Keresés

Részletes keresés

budapestiember Creative Commons License 2002.12.06 0 0 268
ünnepélyes kiállitom m ajd a tüntetés transzparensét (mármint a lepedőt) a következő Polforumos talin. :)
Előzmény: Viator (267)
Viator Creative Commons License 2002.12.04 0 0 267
Kár hogy végül nem jutottunk el :-( A tengerimalackám biztos élvezte volna!

TARTS TENGERIMALACOT, NE HÁBORÚZZ

budapestiember Creative Commons License 2002.12.03 0 0 266
mit hittél ki vagyunk, és miért integetünk neked? hm? miközben hátunk mögött volt a lepedőn a tilétakozó szöveg:9
Előzmény: Rubik kocka (263)
budapestiember Creative Commons License 2002.12.03 0 0 265
na elment a levél a nagykövetasszonykának, megyónak, lacibának és ferikének a juzhászbojtárnak:)
budapestiember Creative Commons License 2002.12.02 0 0 264
vakegér:)
Előzmény: Rubik kocka (263)
Rubik kocka Creative Commons License 2002.12.01 0 0 263

Ha szürke dzsekis akkor én :))))
Előzmény: budapestiember (262)
budapestiember Creative Commons License 2002.12.01 0 0 262
a számunkra kijelölt terület a kordonnak a Magyar nemzeti Bank felöli oldala volt, nem a követség főbejárata felöli oldal. a mélygarázs épitkezése köri egyik közeli falraraktuk a lepedönket. én meg a csajom érkeztünk meg kb 10.38ra mert keringtünk az elején a sok lezárás miatt, 11.34 körül mentünk el, de kb 11re jött egy alacsony feketeruhás vékony középkorú úriember (Z.). Jót beszélgettünk, még az ott posztoló rendőrrel is:)

a erndőrök pedigm mind a kocsijukban ültek, ki se szálltak, az elején 3 kocsi volt de ahogy meglátták hogy csak ketten érkeztünk két kocsi elment.
te merre voltál??? én nem vagyok szőke. de 182magas, tehát nem picurka:)

egy szemüveges ürge jött felénk de hiába integettünk nem reagált, lehet hogy te voltál?:::))

Előzmény: Rubik kocka (261)
Rubik kocka Creative Commons License 2002.12.01 0 0 261

TE melyik voltál a nagydarab szőke rövidhaju vagy a kisebb fekete?

Egyébként több rendőr volt mint tüntető, s vasárnap délelőtt a kutya se járt arra (rajtam kívűl)...

Előzmény: budapestiember (256)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.01 0 0 260
a legközelebb több figyelmet kérek !
és tessék tiltakozni az El Nino ellen is.. :-DD
Előzmény: budapestiember (259)
budapestiember Creative Commons License 2002.12.01 0 0 259
nem nem, csak az ellen tiltakozhattunk amit előre bejelentettük.
Előzmény: Törölt nick (258)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.01 0 0 258
ha már ott voltatok ennyi erővel tiltakozhattatok volna amerikai repülőgéphordozók magyarországi kikötőkben állomásoztatása ellen is... :-))
budapestiember Creative Commons License 2002.12.01 0 0 257
Külön köszönet a kollégának aki eljött:) ( a nicknevét elfelejtettem megkérdezni tőle, de persze itt nem irom le a becsületes nevét.)

üdv mindenkinek

budapestiember Creative Commons License 2002.12.01 0 0 256
ma 10.30 előtt odaértünk, de a másik irányból kellett mennünk, amiatt hogy az épitkezés miatt lezárták a követség előtti teljes területet.
de kb 10.38 körül elkezdhettük.
11.34ig maradtuk, összesen 3an voltunk.
az ottani fegyveres rendőrrel beszélgettünk aki elmondta hogy ő utálja az amerikaikat mint a szart:) he he
hál Istennek nem jött ki egy újságiró sem.
az épitkezés egyik palánkjára egy külön lepedőnyi feliratot raktunk ki:
"NATO rakéták Budapesten?! Nem, köszönjük!" szöveggel.
szép nap volt.
budapestiember Creative Commons License 2002.11.30 0 0 255
egyszer láttam egy filmet, ami egy amerikai városkáról szólt (fikció volt a film), ahol a sheriff azzal akarta megoldani a bűnözést hogy engedélyezte mindekinek a fegyverhordást. az első két napig minden erőszakos büncselekmény eltünt, aztán...aztán elszabadult a pokol: mindenkie egymásnak esett tömegével hulltak az emberek, a legkisebb sérelemre, a legkisebb gyanus mozdulatra mindeki azonnal lőtt.

angyon elgondoltató volt a film.

budapestiember Creative Commons License 2002.11.30 0 0 254
és mindez független attól hogy én kimegyek a nyomorul papirkámat a kezemben szorongatva a szabadsát térre vagy sem.
bajok megmaradnak még ettől akkor is ha nem megyek ki, sajnos.

sajnos.

Előzmény: budapestiember (253)
budapestiember Creative Commons License 2002.11.30 0 0 253
értsd meg én minden olyant támogatok ami VALÓBAN növeli Budapest biztonságát, de éppen erről nem vagyok meggyőződve a NATO rakéták idetelepitésével kapcsolatban.

a Világ tele van erőszakkal, félek hogy ez fegyver telepités csak ahhoz vezet, hogy ez az erőszak elér hozzánk is.

Előzmény: Rubik kocka (250)
budapestiember Creative Commons License 2002.11.30 0 0 252
pl. a World Trade Centert támadó szándékkal épitették?? nem, na látod mégis lerombolták.
budapestiember Creative Commons License 2002.11.30 0 0 251
csak szajkózod amgadét és nem vagy hajlandó megérteni, hogy egy terrorista nem azzal a logikával látja ahogy Te. A Világban az elmúlt egy évben történtek ezt fényesen bizonyitják. Miért nem védte meg amerikát hatalmas légvédelme szeptember 11én? Miért nem védte meg Moszkvát hatalmas légvédelme a moszkvai szinháéz elfoglalásánál? Miér enm védte meg Oroszországot hatalmas hadserege a csecsenföldi lázadástól? Miért nem tudtáék a mai napi Csecsenföldön az orosz katonák átvenni a teljes hatalmat??

te erőböl akarsz politizálni mint Bush, de Magyarországot 1 milliószor jobban védheti az ügyes diplomácia, a harmónikus kiegyensúlyozott külpolitika, az ügyes távolságtartás. Miért nem ugrik Németország hadrendbe ha Bush füttyent és miért nevezi Schröder kancellár felelőtlen kalandorságnak a tervezett Iraki akcióját Bushnak????

Sok a kérdés, kevés a válaszod. Hidd el, igazam van.

Rubik kocka Creative Commons License 2002.11.30 0 0 250

"bármilyen NATO rakéta kerülne Budapestre vagy annak közelée az potenciális terrortámadás valószinű célpontja lehet"

Persze az defenzív rakéták is(sic!).Okos vagy mondhatom.Egyébként ha légvédelmet telepítenek ide azt meg kéne köszönnünk nem tiltakozni, mivel akkor legalább Budapestnek lenne egy hathatós légvédelme.
Az ellen miért nem tüntetsz hogy az amik pénzelték radarjaink modernizálását, az új veszprémi "szikla" felújítását, s hogy bekapcsolódtunk a NATO légvédelmébe azaz mi látjuk azt amit pl az olaszok de ők is látják a mieinket???

budapestiember Creative Commons License 2002.11.30 0 0 249
Hivjuk meg Demszky Gábor urat, hogy elmondhassa ország világ előtt, hogy miért ért egyet azzal hogy NATO rakétarendszert telepitsenek Budapestre. Ugyanis nov. 29én pénteken ezt mondta- persze egy magánbeszélgetésen. De gondolom ő vállaja a saját véleményét bármilyen fórumon. Halljuk őt!
budapestiember Creative Commons License 2002.11.30 0 0 248
FIGYELEM!
A tüntetést áttettem vasárnap (dec. 1.) 10.30 órás kezdésre ( szombati helyett!), ugyanott, ugyanúgy. mert figyelmeztett egy joghoz értő ismerősöm, hogy 72 órával előtte kell bejelenteni. Ez meg is történt. (bebiztosítom magamat, több példány a bejelentés átvételőről másolatban már NÁLAM VAN! (örömmel jelenthetem!), aki kér az kaphat, hogy ne kergethessék el.)
VAGYIS JOGILAG SZABÁLYOSAN LESZ A TÜNTetés (persze előre látom magamat amint egyes egyedül áldogálok 20 rendőrrel farkaszemet nézve, ahogy ők a röhögéstől fulldokolnak és körbeállnak:))

Napirend: levél átadása a nagykövetasszonynak (aki nem lesz ott, tehát ez csak formális próbálkozás lesz, maj emailen megkapja hétfőn). előtte, alatta, utána csöndes ácsingózás a transzperensekkel (de ha akarjátok körbe körbe masírozhatunk)

budapestiember Creative Commons License 2002.11.30 0 0 247
ernő? te vagy az?:)))))

látom nem fogtad fel a lényget a topikkal kapcsolatban.

a lényeg: bármilyen NATO rakéta kerülne Budapestre vagy annak közelée az potenciális terrortámadás valószinű célpontja lehet, ami csak idevonzza azokat a rossz embereket akik eddig soha nem is gondoltak magyarországi célpontokra. érted??????????????
továbbá minden fegyver csak növeli a balaesetveszélyt: ehhez Budapest túl sűrűn lakott és túlságosan értékes számunkra budapestieknek hogy ennek örülhessünk. (Kivévev Demszkyt persze.)

a gondolkodásod olyan megoldást keres ami bizonyitottan nem hatékony: lásd szept. 11, lásd Moszkvai szinház, csecsenföld...stb. Nem védhet meg senki egy hatalmas hadsereg, komoly hadászati fegyverek a mai terrormódszerekkel szemben: ők nem frontálisan támadnak tankokkal, rakétákkal, hadsereggel, hanem alaptomosan, sunyin, kikerülve minen hadi területet, hátulról...nem nézel tvt????!! hol élsz te???

érdekes hogy ezt kaposvár polgármestere már felfogta ő pl. erőteljesen fellép a Taszárra telepitendő irai ellenzéki kiképző bázis gondolata ellen ugyanebből a logikából levezetve. talán nem ártana ha elgondolkoznál ezeken.

Előzmény: Rubik kocka (245)
budapestiember Creative Commons License 2002.11.30 0 0 246
bizony bizony az biztos hogy sok pénz folyik oda, egyik zsebből a másikba ..undoritóak
Előzmény: Törölt nick (244)
Rubik kocka Creative Commons License 2002.11.30 0 0 245

Én max. a Rubik kockát találtam ki:))))

Összeírhatnánk akkor lenne vmi értelme a topicnak.

BPiemberke:
A topic még ATOMRAKÉTÁKRÓL indult. Tisztázni kellene milyen rakétákról beszélsz: ballisztikus támadórakétákról, légvédelmiről, rakétaelhárítóról, vagy egyszerű tüzijátékrakétákról?
Ezért mondom "kicsit" el vagy tévedve, azt se tudod mi ellen tüntetsz!
(Ja mindjárt összeírjuk neked Budapest rakétavédelmét, meglátod egy sincsen Budapest területén)

Előzmény: Törölt nick (244)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.30 0 0 244
budapesti ember :

........."........gondolom te minden mszp propagandának azonnal bedőlsz, sőt talán éppen te találod ki, mi? ........"

traficc :
Remélem valóban Rubikkocka találja ki mert akkor jól fizetett lehet.
Sajnálom, hogy nem értek a propagandához mert akkor bizonyára jobban fizetee lennék.

Az igaz, hogy a propagandához nem értek de mint sorozott katona, rakéta csapatnál szolgáltam.

Még városban sem volt - őszinte bánatunkra - rakéta egység. Igy hát a kiképzés utáni csapat szolgálatunkat az alább már - Rubikkal együtt - felsorolt, maxumum 3oo-25oo lakusú "nagy"városokban töltöttük.

Amennyiben Budapestre bármilyen rakétát telepitenének, akkor mivel ez forradalmian új dolog lenne, jelentős militari túrizmussal is számolhatunk.

Előzmény: budapestiember (240)
budapestiember Creative Commons License 2002.11.30 0 0 243
kedves traficc, nem tudom feltünt e neked , de te saját magaddal beszélgetsz. kérdésem: a gyogyóban hogyan kaptál internet elérést?

üdv
budapestiember

Előzmény: Törölt nick (239)
budapestiember Creative Commons License 2002.11.30 0 0 242
már le van tárgyalva a rendőrséggel csak két azaz kettő darab rendőrautó jön.
egyébként ők legalább nagyon fogékonyak voltak arra az ötletre hogy azt a pénzt amit szeretett honvédelmi miniszterünk és a D209es erre az őrültségre költene azt megkaphatná a rendőrség saját fejlesztéseire. (utóbbi ötletre lelkesen bólogattak)

remélem egy tv sem jön, útálom a nyilvánosságot.

Előzmény: Törölt nick (239)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.30 0 0 241
Rubik !

Szedjük már össze.
Qvára bosszant, hogy annyit szenilisedtem 29 év alatt, hogy fejből nem megy.
: - (((((

Az 5oll-nél még volt Táborfalva amig fel nem oszlatták, a miskolciaknál meg volt még Ónod vagy Böcs-Herndnémeti ???????

Összesen 18 vagy 12 volt ?

Előzmény: Rubik kocka (236)
budapestiember Creative Commons License 2002.11.30 0 0 240
én nem tartom mulatságosnak ha vki aggódik a saját városáért, veled ellentétben, ha te ezen nevetni tudsz akkor te súllyos személyiségzavarban szenvedsz, rémisztően sok cinizmussal és rosszindulattal köritve. gondolom te minden mszp propagandának azonnal bedőlsz, sőt talán éppen te találod ki, mi? nagyon nagyon sajnállak hogy ennyire képtelen vagy felismerni az érdekeidet és kiállni a saját sorsod mellett (persze ha nem vagy budapesti akkor értem miért szarod le ezt a várost, ahogy Demszky, aki szintén nem budapesti lakos.)
Előzmény: Rubik kocka (236)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.30 0 0 239
budapestiember :.....".......A követség képviselője a rendőrségi egyeztető tárgyaláson csak röhögött az egész macerán, mert nem értte miért kell ekkora felhajtás egy két ember álldogálásához........."

traficc :
Ne keseredj el.
Itt a múltkor tüntetést szervezett a Belga Kommunista Párt a helyi USA nagykövetség előtt.

Este a fél TV hiradó erről szót, tudnillik volt 8 azaz nyolc tüntető )igazi nagy veres zászlókkal) és - most jön a lényeg - 2oo azaz kettőszáz rohamrendőr, vizágyúval, locasrendőrők, terrorista elháritó egység és kb. 3o TV társaság. TV-sek jöttek a szomszédos államokból is.

Mind a 8 tüntető több társaságnak nyilatkozott.

Előzmény: budapestiember (234)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!