerintem nagyon is van hiánycikk (eltekintve a zseniális szóvicceléstöl itten).
Azért nem érzékeljük a hiánycikkeket, mert legtöbbször tudomásunkra se jut, hogy az adott cikk létezik.
Egy példa a technika tárgyköréb?l. Három éve vettem külföldön (Z-ben) egy stabilizátoros kukkert. Nem nagy ügy, kiveszi a kéz remegését és ezért tízszer több részlet látszik. Z-ben, az ottani Váciutcában három boltban is meg lehetett venni 160 eFt-ért.
Azóta a teszt kedvéért meg szoktam kérdezni az itthoni boltokban is, mindenhol azzal utasítottak el, hogy a min?ségi termékre itthon nincs igény.

Ez persze hülyeség és sért? is, de így m?ködik a kereskedelem.

Még mindig ugyanehez: Most karácsony el?tt megtaláltam a cuccot a Wesztend egy eldugott kirakatában. 240 (!) eFT-ért, pedig azóta a forint csak er?södött az SFR-kal szemben és a termék is avult 3 évet. Na ezt magyarázza meg valaki!

A példákat a végtelenségig sorolhatnám. Ezer apró cikk is hiányzik a környezetünkb?l, aminek ugyan van megfelel?je, de iszonyú gagyi.

Ki látott rendes törülköz?t e honban? Vagy például gondoljátok, hogy a sebtapasznak ilyen szar merevnek és eltávolíthatatlannak kell lennie mint a Salvequick?

Ha az ember eltölt néhány évet külföldön, rájön, hogy több itt a hiánycikk mint a cikk.

Előzmény: Robo___ (-)
rali Creative Commons License 2003.01.11 0 0 41
Na,olyat nem fogsz találni.
Előzmény: Törölt nick (38)
gReg Creative Commons License 2003.01.10 0 0 40
nA ilyen én is kajtattam egy pár hétig, de abszolút reménytelennek tűnik a helyzet...
Előzmény: 3xcess (37)
hnb Creative Commons License 2003.01.10 0 0 39
igazi sósperec!
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.10 0 0 38
Igen, szeretnék veni apukámnak valami jó minőségő rádiót. De nem kazettását meg CD-et és nem azstalit és nem csillagtechnikásat...viszont jóminőségűt, ami nem recseg ropog már a harmadik napon...
3xcess Creative Commons License 2003.01.10 0 0 37
Sehol nem találunk a nejemnek ilyen fejhallgatószerű fülmelegítő alkalmatosságot.

A héten meg pl. az útszóró só fogyott el mindenhol azonnal.

hnb Creative Commons License 2003.01.10 0 0 36
én régóta keresek játékosztályokon búgócsigát. olyan normálisat nem lehet sehol kapni.
rover Creative Commons License 2003.01.10 0 0 35
Nelem pl. a Forint tűnik hiány cikknek.
PETYUS Creative Commons License 2003.01.10 0 0 34
A csend.
kacsafej Creative Commons License 2003.01.10 0 0 32
Én találkoztam eggyel.

Régebben lehetett kapni cipőkhöz, csizmákhoz sóeltávolító cipőápolót. Ugyanolyan kiszerelésben, mintha cipőfényesítő lenne, csak sóeltávolító/"sósemlegesítő" folyadékkal volt megtöltve és eltüntette a lábbelikről a sófoltokat.

Mostanság nekem nagyon hiányzik és bárhol kérdezem, nincs. :-(

Csülök Creative Commons License 2002.12.04 0 0 31
HUMAN VOICE
Wágner úr Creative Commons License 2002.12.02 0 0 30
Hogyafrancba ne lenne hijánycikk! Akkor hijánycikk-hiány lenne... vagy ilyesmi...

Egyébként meg kapásból mondok 1-et: Radeon 8500 128-as kártyához DVI-VGA átalakító... Még szerencse, hogy nem Sör, mer' akkor szomjhalál lenne... EGészség!

Tomthumb Creative Commons License 2002.12.02 0 0 29
dede
Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.28 0 0 28
ez a kokemeny prolerarbakancs kisse Adrien Mole-os, nemde?
Előzmény: Tomthumb (19)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.28 0 0 27
szinte csak hiányciccek vannak, azon az eppen aktualis par tucat motyon kivul, amit a multik eppen el akarnak adni.
Pali bá Creative Commons License 2002.11.28 0 0 26
Tudsz Te ha akarsz. :)))
Előzmény: Tomthumb (25)
Tomthumb Creative Commons License 2002.11.28 0 0 25
Tom vagyok. Létezik hiánycikk manapság. Például a vasalt orrú Skechers bakancs. Régen a Skechers brutális, egyszerű cipőket gyártott. Ma már nem. Hanem divatcipőket. De lehet, hogy majd megint fog. Mert a CAT is divatcipőket kezdett gyártani. Nemrég. Munkásbakancs helyett. De már újra gyárt vasalt bakancsot is.

UFF!

Előzmény: PETYUS (23)
PETYUS Creative Commons License 2002.11.28 0 0 24
Vigyázz, mert ELVISzik a perselyt!
Előzmény: Pali bá (22)
PETYUS Creative Commons License 2002.11.28 0 0 23
VadászQtya legyek, ha egy Qkkot is értek ebből a hozzászólásból!
Előzmény: Tomthumb (19)
Pali bá Creative Commons License 2002.11.28 0 0 22
Hú köszönöm. Most kaptam meg szülinapomra a barátnőmtől az "új" Elvis CD-t és ezért most az Elvis korszakomat élem. Kicsit későn de elkapott. :)))
Solange Creative Commons License 2002.11.28 0 0 21
Műszerfal tetejére ragasztható Elvist a Belvárosban lehet kapni, a Ferenciek terétől nem messze, a Világsajtó házában. Hogy mi köze a sajtóhoz, nem tudom, de felfigyeltem rá, hogy árulnak.
Előzmény: Pali bá (1)
em Creative Commons License 2002.11.28 0 0 20
miert akarsz muanyag elvist a kocsidba???? :))) de ha megis, akkor az arkad centerben a legfelso emeleten levo ajandekboltban (a media markt mellett) lattam mult heten.... sok szerencset:)))
Előzmény: Pali bá (1)
Tomthumb Creative Commons License 2002.11.28 0 0 19
Vasalt orrú Skechers. Sikerült jól elmarketingezni a márkát, kőkemény proletárbakancsból plázalény-divatcipővé.

Jó jel viszont, hogy a CAT jön vissza masszív old-fashion surranókkal!

Előzmény: majomkola (16)
PETYUS Creative Commons License 2002.11.28 0 0 18
Volt egyszer egy sampon-trió: Óceán, Mandarin, Zöld fű. Amíg ezeket használtam, nem volt hajkorpa-problémám. Régebben volt. Most is van. Hol lehet ilyen samponokat kapni?

Lanolinos babakrém - a legjobb bőrápolószer volt csecsemőtől aggastyánig bárkinek. A Gabi baba lanolinos krém, ami most kapható helyette, meg sem közelíti. A márkás kenceficékről nem is beszélve.

Csokis Creative Commons License 2002.11.28 0 0 17
Karácsonyi, ill. egyéb kézműves vásárokon sincs? Ha nagyon kell, és hajlandó vagy mozdulni érte, akkor próbáld meg Erdélyt! Kalotaszeg 100 Km a határtól (Olcsó a benzin és addig már teljesen jó az út.), ott tuti kapsz. Bánffyhunyadon minden kedden van brutális méretű hetivásár, de biztos ami zicher, előtte kérdezősködj egy kicsit. Ajánlom emailben/telefonon a kalotaszentkirályi falusi turizmusosokat -www.erdelyiturizmus.hu, akik szobakiadásból és kézimunkából élnek. Lehet, hogy nekik is van, és még csak ki sem kell menned érte, mert járnak át vásárba.
Másik lehetőség, hogy most nyílt egy erdélyi dolgokat áruló bolt az Apor Vilmos téren. (XII. ker.) Ott tuti nincs, de ők is mindent úgy hozatnak ismerősöktől, lehet, hogy megrendelik neked.
Előzmény: PETYUS (9)
majomkola Creative Commons License 2002.11.28 0 0 16
48-as LaSportiva Tibet bakancs. 1 ev kellett, mire sikerult talalnom.
AgentOrange Creative Commons License 2002.11.28 0 0 15
Balatoni világos?
Előzmény: PETYUS (14)
PETYUS Creative Commons License 2002.11.28 0 0 14
Göcseji barna sör - létezik még?
Tomthumb Creative Commons License 2002.11.28 0 0 13
Író. Az utóbbi ~5 évben EGYSZER láttam, az Auchanban, vettem is gyorsan, de sokat ugye nem lehet, mert rámrohad.

Pedig imádom.

PETYUS Creative Commons License 2002.11.28 0 0 12
Egyáltalán étcsoki létezik még?
Előzmény: cserboka (11)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!