Akkor most mi van? Be se telepítették Izlandot? És Vörös Erik? Nem is járt Grönlandon? És a fia, Leif Amerikában, Vinlandon? És a vikingek nem foglalták el Sziciliát?
És akkor nincs is moszlim vallás? Mohamed se élt? Basszus. Vagy csak az európai történelemből hiányzik az a 300 év?
Én csak a preux Charlemagne -t sajnálom, de piszkosul :-)))
Meg a vikingek is hiányozni fognak. Most vettem Ecsémuramnak egy viking hajót karácsonyra és oda se adhatom, mert nincs is? Ajjajj. Vehetek valami mást. Ez a Badiny a fogyasztókat kizsákmányoló nagytőke szálláscsinálója!
"Badiny Jós Ferenc a Miskolci Bölcsész Egyesület keretében 1997-ben megalakult Ókori-közel-keleti és sumerológiai tanszék tanszékvezető egyetemi tanára. Az egyesület ugyanebben az évben az egyetem díszdoktorává avatta." (Egyik könyvében olvasható életrajzából.)
A Miskolci Bölcsész Egyesület magánegyeteme nem tévesztendő össze a Miskolci Egyetem 1992-ben indult bölcsészkarával (ez utóbbi létrejöttében erősen szerepet játszott a magánegyetem hallgatóinak megsegítése).
Azért ismerjük el, Badiny nem kis dolgot vitt végbe. A magyar jobboldal régi dilemmája ugyanis, hogy úgy érzi: 1. kereszténynek, 2. antiszemitának kell lennie. A zsidó Jézus magyarrá tételével aztán Badiny kettévágta a gordiuszi csomót.
Azért valld be Grófom, hogy ez a hiányzó 300 év az szívenütött! Meg a hiányzó "vízi"-gótok, akik a tanulmány elborult agyú szerzője szerint nyilván ott se voltak Cathalaunumnál, hogy a rómaiakkal összefogva orrbaverjék a hunokat.
És milyen a Net: rákerestem erre a Badinyi emberre, és eljutottam az ostortenet oldalaira, ott pedig megtudtam, hogy hiányzik 300 év az európai rörténelemből.
Tigris és Eufrátesz között leginkább a SUMÉR birodalom virágzott (ld. Ur városállam, a Zikkurat, stb.) Miköze ennek a szkítákhoz?
Amúgy meg tessen megnézni a sumér ékírást, esetleg összevetni a "magyar ékírással", köze sincs egymáshoz a kettőnek...
Hát én nem tudom, de a szkíták murvára nem arra éltek! Azok ott sokal északabbra a nagy orosz pusztán lovagolta, telente meg a nagy orosz faszán kókon csuszkáltak. És az idő se stimmel, hibádzik vagy másfélezer év: mire a szkíták először megszkításodtak, addigra Mezopotámiát már régen megszállták a perzsákok.
Még van egy veszedelmes vallásterjesztő Magyarországon. Badinyi Jós Ferencnek hívják. Ő Jézus Krisztust pártus királynak mondja. Fejtegetései tudományosan teljesen értéktelenek, keresztény szempontból pedig eretnekséget hirdetnek. Annak ellenére, hogy teljesen zavaros kotyvalék az egész műve, mégis veszedelmes, mert olyan dolgokat mond, ami sok embernek szimpatikus. Egy ős magyar vallást és zsidógyűlöletet hirdet. Szerinte mi magyarok vagyunk a választottak, Jézus csak a miénk. Ő már próbálkozott Mindszenty bíborosnál. A bíboros titkárának, Mészáros Tibornak az önéletrajzában olvastam nemrégen a következőket: „Megkörnyékezett egy Badinyi nevű, Dél-Amerikában működő egyetemi tanár, hogy eszközöljem ki a bíborosnál számára az audienciát. Több napon át megjelent, győzködött volna, hogy elérje célját. Magyar vallás alapításával bajmolódott. Mindszenty a legkisebb engedékenységet sem mutatta iránta.” Badinyi tana egy ókori eretnekségnek, a markionizmusnak fölfőzése. Markion tanítása szerint az ószövetség istene másvalaki, mint Jézusnak az Atyja és a mi Istenünk. Ez az állítás fölforgatja az egész Szentírást, és az ókori egyházatyák már régen megcáfolták.
"megvásárolhatók a jobb könyvesboltokban" Hát jobb könyvesboltokban nem vásárolhatóak meg.
Félrevezeted az érdeklődő tömegeket.
A nyilas mocskot áruló boltokban lenne érdmes keresni, ha érdemes lenne keresni
Az egész dolgozatban az a röhej, hogy van történelmi alapja és előzménye:
Mint tudjuk ie. 22oo körül a Tigris és az Eufrátesz un. arany háromszögben virágzó szkíta birodalom működött.
Ma is jelentős romok találhatók Uhr városában, mely a szkíták egyik szallami központja volt.
ha elmentek a Louvre-ba és megtekintitek az orientalista kiállitást megtekinthettek kb.150 ezer kerámia hengert, mely az első írásos emlékeink közé tartozik.
Nem kell külön magyarázni, hiszen bizonyára olvastátok prof.Badiny Jós Ferenc könyveit-megvásárolhatók a jobb könyvesboltokban-mely könyvekben pontos leírást kaphattok a szkíta-pártus-hun és magyar kontinuitásról.
Ez a szkíta birodalom is addig virágzott amig a zsidók be nem tették a lábukat és szétrohasztottak mindent.
Nagyon olvasmányosan és közérthetően mutatja be ezt a kort Ducz László: Istennek háttal c. monumentális regénye.A regény az első holokausztot írja le, melynek során a zsidók 80 ezer szkítát gyilkoltak le egy éjszaka.