Azóta már én is sokat fejlődtem, és iszonyatosan rohadtjó vagyok:-). Mellesleg egy haverom mondta, hogy mostanság nyílt egy hely (vagy már nyitva volt csak átalakult?), ahol a nyitás örömére versenyt rendeznek nyolc?! asztalon.
A csocso.hu-n van fórum és gondolom oda megy mindenki, ezért halódik ez a topik. Mellesleg egyszer egy csaj (nem csocsózik) azt mondta nekem, hogy ahány csocsóssal találkozott mind azt mondta magáról, hogy kurta jól játszik. Nem volt pofám azt mondani neki, hogy én milyen rohadt jó vagyok:-)
Csocsóasztalt szeretnék venni otthonra. Van valami ötletetek, hol nézzek körül?
A www.csocso.hu oldalon már kérdeztem, de nem árt több szálon futtatni a dolgot.
Dunaújvárosi csocsoról én is csupa szépet hallottam. Hol nyomjátok??? (mi a neve a helynek???) Mikor van verseny???
Ha hokimeccsen arra járunk, beugrunk mutatni 1-2 dolgot. :-)
Ma már egész elérhető áron is lehet csocsóasztalt venni. (így haveri társaságoknak is)
Szerintem is marha nagy poén, és erősíti a csürheszellemet :)
Van Basten tud csocsózni? :)
Én a haverokkal szoktam csocsózni bulik előtt. Ennek már több éves hagyománya van. Általában 4-en vagyunk és indul az őrület. Sajna ált. csak a 2. v. 3. helyre szoktam befutni, de hihetetlen poénok vannak közben! Királyság na, ez a helyzet .
Nemrég hozott a haver Münchenből 1 állati jó csocsóasztalt, mert a régi 1 kicsi, rozoga volt . Össze is tört az évek alatt....
Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! CSOCSÓ!!!!!!!!
A csocsó a legkirályabb sport!:) Ezt szerencsére itt Amszterdamban is tudják, és a Marco van Basten cseleihez címzett kocsmában vérre menő csatákat lehet vivni. Én oda járok:))
felénk (Balatonfüred) nem igazán vannak versenyek. Este vannak nagy rangadók, de néha csak pár alkesszel mérhetjük össze tudásunk, akiknek nincs túl nagy technikai képzettségük. Mi is 50-essel nyomjuk. :)